Μου τρεχουν τα σαλια με τα ραβιολια. Εχω να φαω 6 μερες υδατανθρακες.
Printable View
Μου τρεχουν τα σαλια με τα ραβιολια. Εχω να φαω 6 μερες υδατανθρακες.
Άψογα μαντάμ!!!
Θα τις προσπαθήσω κι εγώ τις τριάδες...
Όσο έχω τη δυνατότητα να τρώω μεσημέρι σπίτι μου θα μου είναι ευκολότερο...
γράφω μπας κ με βοηθήσει να δεσμευτώ αν κ χλωμό...
π. γάλα με δημητριακά
δ. 1 μήλο , λίγο ψάρι(!) , 1 φέτα ψωμί
μ. φασολάκια με πολύ λίγο κρέας ,1 φέτα ψωμί ,1 αυγό
Μαζί κ εγώ στον αγώνα! με δυσκολία αλλά θα τα καταφέρω. Σε περίπου 1,5 μηνα πήρα 7 κιλά. Έλεγξα θυρεοειδή μήπως απορρυθμίστηκε κ ήθελε αύξηση το χάπι αλλά κομπλέ από εκεί. Οπότε ήταν φαγητό. Οπότε το μάθημά μου το πήρα...δεν πρέπει να ξεφεύγω πάνα από 2-3 φορές το μήνα κ αυτό σε ένα γεύμα. Πφφφ ελπίζω να φύγουν όσο γρήγορα μπήκαν.
Μανταμίτσα τα ξέρεις θέλει λίγο καλύτερους συνδυασμούς.
πολύ καλή η μέρα που έγραψες η πρωτη. Πως παει;
Μαρουλενια εσυ;
Εγώ σήμερα δεν κατάφερα να κάνω καμια τριάδα..
Το πρωί ήπια γάλα κατσικίσιο κι έφαγα μια μπανάνα αλλα μου φερε η μανα μου τυρόπιτα και την τσάκισα...
μετά με πήρε η μπάλα και κατέληξα σε δημοσιες υπηρεσίες και δουλειά και κάπως το αφεντικό μου έφερε μια σοκολατα.... ουφ...
δεν καταγράφων τα υπόλοιπα είναι σκανδαλιστικό το όργιο.
αύριο νέα μέρα. θα το οργανώσω καλύτερα...
εγώ χειρότερα. αυτά είναι που θα ήθελα να κάνω αλλά καμία σχέση. αντιθέτως έκανα ένα ωραιότατο βουλιμικό επεισόδιο. μάλιστα βουλιμικό. σκατά. μαρέσει που πήρα κ τα εύσημα από κάτω. δεν την παλεύω.Quote:
Originally posted by Μαντάμ σου σου
άντε να ξεκινήσουμε! εγώ έχω μια κοινωνική υποχρέωση το επόμενο σκ κ θα ήθελα να παρουσιαστώ λίγο πιο κομψή. γιαυτό λοιπόν σκέφτομαι να προσπαθήσω να κάνω τριάδες ,οπότε δεσμεύομαι να γράφω εδώ κάθε μέρα για μια βδομάδα ακόμα κ αν δν τα καταφέρνω κ τόσο καλά, για να ζωντανέψει κ το τόπικ. μετά βλέπω τι θα κάνω
για σήμερα σκέφτομαι προς το παρόν:
πρωί: γάλα κατσικίσιο, 2 κρίθινα παξιμάδια, σταφύλια
δεκατιανό: 1 κουταλιά ταχίνι, σταφύλια
μεσημεριανό: 1 αυγό , 1 μικρή μερίδα ραβιόλα γεμιστα με μοτσαρέλα,ντομάτα σαλάτα.
δεκατιανό: σταφύλια, 1 κρίθινο παξιμάδι
βραδινό: τραχανάς με γιαούρτι και σαλάτα πράσινη
προ ύπνου: 1 ποτήρι γάλα , 1 μικρό φρουτάκι
Κι εγώ είχα χθες βουλιμικό επεισόδιο..
Και είχα πολύ καιρό να το κάνω...
Μετά που κατανάλωσα ο,τι κατανάλωσα αποφάσισα να το ξεχάσω και απλά να κοιμηθώ.
Παρ' όλα αυτά ξύπνησα μετά από λίγες ώρες βασανιστικού ύπνου και...
Σου σου αγκαλιές..
Ανάσες...
