-
Τα σημερινα, εχουμε και λεμε:
Πρωι: 2 κουτ σουπας βρωμης με μισο ποτηρι γαλα + 1/4 φετα κεικ+2 καφεδες με γαλα
Ενδιαμεσο:8 ρογες σταφυλι+3 φυστικια αιγινης+1 καρυδι
Μεσημερι: Φιλετο κοτοπουλο με σαλατα ντοματα+καροτο
Απογευμα: παξιμαδι κριθινο με ντοματινια + 4 φετες γαλοπουλα
Βραδυ: 1/2 Φιλετο κοτοπουλο+ 1 λουκανικο γαλοπουλας με σαλατα ντοματα+ καροτο+παξοδακι κριθινο
Οπως φαινεται, δεν ειναι τριαδοδιαδες, αλλα το χω ριξει στην πρωτεινη λιγο παραπανω γιατι ειναι αρχη και πειναω, οποτε λειτουργει για να μου κοβει την πεινα. Σιγα-σιγα θα αντικατασταθει με ξηρους καρπους και φρουτα
-
Στα σημερινα λοιπον:
Πρωι: Βρωμοκρεμα(2κ.σ βρωμη +1/2 ποτηρι γαλα+κανελα+γλυκαντικο)
Ενδιαμεσα: Μια μπανανα
Μεσημερι: 1 φιλετο κοτοπουλο+καροτο σαλατα
Ενδιαμεσα:2 μπισκοτα
Βραδυ:Βρωμοκρεμα+1 λουκανικο γαλοπουλας+2 κρακερ ολικης
-
Το παλεψα και σημερα,
Πρωι:1 γιαουρτι+1 μηλο
Ενδιαμεσα, 10 ρογες σταφυλι+1 κομματακι σοκολατα μαυρη
Μεσημερι: Ψαρι ψητο+2 κουταλιες ρυζι
Ενδιαμεσα:20 φυστικια αιγινης+1 κρακερ
Βραδυ: Ομελλετα με 1 αυγο+1 ασπραδι και μανιταρια
-
Now μου γλυκια εισαι σε πολύ καλο δρομο! Δε πεινας με αυτά που τρως; Λιγα μου φαινονται τις περισσοτερες μερες; Και εγω εχω μπει σε καλο δρομο νομιζω...νιωθω καλυτερα πιο δυνατη!
-
Οταν πεινουμε πριν τις 3 ωρες στις 2 -2 μιση τι κανουμε;
-
κορίτσια υπάρχει κάπου κάτι να διαβάσω αναλυτικά τα τί και πως της συγκεκριμένης διατροφής?
βλέπω διατροφολόγο κάθε 15 μέρες και τα 3ωρα/2ωρα τα εφαρμόζουμε ήδη,απλά διαβάζοντας μερικές σελίδες μου φαίνεται αρκετά "εμπλουτιστική" σε τροφές ,οπότε θα ήθελα να ενημερωθώ λίγο παραπάνω και στην πορεία βλέπουμε..
-
Thin positive ειναι η μεθοδος του κ.Ζουμπανεα...
-
α οι, σε ευχαριστώ πολύ.. θα το ψάξω να βρω το βιβλίο και να ενημερωθώ περαιτέρω :)
-
Αν θες μπορουμε να κανουμε μαζι τη διατροφη!!
-
κάνω ήδη διατροφή,απλά επειδή πήρε το μάτι μου τη συγκεκριμένη θα ήθελα να μάθω 2-3 πράγματα περαιτέρω και να δω!
απ'οτι διάβασα έως τώρα εδω μέσα φαίνεται πάρα πολύ ισορροπημένη και δεν λείπει τίποτα,μια απορία έχω όσον αφορά τις ποσότητες αλλά πιστεύω μόλις πάρω στα χέρια μου το βιβλίο θα κατατοπιστώ
Τα 3ωρα/2ωρα τα ακολουθώ ήδη με την διατροφολόγο που πάω ,απλά εγω κάνω και κάποιους πειραματισμούς κατά καιρούς!
