σελ. 422 τελευταίο μήνυμα σελίδας.
Printable View
σελ. 422 τελευταίο μήνυμα σελίδας.
Οκ εγινε !
Μπράβο σου. Δεν είσαι τόσο προβλήματική όσο σε ωθεί το σύνολο φαίνεται. Τα λέμε. γειά.
καλη συνεχεια! :)
Τι συνέχεια ρε συ έχει σταματήσει η ζωή μου στο ίντερνετ. Δες και την ταινία ρε συ. Ίσως νιώσεις καλύτερα (και καταλάβεις τι εννοω προβληματικό σύνολο) σε περίπτωση που δεν κάνεις παιδιά. Μην το παίρνεις προσωπικά ούτε εγώ δεν βλέπω να κάνω επειδή δεν πρέπει να κάνουμε παιδιά και μεταφέρουμε τα ελατωματικά μας γονίδια.
Κι εμενα εχει σταματησει η ζωη μου στο ιντερνετ. γαμησε τα, μπαινω πανω απο 16 ωρες τη μερα.. σχετικα με την ταινια, αν κ δεν μου φανηκε κ τοσο ενδιαφερουσα, ωστοσο αμα βρω χρονο θα την δω! :)
Σκεφτομαι οτι κανω αλλαγη, επιστροφη στη φυση απο αυριο, ξεκουμπιζομαι κι εξαφανιζομαι, αντε γεια, κομμενο το ιντερνετ κ ολα, back to nature!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=JgaMt8tZKgs
Cool! Αν δε σου ειμαι βαρος... παρε με κι εμενα!
Σκέφτομαι βασικά ότι όσοι δεν έχουν δουλειά, μεταφορικά η κυριολεκτικά είναι αυτοί που πέφτουν τα θύματα αυτής της αναθεματησμένης κοινωνίας.
εφαγα 2 πιτες με απ'ολα και τα εχω δει ολααααααα!στομαχααααακι μου!!!!!!!!!!
Σκεφτομαι πως σε 1 ωρα απο τωρα φευγω διακοπες στο χωριο, Χαλκιδικουλα σου ρχομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μίλησε κανείς;
Πως να πάει, είναι σαν να με εμπόδισαν να βγω σήμερα και έχω ξενερώσει. Εσύ; Πως το βλέπεις το όλο θέμα; Είμαι πολύ πληγωμένος από τόση μοναξιά, Σάββατο βράδυ χωρίς κοπέλα να βγω έξω να γελάσουμε να πούμε δυο βλακείες να περάσει η ώρα και να κάνουμε έρωτα κάτω από το φεγγαρόφωτο.