...............................
Printable View
...............................
..........................
Ινσταντ αυτο που κανεις αυτη τη στιγμη πιστεψε με δεν βοηθαει.. προσπαθησε να ηρεμησεις κ μπορουμε να τα βρουμε μια χαρα, κ να λυσουμε ο,τι υπαρχει, δεν εχουμε αλλωστε χωραφια να μοιρασουμε, στο ιδιο καζανι βραζουμε κι οι δυο.. μηπως θα ηταν καλο να παρεις ενα αγχολυτικο να ηρεμησεις? Μην με βρισεις για το καλο σου το λεω.
.............................
δε λυπαμαι για να μη με λυπουνται!
Επέστρεψα στον παράδεισο μετά από τόσο καιρό, όμως τώρα που χάνονται παιδιά δεν ξέρω τι να κάνω, θέλω να το σταματήσω αυτό ακόμα κι αν χρειαστέι να θυσιάσω τη ζωή μου.
Ινσταντ προσεξε με καλα. Αμα στα αληθεια εκοψες τις φλεβες σου κ βγαινεις στα μπαλκονια κ φωναζεις, χρεαζεσαι βοηθεια κ δεν ξερω τι διαδικασιες πρεπει σ αυτην την περιπτωση να γινουν. Αμα απλα σκεφτεσαι να το κανεις, ηρεμησε, πετα το μαχαιρι, κ κατσε εδω να συζητησουμε, μπορουμε μια χαρα να τα βρουμε. Αλλα προπαντων σε παρακαλω ηρεμησε. Μην κανεις καμια τρελα σε παρακαλω.
Η νταιάνα πέρασε μια εβδομάδα στον Άδονη, έκανε πρωτοχρονιά μόνη της, κι όμως, όταν η ΄Νταιάνα σκέφτεται να θάψει το παιδί μου δεν ξέρω πρέπει να σκεφτώ που θα αφρήσω την κληρονομιά μου; Α.Ρ. (από τον βυθό της θάλασσας <>)
Η έρευνα της Σ. για τους νόμους της φύσης δεν ολοκληρώθηκε ποτέ , δυστυχώς, κερδίζουμε ατμό και πάλι αλλά οι πατεράδες είναι έτοιμοι μοναχά για μάχη, και παραδίπλα υπάρχει απλά ένα δέσιμο με το θυλικό όταν αυτό είναι κόρη.
Ινσταντ εισαι καλυτερα? :)
Όχι διοτί με γράφεις στα παλιά σου τα παπούτσια. Μιλάμε είσαι πολύ υποκρίτρια. Σου ζητησα να σβήσεις το μήνυμα σε παρακαλώ, δεν σε αφορά το οποιοδήποτε μέλος της οικογένειας μου. Σοβαρά μιλάω.
Ο παράδεισος είναι παράδεισος του εγώ Έλενα, κάτω από τον Άδωνι όλες οι φωνές τραγουδάνε τις αρετές της απληστίας και της περηφάνιας. Η αλήθεια όμως είναι στο σώμα καλή μου. Ήδη όλοι είναι μπλεγμένοι σε άκαρπους άφρουτους θα έλεγα ανταγωνισμούς.
cool:
Περιμένεις να σε σεβαστώ μετά από αυτό το ύπουλο χτύπημα Lacrymosa;
Δεν αναφερθηκα σε κανενα μελος της οικογενειας σου πουθενα, ουτε ξερω την οικογενεια σου ουτε με ενδιαφερει να την μαθω. Αλλα επειδη μαλλον "πεταει πεταει ο γαιδαρος" κ ειλικρινα δεν καταλαβαινω σε ποιο μηνυμα μου απ ολα αναφερεσαι, πες μου τον αριθμο του ποστ (πανω δεξια ειναι διπλα απο το #) κ το σβηνω.