-
MissButterfly μπραβο σου!!!!!!
jasmine93 μην το λες αυτο οτι θα είναι μία μάχη χωρίς τέλος ... Πολλες φορες ερσι σκεφτομαι και εγω ακολουθωντας το φαυλο κυκλο και μαλιστα επηρεαζοντας και την ιδια μου τη ζωη αυτη η μανια πλεον .... Αν το αφησουμε τελειωσε ειναι σαν να παραδιδουμε τα οπλα... Παντα θα υπαρχουν και ασχημες μερες .... Θα υπαχουν ομως και οι πιο αισιοδοξες!!!!!
-
Έχεις δίκιο Μαρία είναι ένας φαύλος κύκλος που επηρεάζει τις ζωές μας, απλά μερικές φορές είναι αδύνατον να μην σκέφτομαι έτσι όσο και να προσπαθώ να το αποφύγω.
-
να πω οτι δε σε καταλαβαινω θα ειναι ψεματα... Ομως δεν γινεται αλλιως ... Σιγουρα θα το σκεφτεσαι και καποιες φορες πολυ πιο εντονα και θα επικρατει αυτο στο μυαλο σου και στο συναισθημα σου... Αλλα να βλεπεις και αυτο που πραγαματικα θελεις και οχι αυτο που σε εμποδιζει τη δεδομενη στιγμη ...
Εμενα να δεις ποσες φορες με πιανει και τωρα ακομα ειμαι σε απογοητευση αλλα λεω οχι αυριο θα ειναι μια καλυτερη μερα και μπορω !!!!!!
-
Σίγουρα θα είναι μία καλύτερη ημέρα και θα τα καταφέρεις.Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο για τον εαυτό μας.Αυτό έχει σημασία.;)
-
jasmine93 μου το αύριο θα είναι μια καλύτερη μετα δεν το λέω μόνο για μένα αλλα και για σένα ..
Για τις άσχημες σκέψεις που σε- με πανικοβαλλουν σήμερα για να σκεφτόμαστε θετικά απο την επόμενη μέρα;!!
-
Στα ίδια θέλουμε να φτάσουμε (τόσα ήμουν πριν βασικά) αλλα αυτά τα 5-6 κιλά είναι και τα πιο δύσκολα μαζι κε τα επεισόδια που συμβαίνουν πάνω κάτω και δεν μας βοηθούν η αλήθεια..
-
Μακάρι ;!!! Στο χέρι μας ειμαι αλλα κάνουμε βλακειες βλέπεις :puzzled:
-
Οι χαμένες μάχες ειναι πολλές αλλα έχεις δίκιο ... Ο πόλεμος δεν τελείωσε ακομα ... Μπορούμε να τα καταφέρουμε !!!!
-
έχω κολήσει στα 84.Δεν ξέρω αν πρέπει να το θεωρήσω καλό ή κακό τώρα αυτό.Καλό ίσως γιατί με τις ατασθαλίες του Πάσχα θα μπορούσα να χω βάλει.Κάθε μέρα συμβαίνει το εξής.Προσέχω τρώω σύμφωνα με το πρόγραμμα αλλά πάντα κάτι στο τέλος το χαλάει.Ενα σοκολατάκι,2 τηγανητές πατάτες, και παρόλο που δεν είναι υπερφαγικά,αλλά μικρές ατασθαλίες, φαίνεται ότι μπλοκάρουν τα πάντα.Είμαι στεναχωρημένη με τον εαυτό μου.Και ΔΕΝ μπορώ να πιώ νερό!
-
Καλησπερα κοριτσια, σημερα ενιωθα ακομα πιο ξεφουσκωτη, λεω δε βαριεσαι, ενα ζυγισμα ειναι, κανε το. Ετριβα τα ματια μου! Οντως ημουν αλλα 300 γρ κατω. 3 κιλα σε 12 μερες!
Χαρηκα παρα πολυ. Ομως η μερα ηταν δυσκολη κι εκανα και δυσκολο φαγητο, απο εκεινα που πανε ευκολα κατω. Ελπιζω να μην τα εκανα μανταρα :no:
-
26/4 : 115.0
03/5 : 113.1
08/5 : 112.5
11/5 : 111.7
αγαπωωωωωωωωωωωω ολο τον κοσμο <3 <3 <3
-
Μπράβο κορίτσια !!!
Εγω πάλι οθτε τον εαυτό μου δεν αγαπώ και ξεσκίζομαι στο φαΐ χα χα .....
