Originally Posted by
Georgewww
Μα αυτό είναι το θέμα, ότι προσπαθείς εδώ και πόση ώρα να μας πείσεις ότι αυτό που πιστεύεις εσυ είναι η απόλυτη αλήθεια. Ενώ κάποιοι σου λένε πιστεύω αυτό εκείνο το άλλο, εσύ μιλάς άσχημα για παπαδαριο όπως λες για εμένα και τους άλλους και για 1002 ενώ εγώ δε κατηγόρησα κανέναν. Λέω εδώ και πόση ώρα μόνο την προσωπική μου άποψη , που ναι μεν δε σου αρέσει (καλά κανεις) αλλά δεν λες διαφωνώ, θες να μας πείσεις ότι είμαστε οι σκαρτοι και εσύ ξέρεις την αλήθεια. Να έχεις αυτή τη γνώμη αν θες , κανένα θέμα , αν και δε μιλάς ευγενικά, πάλι δε με πειράζει, ωστόσο είναι υπερβολή όταν παραποιείς τα λεγόμενα μου. Ας κρίνουν οι αναγνωστες.
Να ξέρεις πάντως (ξέρω πάλι θα το βγάλεις γελοίο και σκάρτο) ότι στη φυσική πολλά πράματα πριν τα αποδείξουμε , τα φανταζόμαστε , τα πιστεύουμε ή τα ζούμε βιωματικά, και κάνουμε πειράματα για να τα "βιώσουμε" και κάνουμε κύκλους ώστε να κουμπωσουμε πείραμα με θεωρία.
Στη θρησκεία υπάρχουν τα βιώματα, δεν είναι στον αέρα απλά λόγια. Και αν πιστεύει καλά κάνεις και πολύ πιθανόν να πιστεύεις περισσότερο από εμένα τον λιγοστό, αλλά η εφηβική σου αντιδραστικότητα δε ξέρω που οφείλεται, ωστόσο είναι αισθητή, δε διαφωνείς απλά, αλλά μαλώνεις ( όποιος κατάλαβε κατάλαβε)
Με πολύ αγάπη σου εύχομαι να αντιμετωπίζεις χωρίς εκνευρισμό (όπως εσύ αναφέρεις) τυχόν μελλοντικές διαφωνίες απόψεων.