Quote:
Originally posted by aggeloydaki
Έλενα ΦΤΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ μη σε ματιάσω είσαι κουκλα!!!!!!
Ευχαριστώωωωω!!
Printable View
Quote:
Έλενα ΦΤΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ μη σε ματιάσω είσαι κουκλα!!!!!!
Ευχαριστώωωωω!!
Μπα πουθενά μακρυά!Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Σοκολατιτσα μοσχομυρισμενη!Για που μου ετοιμαζεσαι?
Ως τη κουζίνα πήγα έφτιαξα το αβγουλάκι μου κ ήρθα!
Quote:
τα κιλάκια μου πήγαιναν μέχρι τα 85 από εκεί και πάνω άρχισα να νιώθω σαν φαλαινίτσα έξω από το νερό :lol::lol::lol:
Θα δω όλες τις φώτο αργότερα!
Ελενα στη φωτο σε στυλ kill bill εσυ εισαι?ΤΕΛΕΙΑ
Καλησπέρα και πάλι Αβουλινόκοσμε!!!
Πήγα ζουμπιάστηκα αλλά δεν μου έφτασε, ήθελα κι άλλο αλλά αφού τελείωσε γύρισα σπίτι. Είχα και μία πείνα ναααα και έφαγα σπανακόρυζο, ταραμά, φετούλα και παξιμαδάκια και την έκανα ταράτσα! Περιμένω να κάνει μπάνιο ο άντρας μου να πάρω και εγώ σειρά.
Εσείς πιάσατε δουλειά βλέπω και μου πήρε ώρα να σας διαβάσω :D
Έλενα σου έστειλα αίτημα φιλίας, δεν θα δεις εμένα, θα δεις μία ξανθιά με το όνομα Ronitta.
Αυτο ειναι το καλλιτεχνικο σας μανταμ Τζινα?
Οχι καλέ αυτό είναι το όνομα της αδερφής μου που της το έβγαλε, δεν ξέρω πως, η μητέρα μου όταν ήταν μωρό η αδερφή μου από τα δύο βαφτιστικά της ονόματα Ειρήνη και Καλλιρρόη.
Quote:
Originally posted by eleni198621
Ελενα στη φωτο σε στυλ kill bill εσυ εισαι?ΤΕΛΕΙΑ
Όχι καλέ!!!
Αχ τι καλά να ήμουνα τόσο αδύνατη!
Το πρόσωπο έχω βάλει στις funny φώτο, έτσι νομίζω πως λέγονται!
Επεσα στο κρεβατακι μου ορθια ολη μερα.
Κορίτσια αυτό είναι το λαλάγγι!!! Δεν είναι ωραίος στο πρόσωπο αλλά βολεύομαι με τους κοιλιακούς του!
Καλώς την ταρατσιασμένη Eli μας! Η ζούμπα, ζούμπα, αλλά you made it roof μαρή! :lol:
Δε σε μαλώνω, αντίθετα, χαίρομαι... Είπαμε.. Αυτή είναι η εβδομάδα της απενοχοποίησης!
καλέ τι να το κάνεις το πρόσωπο αφού έχει άλλα προσόντα!!!!!!!!!!!!!!
Το λαλάγγι έχει μεγάλη μύτη... Μμμμ, κάτι λένε γι' αυτό.. Αλλά δεν θα σας πω τι, γιατί ντρέπομαι! :blush:
Εδώ είναι με τον επί 13 χρόνια πρώην φίλο της αδερφής μου. Είναι αριστερά με το ριγέ μαγιώ.
Αχάαα!!! Ενδιαφέρον!! Πολύ, θα έλεγα... :lol::lol:
Επειδή μου αρέσουν οι ψηλοί βολεύομαι με το 1,85, τους κοιλιακούς και αυτό που υπονοεί η ʼβα!:lol:
Αυτό υποννοεί η ʼβα
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Έλενα σου έστειλα αίτημα φιλίας, δεν θα δεις εμένα, θα δεις μία ξανθιά με το όνομα Ronitta.
έβλεπα τη κοπέλα κ έλεγα αφου την έχουνε τα κορίτσια απο το φόρουμ αρά κάποια απο εκεί θα είναι, μωρέ ποια είναι, ποια είναι!!
Σήμερα το βράδυ έχω πολύ δουλειά! Όλο φωτογραφίες θα βλέπω!
