Quote:
Originally posted by tidekpe
...απόψε θα κλάψω για την κοπελίτσα εκείνη που θα έκανε αυτό που γουστάρει αλλά τώρα είναι μια παχουλή κότα!
Printable View
Quote:
Originally posted by tidekpe
...απόψε θα κλάψω για την κοπελίτσα εκείνη που θα έκανε αυτό που γουστάρει αλλά τώρα είναι μια παχουλή κότα!
tide μου ευχομαι οχι μονο τεως αλανιαρα αλλα και τεως παχουλη!!!!
Αλλα οπως και να εισαι εμεις θα σε παιζουμε (με την καλη εννοια) και θα σε αγαπαμε!!!
εβαλα καιι μια φωτο αλλα δεεεν ανεβηκε ...για να δω τωρα....
δεν με θελουν σημερα οι φωτογραφιες..... αλλα δεν πειραζει!!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!
Σημερα το πρωι καθως ερχομουν γραφειο ακουσα στο ραδιο ενα τραγουδακι και σας το αφιερωνω!
http://www.youtube.com/watch?v=Zs6q_LLQDYk
Και ευχομαι να ευχαριστηθουμε την μερα και να περασουμε ομορφα! Και να μην ξεχασουμε να πουμε μια καλη κουβεντα και σ αγαπω σ αυτους που αγαπαμε! Τιποτε στην ζωη μας δεν ειναι δεδομενο και ο χρονος δεν γυριζει πισω!!!
Τα φιλια μου και την αγαπη μου!!!! <3
καλημέρα κούκλες...
Δε θα το πιστέψεις,αλλά σήμερα ξύπνησα με αυτό το τραγούδι στο μυαλό μου!Μήπως ήταν η ώρα,Quote:
Originally posted by Nekky
Σημερα το πρωι καθως ερχομουν γραφειο ακουσα στο ραδιο ενα τραγουδακι και σας το αφιερωνω!
που περνούσες από τη γειτονιά μου και το άκουγες στο αυτοκίνητο;Μεγάλο πνεύμα μου εσύ!
Ίσως πάλι έχει να κάνει με τη χθεσινοβραδινή κουβέντα,που είχαμε με το στεφάνι μου,που μου έλεγε
για την οικονομική κατάσταση της χώρας μας και μου πρότεινε να σκεφτώ σοβαρά να μεταναστεύσουμε
στο Ντουμπάι ή ακόμα καλύτερα στο Κατάρ,έστω για πέντε χρονάκια κι εγώ της έλεγα να πάμε Παρίσι
ή έστω Νέα Υόρκη!Μετά εξετάζαμε το γαμπρικό υλικό στην εκάστοτε χώρα,πως θα με μοσχοπουλούσε,έλεγε,
στους ʼραβες,που θέλουν τις γυναίκες με πιασίματα,αλλά δεν ξέρω πώς θα τα έβγαζα πέρα με την ανελευθερία και τη μαντίλα,
ενώ εγώ αντιπαρέβαλα πως στη Νέα Υόρκη θα είχα μεγάλη πέραση στους Αφροαμερικάνους(για τον ίδιο πλούσια τα ελέη μου λόγο)
αλλά θα πρέπει να τσεκάρω πως δεν πρόκειται για σούπερ ντούπερ προικισμένο και κάπως να τακτοποιηθεί το θέμα
της μυρωδιάς της διαφορετικής φυλής!Ουφ!Διλήμματα και προβλήματα!
Κοινώς:"Ναταλάκι,μη με πυροβολήσεις ΚΑΙ σήμερα!Δε θα σε πέσει ο κ@λος να πεις μια καλή κουβέντα!"Quote:
!Και να μην ξεχασουμε να πουμε μια καλη κουβεντα και σ αγαπω σ αυτους που αγαπαμε!
Μήπως όμως,κοπελιά,είναι αυτός ακριβώς ο λόγος που είμαι φειδωλή στα γλυκόλογα;Ε;Ε;Ε;
τα μεγαλα πνευματα (και οχι μονο) συναντιουνται!!!! ;)Quote:
Originally posted by NADINE
Δε θα το πιστέψεις,αλλά σήμερα ξύπνησα με αυτό το τραγούδι στο μυαλό μου!Μήπως ήταν η ώρα,Quote:
που περνούσες από τη γειτονιά μου και το άκουγες στο αυτοκίνητο;Μεγάλο πνεύμα μου εσύ!
