Κάτσε να την πλύνω πρώτα!Πώς θα τη φάω έτσι,με τόσα μικρόβια;
Printable View
Κάτσε να την πλύνω πρώτα!Πώς θα τη φάω έτσι,με τόσα μικρόβια;
Αααααα, τη θέλεις την τιμωρία σου μου φαίνεται! Την τραβάει ο οργανισμός σου!
ʼκου εκεί παντόφλες ψωμένιες, που απαγορεύεται να τις φάω κιόλας!
ʼκου εκεί ζαρζαβατικά σε λαχταριστά σχήματα, που θα τα μαγειρεύεις μετά και θα τα καταστρέφεις!
ʼκου εκεί να με βάζεις να πλένω τα χέρια μου ή τα πιάτα και να κολάζομαι καθημερινά!
Δεν θα έρχονται τα Σαββατοκύριακα? Θα έρχονται. Εκεί θα προσφέρομαι να βοηθήσω στις δουλειές. Σου την έχω φυλαγμένη, φιλενάδα!
http://www.youtube.com/watch?v=DpKeHA6o1ks
Μλιάααααααααααααααααααααα ααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχ χχχχχχ!
ʼσε που έχω και ηλεκτρική και δε θα κουράζεσαι κιόλας!
Για να σε καλοπιάσω να μη μου το κάνεις αυτό,αποσύρω τα παντοφλάκια-ψωμοπειρασμός
και αντ'αυτών σου δίνω να φοράς τα παρακάτω,που σίγουρα δε θα χαλάσω και στο μαγείρεμα!Ικανοποιημένη;
Μμμμ, κάτι μας είπες τώρα!
Αντί για τα παντοφλάκια - ψωμοπειρασμό,
μου δίνεις τα παντοφλάκια - ψ άντε μη πω πειρασμό?
Μάλλον χειρότερα τα κάνες τα πράγματα.... :lol:
Σκύλες της λύσσας, ξαμοληθείτε όλες προς αγορά χριστουγεννιάτικου δέντρου:
http://www.youtube.com/watch?v=sQ4r97ULVqM
Mα τι θέλεις επιτέλους για να μείνεις ικανοποιημένη;
Για να πάψεις να λαχταράς τα άνωθεν παντοφλάκια
με κίνδυνο να τα φορέσεις ...κι αλλού...κοίτα οι άντρες
τι φορούν!Είμαι σίγουρη πως τους συμπαθείς ήδη λιγότερο!
Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιι!!!!
Τα ξεκοίλιασαν τα μωράκια!!!
Α, να χαθεί η τριχωτή ποδάρα!
Συμβιβάζομαι με κλασικό παντοφλάκι, που θα κάνω κολάζ τις φάτσες όσων αντιπαθώ. Έτσι, θα τους πατάω καθημερινά! Και το κυριότερο: Οι συγκεκριμένοι δεν τρώγονται με τίποτα!
Ωραία!Αφού τα βρήκαμε και στα παντοφλάκια,δεν απομένει παρά να μου έρθεις!
καλά και μετά σας πειράξανε οι δικές μου οι πίτσες...τί να σας πω...
ντροπή και αίσχος κουρίες μου!!!!:roll:
:sniffle: Μετανοώ και ταπεινά ζητώ συγνώμη!Quote:
Originally posted by herts
ντροπή και αίσχος κουρίες μου!!!!:roll:
Kουρίες Νέκυ και ʼβα,η σειρά σας!
Κυρίες μου,
συγνώμην δια το απρεπές του λόγου και του ύφους μου. Ομολογώ ότι το περιεχόμενο ήτο σκανδαλώδες.
Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι έχω μετανοήσει πικρώς και ότι παρόμοια προκλητική δια τα χρηστά ήθη συμπεριφορά δεν θα επαναληφθεί! :saint:
http://www.cafepress.com/+terribly_s...of_8,366246625
χαχαχχα είστε τρελές....:grin:
Κυριες και κυριοι
και εγω με την σειρα μου θελω να ζητησω συγνωμη για τα παραπανω αισχρα σχολια και φωτογραφιες....απολογουμε.... συγνωμη.....συγχωρεστε με....δεν θα ξαναεπαναληφθει (για τις επομενες 5 μερες).
Δεχτητε την ταπεινη συγνωμη μου.....:sniffle:
και παλι συγνωμη.......:sniffle:
Όχι ότι σοκάρομαι η μεγαλοκοπέλα αλλά απορώ με αυτό που παντα απορώ:πώς και που βρίσκετε όλα αυτά!!!!!!!!!!!!! Και νόμιζα ότι μόνο το Νατάλι τα κατάφερνε....μπράβο και στα αλάνια και στις κουρίες! φιλιά!
υγ.Μη λέτε πολλά για ταξιδάκια στη Σαλόνικα...μια εβδομάδα κλείνει εκεί ο καλός μου και δεν προβλέπεται πριν το Σάββατο επιστροφή!ʼντε, μη δώσω τα παιδιά στη μαμά, πάρω άδεια από τη σημαία, μπω στο αμαξάκι μου και...ως τα ξημερώματα είμαι πάνω! (είπε, η δειλή μαμά που κρύβει μια γενναία μικροεπαναστάτρια, και ...λούφαξε μετά.)
Καληνύχτα, κυράδες μου και όνειρα γλυκά...απόψε θα κλάψω για την κοπελίτσα εκείνη που θα έκανε αυτό που γουστάρει αλλά τώρα είναι μια παχουλή κότα!