Εμένα ποτε θα μου κοπεί η όρεξη άληθεια? Λολ
-
δεν κοβεται η ρημαδοορεξη, οσο για τον εαυτο μας, στο χερι μας ειναι να τον αγαπησουμε, αλλωστε αν δε το κανουμε εμεις, δε θα το κανει κανεις για εμας...
-
Απο εκεί ξεκινάνε ολα ... Απο την αγάπη για τον εαυτό μας!!!.
Αυτο που λένε άρχισα δίαιτα και σε μια εβδομάδα μου έκλεισε το στομάχι δεν το έχω νιώσει - ζήσει ποτέ. .
Και δεν μιλαω τώρα αλλά και παλιότερα που δεν είχα την υπερφαγια...
Ήμουν πάντα με όρεξη για φαγητό και πάντα γλυκαντζου... Η διάφορα είναι ότι ήμουν πειθαρχειμενη πολυ αυστηρή και με πολυ μετρο ... Αυτά οληρωμω τώρα μάλλον !!!
Πάντως δεν ξερω αν ισχύει πραγματικά αυτό με την όρεξη αν και δεν το πιστεύω ...
Ίσως ειναι εβα είδος υποβολής και.αυτα τα άτομα έτσι πείθουν τον εαυτό τους ότι δεν πεινάνε!!!
-
Οπως ακριβως ειναι διαταραχη η υπερφαγια ετσι ειναι διαταραχη και το αντιθετο δηλαδη το να μην θες να φας απολυτως τιποτα. Υπηρχαν πολυ μικρα χρονικα διαστηματα που περασα και απο τις δυο φασεις μεχρι σε εναν βαθμο. Ειναι μακραν πολυυυυυυυυ χειροτερο το δευτερο. Να μην μπορεις να φας, ειναι μια αισθηση οτι πεινας και νιωθεις οτι υχρειαζεσαι κατι για να συντηρηθεις αλλα ταυτοχρονα νιωθεις φουσκωμενος και γεματος χωρίς φυσικα να χεις φαει κατι και νιωθεις οτι θες να φας αλλα αν φας θα το βγαλεις. Ενα αντιφατικο αισθημα πολυ πιο νοσηρο απο την υπερφαγια. Το ειχα παθει απο την αλλαγη περιβάλλοντος το καλοκαιρι μετα τις πανελληνιες σε συνδυασμο με το υπερμετρο αγχος. Και το αντιθετο, δεν με θυμαμαι ποτε να εκανα χοντρες υπερβολες, εκανα ομως υπερβολες και ετρωγα πολλα πολλα γλυκα. Ομως, μπορει σε αυτην την περιπτωση να μην τηρουσα μετρο αλλα ενιωθα ζωντανη, οτι εχω οργανισμο με δυναμη, οτι εχω ορεξη για ζωη γενικα, οτι αποδεχομαι τομ εαυτο μου. Οταν με ειχ πιασει η φαση της αφαγιας ελεγα θεε μου μακαρι να είχα δεκα κιλα κιολας παραπανω και να ειχα ορεξη να φαω... Η ευχη μετα πραγματοποιηθηκε!!! Χαχαχα, αλλα δεν μετανιωνω για τιποτα...
Αα και επισης να σημειωσω οτι ποτε δεν μου περασε απο το μυαλο ο εμετος. Ο, τι ετρωγα το απολαμβανα κ το ηθελα. Αν ειχα σκοπο να κανω εμετο δεν ξα ετρωγα καν. Δεν βρισκω καποιο νοημα. Και ισως τελικα να αγαπαω πιο πολυ απο οσο νομιζω τον εαυτο μου, ποτε δεν θα τον κακοποιουσα ετσι.
Εν πασει περιπτωσει, το ιδανικό ειναι το μετρο. Οταν σταματας νσ τρως κανονικα και βλεπεις τη ζυγαρια να πεφτει αυτο δεν ξερω ποσο αντιπροσωπευτικο ειναι γιατι μετα αν φας κατι παραπανω υπαρχει περιπτωση να απογοητευτεις... Χανεις μυικη μαζα στο μεγαλυτερο ποσοστο. Και δεν συμφερει γιατι οσο λιγοτερη μυικη μαζα εχεις τελικα τοσο πιο δυσκολα καις το ηδη υπαρχον λιπος. Και οταν ξαναφας κατι εκτος θα παρεις κι αλλο λιπος και ολο αυτο ειναι φαυλος κυκλος. Κανεις ποτε δεν απετυχε αρκει να κάνει κατι σωστα!!! Φιλικα <3 Καλη συνεχεια κοριτσια μου κ οποια θελει κατι εδω ειμαστε