Πώς είσαι σήμερα;
Αγκαλιές μαρουλέ μου! Καλά είμαι. Βασικά άρρωστη εδώ κ τρεις μέρες. Σήμερα δεν πήγα ούτε στην δουλειά. Στον καναπέ ξανασχηματίζεται ο ποπός μου.
Ωχ, περαστικά ΣουΣουδακι!!!!
Γεια σας κοριτσάκια! Περαστικά Σουσούκι! Και εγώ σε φάση ανάρρωσης από γαστρεντερίτιδα... πολύ εμετός σε σημείο να βγάλω κ αίμα στο τέλος.....ουφφ καλύτερα τώρα....έφαγα βραστή πατάτα σήμερα μου κατσε κάπως αλλά οκ κ τελείως νηστικη δε γίνεται. Χτες έφαγα λίγες πιρουνιές μακαρόνια. Ελπίζω μέχρι αύριο να επανέλθω εντελώς. Κατά τ άλλα πολύ ύπνος. Προ γαστρεντερίτιδας είχα αρχίσει κ να προσέχω κάπως. Όχι τρελά πράγματα. Λέω να το δω σαν ευκαιρία για ένα πιο δυναμικό ξεκίνημα!
Καλή συνέχεια! Ματς λοβ <3
Και πανω που σας χρειαζομουν... Την καλησπερα μου Πινκιο μαζι θα μπουμε σε προγραμμα...
Γιατι αμα το χει η κουτρα σου να κατεβαζει ψειρες... μια απο τα ιδια και απο μενα τους τελευταιους 6 μηνες πηρα 8 κιλα... δυστυχως τα πραγματα στην ζωη μου ζοριστικαν και ζοριστικα και γω ψυχολογικα οποτε μετα απο αρκετα χρονια γυρισα στα γνωστα λιμερια της υπερφαγιας και του παρηγοριτικου φαγητου :(
Εδω και μια βδομαδα προσπαθω να μπω σε προγραμμα γιατι δεν γινεται αλλο, δεν με νοιαζουν τα κιλα αυτο ειναι το λιγοτερο με νοιαζει ο τροπος που αντιδρω... και δεν ειμαι καθολου περιφανη που στην πρωτη, οκ αρκετα μεγαλη δυσκολια, γυρισα στο μονο πραγμα που ξερω καλα το φαγητο... Παμε τωρα να σωσουμε οτι σωζεται...
Now μου γλυκια μια από τα ίδια κ εγώ! Πιστεύω σ εμάς! Το προσπαθώ κ εγώ...αν κ πιστεύω ότι η λύση είναι να φύγω από τη δουλειά αλλά είναι δυσκολη απόφαση κ πρέπει να την ζυγίσω καλά. Από τη "ρουφήχτρα ψυχών"... έτσι έφτασα να το λέω το μαγαζί...
Φιλάκια πολλά πολλά
Πανω-κατω ολοι τα ιδια περναμε! Και που θα ξεσπουσαμε? Στο φαγητο αλλα παλι με χρονια με καιρους παλι δικα μας θα ναι...
Και ετσι μπας και κανω μια αρχη ας δωσω τα σημερινα (δεν ειναι τριαδες-διαδες) αλλα ας αρχισουμε απο καπου...
Πρωι: Ενα πολυσπορο ψωμακι σκετο
Μεσημερι: 2 λουκανικα γαλοπουλας με 2 λεπτες φετες ψωμι και 2κ.γ κετσαπ
Απογευμα: Ενα αχλαδι και 1 σοκολατακι 70% κακαο
Προφανως δεν ειναι δειγμα σωστης διατροφης αλλα οτι μπορω κανω, ως φαινεται δεν υπαρχει ουτε ενα λαχανικο! Εχω ενα φρουτο ομως κατι ειναι και αυτο... σιγα-σιγα θα το φτιαξω το προγραμμα...
Κι αφου ειπα να αρχισω ας συνεχισω την καταγραφη... ετσι για την ιστορια...
Πρωι: 2 κουτ. σουπας βρωμη με μισο ποτηρι γαλα και κανελα
Μεσημερι: 2 φιλετα σολομου με πρασινη σαλατα
Απογευμα: Καφες με γαλα και ενα σοκολατακι 70% κακαο
Βραδυ: 1 αυγο βραστο με 2 φετες γαλοπουλα και 1 παξιμαδι κριθινο
Δεν το λες τριαδες-δυαδες, δεν το λες τερμα υγεινο αλλα οκ... δεν ειναι και ασχημο ...