εξαρχης ειχα θεσει ορους για να παρω καποιον στα σοβαρα και ειχα πει οτι αν θελει αυτο να γινει θα μου δειξει επιστοσυνη φυσικα μπορει να μη το κανει αλλα εγω δε θα τον παρω στα σοβαρα αρα οτι λεω ειναι αναλογο με τη κριση μου και σε ποιον μιλαω
Printable View
εγω ειμαι σε ενταση απο τοτε που γενηθηκα απλα συνηθως δε το δειχνω και πολοι το ερμηνευουν ως ανυσιχια η αληθεια ειναι οτι μεσα στην εικονικη μου ηρεμια δεν ηρεμω ποτε
....................................
ως τωρα δεν εχω δει ουτε ενα ανθρωπο με υψιλη ευφυια που να μην εμφανισει καπιας μορφης τρελα απλως εγω τη τρεναρα με τη θεληση μου αλλα ενω ειμαι σε θεση να τους συμβουλευσω βαση εμπειρειας αρνιουνται πεισματικα να με εμπιστευτουν και μετα αναρωτιουνται γιατι γραφω οτι να ναι γιατι ειναι αναλογα οσα λεω μη την εμπιστοσυνη τους.
Ποιοι είναι εδω; να πάρω παρουσίες
Εγώ είμαι και χαζός με τρομερά χαμηλή ευφυΐα και τρελός, που αν με βάλεις να κάνω μια πρόσθεση θετικών μη μηδενικών αριθμών, θα βγάλω άθροισμα μηδέν. [emoji2]
προσωπικα μου ειναι παντελως αδιαφορο αν καποιος πιστευει αν εχω προβλημα η οχι γατι η ευφυια απο τη μια ειναι δωρο και απο την αλλη καταρα αναλογα απο ποια οπτικη γωνια τη κοιτας αλοστε εγω πρωτος ειχα πει τι μας χειροκροτει
υπαρχει οστοσο μια φραση που λεει η απολυτη αντιληψη ειναι η απολυτη παρανοια
πχ οταν το μυαλο γκαζωνει συνεχεια ειναι ενα τσεκουρι με 2 ακρες απο τη μια μπορεις να διακριθεις και να φτασεις στη κορυφη και απο την αλλη απο το πολυ γκαζωμα μπορει να νομιζεις οτι ακους φωνες η κορυφη οδηγει στο πατο και το αναποδο
Καλα και εγω ευτυχώς ειμαι μονο με τη μανα μου σπίτι οποτε μπορω να φερω κοσμο άνετα δε το μπορω το έξω ρε παιδί μου με τη ζέστη.
δεν εχουμε τιποτα κοινο σιγουρακι...
Ας ζω μέχρι τα 60 και δε θα λέω κουβέντα χαχα
Ε μετά από κάποια ηλικία προτιμάς απλά πράγματα, ένα επιτραπέζιο με την τρελή κοπέλα σου, λίγο παιχνίδι με τη γάτα, νέος ήθελα μόνο έξω συνεχώς και γκομενάκια, και τελικά ειρωνία της ζωής, μου τα έφερε ανάποδα, ... [emoji23]
Να γράψει κάποιος αν μπορεί πως βλέπουν από την εφαρμογή τα θέματα που έχει ξεκινήσει οποιοδήποτε μέλος. Εγώ δεν γνωρίζω. Όσοι γράφονται στο φόρουμ να έχουν ένα μπούσουλα. Ευχαριστώ.
Κοίταξα στην ενότητα νέα ανακοινώσεις φόρουμ δεν βρήκα κάτι δυστυχώς. Μακάρι να μπορέσεις από υπολογιστή. Έχει διευθυνσεις mail αν θέλεις να σου απαντήσει κάποιος από διαχείριση. Δεν ευθύνεσαι αν δεν μπορείς να διαβάσεις το ιστορικό.
Έγραψα ερώτηση. Θα το δεις στο χρονοδιάγραμμα νέων θεμάτων. Θέλω να πιστεύω πως θα υπάρξει απάντηση. Ετοίμασες πράγματα για απόδραση;
Το παλικάρι σου όμως φαντάζομαι δύσκολα μπορεί να πάρει άδεια. Για να κάνατε αλλαγή προγράμματος. Θα τη βρει την άκρη η μάνα. Αν έχει φίλη θα περάσει από το σπίτι. Αν μπορεί να κατέβει κάτω σε ανοιχτό χώρο μέχρι να έρθει κάποιος να της κάνει παρέα θα νιώθει καλυτερα. Σκέψου καμιά εναλλακτικη. Εγώ με τους σεισμούς παγώνω. Πόσα Ρίχτερ έκανε;
5.3.ο φίλος μου δε δουλεύει σαββατο βράδυ, εχει βάλει και μια άδεια Δευτέρα αλλα δε ξέρουμε ακομα αν την εχουν εγκρίνει οπότε ίσως πάμε μονο για Σάββατο και φύγουμε Κυριακή απόγευμα.. Θα δείξει.. Να περασουμε λίγες ώρες μόνοι μας θέλουμε.. Ελπίζω να γυρίσει κάποιο απο τα αδέρφια μου για να μην είναι τελείως μόνη της γιατί έχει φοβιες γενικά(ευτυχώς σε αυτό δε της εμοιασα) [emoji23]
Εντάξει ξεμουδιασαμε λίγο από την καρέκλα :)
Μεγάλωσα με " φοβικο ατομο". Υποσυνειδητα ήμουν από παιδί μονίμως αγχωμένη ότι θα συμβεί κάτι κακό. Και για αυτό το λόγο προσπαθώ να με "επιδιορθωσω" να μην κάνω τα ίδια στο τέκνο. Μονοκατοικία δεν είστε; αν θυμάμαι σωστά. Θα βγει έξω κατευθείαν :)
Εμ Μητσοτάκη θέλατε :ο
Ευτυχώς δεν έχει ατυχήματα με ανθρώπους.
Ρε συ φαντασία!!!! Κούνησε!!!! Το μωρό τι θα το κάνω; :(
Θα βάλω αθλητικά τώρα!!! Με τη σαγιονάρα θα φάμε τούμπα
Είναι λίγο περίεργο. Το ισόγειο δικό μας το νοικιάζουμε ο πρώτος της γιαγιας δε μενει ποτε ομως και δευτερο τριτο εμείς.. Η μητέρα μας ευτυχώς δε μας περνάει τις φοβιες της . Φοβάται πολυ να μενει μόνη της και τους σεισμούς.. Την πιάνει μια ελαφρυα υστερικά. Πάλι εκανε σεισμό εδω. Θέλω να κάνω μπανιο και το σκεφτόμαι μη με βρει κανας σεισμος στη μπανιερα
Αντε να δω πως θα κοιμηθώ σήμερα...με το που με πήρε ο ύπνος (τέτοιες ώρες κοιμάμαι, νυχτερινός τύπος είπαμε ) μισή ώρα μετά νιώθω ένα ισχυρό ταρακούνημα...στα πρώτα δευτερόλεπτα μου φάνηκε σαν ψέμα, και τελικά το επιβεβαίωσα στο ίντερνετ....και τώρα μου ήρθανε στο μυαλό όλες οι κακές μνήμες από το 1999...άντε να μπορέσω να κοιμηθώ τώρα.
Τι να πω...απλά αποφύγετε την περιοχή του Θριασίου καλού κακού αφού το επίκεντρο ήταν στην Μαγούλα.
Αν μπορέσεις Ν. Φ άνοιξε π. μ να σου στείλω.