Το κοκκινο σωβρακοβρακακι με πεθανε.
Quote:
Εδώ είναι με τον επί 13 χρόνια πρώην φίλο της αδερφής μου. Είναι αριστερά με το ριγέ μαγιώ.
αυτη την έχασα!
Καλέ ποτε την έβαλες κ πότε την έβγαλες?
Αυτό το βρακάκι, αν το έβλεπα από κοντά, θα με χαλούσε απίστευτα.. Τόσο, που δεν θα με ενδιέφερε καν να δω το περιεχόμενό του.. Θα έστελνα το λαλάγγι σπίτι του..
Τι να σου κάνω μαρή; Αργείς!
Πρεπει να ανανεωσω τις φωτο μου στο φβ.ολο λεω να ανεβασω καποιες ομως με πιανει βαρεμαρα.αυριο θα δω τις φωτο ολων σας τσουπρες μονο της ιωαννας προλαβα.
Κορίτσια, θέλετε να πιάσουμε λίγο ρομαντική διάθεση; Με έπιασαν τα ρομαντικά μου και ακούω τραγουδάκια τέτοια..
Αν σας ξενερώνω, απλά αγνοήστε με...
Καλε ένα μπάνιο πήγα να κάνω και έχασα ΤΟ λαλάγγι!!;;;; Αμάν αμάν!!!
Κάνω αίτημα τώρα και ζητάω να αναρτηθεί και πάλι για να το δω και εγώ!!!!
Να δω πρώτα το λαλάγγι ʼβα μου και μετά το γυρνάμε στο ρομαντικό! :lol:
Γλαυκη μου όμορφη στείλε την πεθερά και μη στεναχωριέσαι θα κάνει παρέα κ στη δικιά μου !!!!!Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα φύγω εγώ από το σπίτι !!!!!Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Λιλακι εχει κ αλλου πορτοκαλιες που κανουν κ καλυτερα πορτοκαλια!Αστον αυτον!Τον δοκιμασαμε κ δεν μας εκανε!
Αγγελουδακι μου εχω φεις μπουκ αλλα μην κοροιδεψετε!Δεν ξερω να μπω!Θα πω στο Νικο να μου το ενεργοποιησει για να σε δω κ να σου πω για το μαλλι!Παντως οπως κ να το κανεις μια κουκλα θα εισαι!
Γιωτακι κ Μακ,συνονοματες,Παρτε τα πανω σας γιατι θα σας στειλω την πεθερα μου!
Σοκολατιτσα μοσχομυρισμενη!Για που μου ετοιμαζεσαι?
Βρε μουρλέγκω ορίστε!
Μόλις είδες λαλάγγι, τσουπ! εμφανίστηκες πονηρeli!! :lol:
Καλά, δεν έχει ρομαντικό για σήμερα, κι αύριο μέρα είναι... :P
Έλενα δες κι αυτή που έχασες! Ο αριστερός με το ριγέ μαγιώ επαναλαμβάνω!
Εχω γειτονα που κυκλοφορει με μαγιο βρακακι σε ολο το χωριο.και στο μπαλκονι βγαινει με το σωβρακοκιλοτακι του.
Ολόσωμη θέλω!!!!:lol:Quote:
Originally posted by Ava
Μόλις είδες λαλάγγι, τσουπ! εμφανίστηκες πονηρeli!! :lol:
Καλά, δεν έχει ρομαντικό για σήμερα, κι αύριο μέρα είναι... :P
Σου έβαλα ολόσωμη παπατρέχα!
Καλο το λαλαγκιον!Νοστιμοτατον κ προικισμενο φαινεται!
Ε τώρα μάλιστα! Αν και λίγο πιο κοντινή δεν θα με χαλούσε! :lol:Quote:
Έλενα δες κι αυτή που έχασες! Ο αριστερός με το ριγέ μαγιώ επαναλαμβάνω!
Αυτές οι δύο είναι οι μόνες φωτογραφίες που διασώθηκα δεν ξέρω πως, γιατί τις άλλες τις έχω σκίσει βεβαίως βεβαίως.
Φετες το λαλαγγι
Αααααα!! Αν ακούγατε τι ακούω! Αν κάνατε τη σύνδεση με τις σωβρακουίτες! :lol::lol::lol: