Quote:
Originally posted by ClaireThan
Γειά σου pink..
έχω διαβάσει όλες τις σελίδες του νήματος και είδα ότι ασχολείσαι πολύ με τη συγκεκριμένη διατροφή...σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές και τις προτάσεις,για το τυρί ναι,το πιστεύω απλά η διαιτολόγος μου μου δίνει τυριά με χαμηλά λιπαρά να τρώω,γι'αυτό και εγω κρατιέμαι λίγο,αλλιώς θα έτρωγα κάτι πιο κανονικό!
στη κρέμα έβαζα μέλι στην αρχή αλλά μου την "νέρωνε" κατά κάποιο τρόπο,αλλά μάλλον έκανα εγω χαζομάρα καθότι πρέπει να βάλεις το μέλι μετά από κάνα 5λεπτο αφού τη βγάλεις από τη φωτιά,θα το διορθώσω αυτό πάντως.
Τώρα με τα ξηροκάρπια δε το'χω και πολύ...μόνο τα αιγίνης μου αρέσουν ,τα υπόλοιπα δεν θα το έλεγα,αλλά θα το δοκιμάσω όμως έτσι για το γαμώτο :)
Λοιπόν σήμερα έχουμε και λέμε
9:20 > Τοστ (κλασσικά) και μισό του μισού κέϊκ μπανάνας
12:30 > Κρέμα βρώμης και μισή μπανάνα
14:40 > 1μιση γεμιστή πιπεριά ,30 γρ φέτα και 2 κομμάτια πατάτα
17:30 > 1 γιαούρτι 2% με κ.σ gojiberries
19:50 > 2 μπιφτέκια ,1 πιάτο βραστό κουνουπίδι (0.5 κ.σ λάδι και μπαλσάμικο) 1 κράκερ ολικής
Ps:αύριο περιμένω επισκέψεις,έφτιαξα ένα cheesecake nutella-oreo,περιττό να πω ότι έγλυψα σπάτουλες κτλ και επίσης έβαλα σε 1 ποτήρι του κρασιού λίγο μπισκότο (digestive χωρίς ζάχαρη) τριμμένο (χωρίς βούτυρο) και 2 κ.σ κρέμα και το έφαγα :p (είμαι αδιάθετη,δεν θα νοιώσω τύψεις,όχι)
επίσης έφτιαξα και παστίτσιο και έφαγα 2 πιρουνιές για να δοκιμάσω!