Ειναι ντροπαλη γουαι μη τις λες τετοια
Printable View
Ειναι ντροπαλη γουαι μη τις λες τετοια
Χαχαχα ειπαμε, ακαταδεκτη θεουσα με ταγιερακι :P
Περα της πλακας παντως αν ηξερες ρε νικ ποσο εχω σκασει και ξενυχτησει στο παρελθον γραφοντας σεντονια στον why πανω στα ερωτηματα του και ποσο καλα ξερω πια πως σκεφτεται...αστο. Απλα αστο :P why περιμενω απαντηση. Δεν ειμαι μονο εγω στο εχουν πει και αλλες γυναικες πως το τελειο σωμα δεν ειναι το υπερτατο κριτηριο εως και αδιαφορο. Εσυ τι λες; Το εσβησες ηδη απο τη μνημη σου ε; Ετοιμαζεις την ιδια ερωτηση για την επομενη εβδομαδα ε; :P
Σκέφτομαι ότι υπάρχουν κάτι αξιόλυπητα κομπλεξικά μισάνθρωπα όντα που ρίχνουν κατάρες σε όσους τολμούν να κάνουν το λάθος να ασχοληθούν μαζί τους,θεωρώντας ότι έτσι βοηθάνε.Μέγα λάθος...Ευτυχώς όμως που η επίλυση των προβλημάτων του καθένα μας εξαρτάται απο μας τους ίδιους και μόνο.Σιγά μη χρειάζεται να πάρουμε και την άδεια απο θεούς,δαίμονες,μάντες,μάγο� �ς,χαρτορίχτρες για να κάνουμε κάτι στη ζωή μας.Αστεία πράγματα εντελώς..
Οσο είναι καρφί για μένα και μερικά ακόμη μέλη τα όσα "ωραία" ονειρεύεσαι να κάνεις στο θέμα αυτό http://www.e-psychology.gr/forum/thr...83%CE%B7/page4
σε όσα μέλη κατά την ταπεινή σου γνώμη θέλουν την δυστυχία σου...
Ενω το να ευνουχιστουν και να βασανιστουν μελη ειναι ευχαριστο; Σκεψου λιγο τι λες. Κανεις τη τριχα τριχια. Και αν τελοσπαντων για καποιο λογο τα οσα γραφονται εδω μεσα ειχαν καποιο αντικρισμα στη πραγματικοτητα και θα επρεπε να επιλεξω θα προτιμουσα να κοιμηθω με το αποκρουστικοτερο τερας παρα να παθει καποιος τα οσα λες περιγραφεις και ευχεσαι δεξια κι αριστερα. Ειναι τελειως δυσαναλογη η αντιδραση σου με την πραγματικη κατασταση.
Οτι επιτελους ερχεται το καλοκαιρι.δεν μπορω να περιμενω αλλο
Το καλοκαίρι ομορφαίνουν οι γυναίκες