όχι βγήκε για να κάνει friends ...
Printable View
Εσύ πάλι κούνια που σε κούναγε.. Και πάλι μιλάς για πράγματα και για ανθρώπους που δεν ήσουν εκεί να γνωρίζεις. Σε ρώτησα κάτι πολύ απλό. Για το μοναδικό που ήσουν παρούσα που ήταν η κοινή μας συζήτηση που εσύ έβαλες τη Μαριλου γιατί αυτή σου το ζήτησε, έτσι μου είπες, για όλο αυτό που έγινε μετά έχεις κάτι να πεις? Για αυτό που γίνεται τώρα εχεις κάτι να πεις? Τους χαρακτηρισμούς, τις βρισιές, τα ρεζιλίκια? Η όλα αυτά τα προσπερνάμε?
Ποια ρεζιλίκια; Η αλήθεια είναι ρεζιλίκι; Η Μαριλού είπε πως και ο φίλος σου δεν σου έχει πει πως να την πέφτεις - κάπως έτσι.
Εσύ γιατί θίχτηκες τόσο;
Βγήκα γιατί θέλησα για τον οποιονδήποτε λόγο να ανταποκριθώ στο κάλεσμα που εσύ έκανες. Τα υπόλοιπα συμπεράσματα είναι δικά σου και δε θα απολογούμαι εγώ για το τι φαντάστηκες. Ναι, βγήκα απλά, φιλικά, κοινωνικά για έναν καφέ και μόνο έτσι σε είδα σε όλη τη συναναστροφή μας. Εσύ δηλαδή που για να λεμε και τα σωστά που έκανες και το δημόσιο κάλεσμα δε βγήκες με σκοπό να κάνεις friends? Τόσο εντύπωση σου κάνει?
μιλάω για τα ιδιωτικά μηνύματα που έστελνες στη Γκαμόρα .. 230 κατεβατά εκθέσεις για να με διαβάλλεις
οπότε μην κάνεις την πάπια τώρα.. Vassili αλήθεια, λες συνέχεια τι θέλω από σένα σωστά ? Σαν τι να θέλω από έναν άντρα 160 κιλά που εμπιστεύτηκα, το εκμεταλλεύτηκε και με διέβαλλε ? Για το κοινό μου, αλήθεια τώρα ? είχα διαγραφεί και μπορεί να το ξανακάνω δεν με ενδιαφέρει πως φαίνομαι εδώ μέσα .. Αυτόν που τον ενδιαφέρει και πάει να βγάλει και λαβράκι απ' όλο αυτό είσαι εσύ ! Εσύ είσαι αυτός που δεν μπορεί να βρει κοπέλα πουθενά και μπήκε εδώ μόνο γι' αυτόν τον λόγο
Κάνουμε και λίγο πλάκα εδώ. Αλλά όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται, και όποιος έχει προηγούμενα βγαίνουν στην φόρα.
Ποιος είναι ο φίλος μου? Που ξέρεις εσύ ποιοι είναι οι φίλοι μου? Εσύ είσαι καθόλου φίλη μου ή ούτε καν? Εχουμε μιλήσει τοσον καιρό δημόσια, ιδιωτικά, αυτό έχεις καταλάβει για μένα? Παιδιά, δε βγαίνει άκρη, ας το σταματήσουμε. Δεν είμαι εγώ υπεύθυνος για το τι σκέφτεστε, ούτε και θα απολογούμαι για αυτά που έχετε στο μυαλό σας για μένα.
Τελευταίο χιτ!
https://www.youtube.com/watch?v=OISw...&start_radio=1
Παιδγιά, γιατί αναμοχλεύουμε θέματα που έχετε μεταξύ σας στο φόρουμ; Αν θυμάστε καλά τα προηγούμενα σχόλια διαγράφηκαν, έστω και αργά. Τα βρισίδια, το fat shaming, οι ακαταλαβίστικες σε εμάς τους άλλους μπηχτές τύπου "Ξέρεις εσύ", "όχι εσύ ξέρεις", και "το ένα" και "το άλλο" εμάς τους υπόλοιπους τι μας αφορούν; Έχετε κουράσει, ειλικρινά.
Γιατι με καλοπιανεις λέγοντας πως είμαι τόσο αδύνατος? Δεν είμαι, έχω γουρουνιασει για τα καλά και πήρα βάρος. Κοιτα, κάνε ότι καταλαβαίνεις, εγώ έχω κι άλλα προβλήματα και μεγαλώνοντας έχω αρχίσει να κόβω δρόμο. Λες ότι θέλω να βρω κοπέλα, ναι? Ωραία, ως εδώ καλά, ας μη σου χαλάσω το χατίρι. Πρώτον, εσύ δεν κινδυνεύεις εξ ορισμού. Δεύτερον, άσε με να βρω κοπέλα και μη μου κάνεις χαλάστρα τότε. Πάνε παρακάτω τη ζωή σου, ξεπερνα το όλο αυτό, μην ασχολείσαι άλλο.