Τώρα είμαι σε φάση να βλέπω το διψήφιο μετά από αρκετά χρόνια και ο οργανισμός μου έχει ψιλομουλαρώσει όπερ και σημαίνει χάνω με ρυθμούς σαλιγκαριού (δεν έχω κολλήσει όμως ευτυχώς) και έτσι ψάχνομαι λίγο και μόνη μου..
Εσυ ξεκινάς μόνη σου τη συγκεκριμένη?
-
Αν θες μπορουμε να κανουμε μαζι τη διατροφη!!
-
Έγω πηγα διαιτολογο εγω εχω και υπερφαγιες...τωρα ξεκινησα δηλαδη...θα δουμε πως θα παει...
-
δεν έχω υπερφαγίες (μάλλον) αλλά με πιάνουν λιγούρες και θέλω κάτι να μασουλήσω (κατά προτίμηση με γεύση είτε αλμυρό είτε γλυκό,δεν έχω θέμα)
το βιβλίο δυσκολεύτηκα να το βρω αλλά εντέλει το βρήκα και θα μου έρθει μέσα στην εβδομάδα (πιστεύω)
κατέβασα επίσης και μια εφαρμογή ώστε να καταγράφω επακριβώς τι τρώω για να βλέπω τι μου γίνεται...η εφαρμογή λέγεται myfitnesspal!
Εντέλει με το βιβλίο έφαγα άκυρο καθότι είναι πλέον εξαντλημένο(εμ και εγω,νωρίς το ανακάλυψα)..όμως παρήγγειλα το "Διατροφική νοημοσύνη".
-
σήμερα έφτιαξα ψωμάκια με αλεύρι ζέας,δεν άντεξα και έφαγα 1 όπως βγήκε από το φούρνο και έφαγα επίσης και 1 κομματάκι από cookie που έχω φτιάξει με ντίνκελ (προσπαθώ για υγιεινά τρομάρα μου)
σε όλα τα υπόλοιπα κανονικά,αλλά έκανα και αυτές τις παρασπονδίες!
χθες και σήμερα νοιώθω ότι πεινάω συνέχεια,να φταίει άραγε που ξεκίνησα πάλι γυμναστήριο? (είχαμε 1 εβδομάδα διακοπές λόγω εορτών) πφφφ δε ξέρω,αλλά το παλεύω πολύ!!
-
λοιπόν θα ξεκινήσω να γράφω πως είναι διατροφικά η κάθε μου μέρα,μακάρι να έμπαινε και καμιά από τις πιο παλιές για να επισημάνει τα όποια λάθη,αλλά έως τότε ας γράφω :)
Ξεκινάω από σήμερα το πρωί και το βράδυ θα γράψω τα υπόλοιπα!
9:00 > τόστ με 2 φέτες ψωμί ολικής , 1 φέτα κοτόπουλο ζαμπόν, 1 1/2 φέτα τυρί φίνα, 1κ.γ becel και 1 μεγάλο φύλλο μαρούλι iceberg + φραπέ με στέβια (αυτό το πρωινό τρώω κάθε πρωί,με κρατάει)
11:00 - 12:00 > Γυμναστήριο (λίγο αερόβια,κοιλιακούς,πόδια)
12:15 : 1/2 μπανάνα ,125 γρ κρέμα βρώμης (1.5% γάλα,2 κ.σ πίτουρο βρώμης, 1/2 κ.γ καστανή ζάχαρη)
14:45 : χοιρινή μπριζόλα άπαχη με ραδίκια βρασμένα (1 κ. σ λάδι και λεμονι) και 1 Κράκερ ολικης
17:30 : Γιαούρτι και 1/2 μπανάνα
20:00 : Ραδίκια βραστά, 35 γρ φέτα και 1 κρακερ ολικής
δε νομίζω να φάω κάτι άλλο αργότερα.. κατά τις 12 θα πέσω για ύπνο, ίσως φάω λίγο γιαούρτι, θα δειξει