Ίσως πάλι έχει να κάνει με τη χθεσινοβραδινή κουβέντα,που είχαμε με το στεφάνι μου,που μου έλεγε
για την οικονομική κατάσταση της χώρας μας και μου πρότεινε να σκεφτώ σοβαρά να μεταναστεύσουμε
στο Ντουμπάι ή ακόμα καλύτερα στο Κατάρ,έστω για πέντε χρονάκια κι εγώ της έλεγα να πάμε Παρίσι
ή έστω Νέα Υόρκη!Μετά εξετάζαμε το γαμπρικό υλικό στην εκάστοτε χώρα,πως θα με μοσχοπουλούσε,έλεγε,
στους ʼραβες,που θέλουν τις γυναίκες με πιασίματα,αλλά δεν ξέρω πώς θα τα έβγαζα πέρα με την ανελευθερία και τη μαντίλα,
ενώ εγώ αντιπαρέβαλα πως στη Νέα Υόρκη θα είχα μεγάλη πέραση στους Αφροαμερικάνους(για τον ίδιο πλούσια τα ελέη μου λόγο)
αλλά θα πρέπει να τσεκάρω πως δεν πρόκειται για σούπερ ντούπερ προικισμένο και κάπως να τακτοποιηθεί το θέμα
της μυρωδιάς της διαφορετικής φυλής!Ουφ!Διλήμματα και προβλήματα!
Κοινώς:"Ναταλάκι,μη με πυροβολήσεις ΚΑΙ σήμερα!Δε θα σε πέσει ο κ@λος να πεις μια καλή κουβέντα!"Quote:
!Και να μην ξεχασουμε να πουμε μια καλη κουβεντα και σ αγαπω σ αυτους που αγαπαμε!
Μήπως όμως,κοπελιά,είναι αυτός ακριβώς ο λόγος που είμαι φειδωλή στα γλυκόλογα;Ε;Ε;Ε; [/quote]
για να μη μου παραπονιεσαι τζουτζουκα μου!!!!
Καλημερούδιαααααααααααα!!!Quote:
Originally posted by herts
καλημέρα κούκλες...
Βλέπω,πιτσοκόριτσο,γλυκάθη κες με τις χθεσινές παντόφλες-βρύσες-πιπεριές και τσούπου τσούπου να'την πάλι στα μέρη μας!
Αν έχεις πρόθεση να γίνεις επισήμως Βιταμπέλλα,υπάρχει μια ολόκληρη διαδικασία μύησης,όπου κάθε μέλος σου ζητά από κάτι!
Μήπως θέλεις να το ξανασκεφτείς;Ξεκίνα να διαβάζεις το σχετικό εγχειρίδιο και πες μας αν το αποφάσισες σοβαρά!Δικαίωμα υπαναχώρησης δεν υπάρχει!
Προς το παρόν μόνο τα πνεύματα συναντιούνται!Quote:
τα μεγαλα πνευματα (και οχι μονο) συναντιουνται!!!! ;)
Τα σώματα κωλύονται στην κλεισμένη ήδη από πέρισυ Νεκταρατζέντα!
αντε και αυτη!!!!
{χωρις υπονοουμενα....αλλα για αγκαλιτσες..... (να προλαβω να εξηγησω πριν με περιλαβεις...)}
Καμία εικόνα δε βλέπω!Αν δε λάβω πώς να περιλάβω; Μας δουλέυετε μαμουζέλ
ή θέλετε να μου περάσετε το μήνυμα της αόρατης κι ανύπαρκτης για μένα αγκαλιάς σας;
kαλημέρα και από μένα...αφού κατέστειλα τις επαναστατικές μου διάθέσεις (σιγά, την επανάσταση θά έλεγε κανείς...) ξύπνησα ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ...(δεν το μπορώ το πρωινό βρε κορίτσια, έχω ξεμάθει) έντυσα, τάισα, φίλησα το μικρό μου (το μεγάλο ευτυχώς τα κάνει μόνη της ολόκληρη γυναίκα) σούρθηκα με τη μικρή μαντάμ μέχρι το σχολείο, πήγα γυμναστήριο και μετά!!!!!!!!!!!!!!ΤΑΡΑΤΑΤΑΜ! πήγα διαιτολόγο για ζυγοστάθμιση μετά από 15 μέρες...απώλεια:300 γραμμάρια. Ε,κάτι είναι κι αυτό και μάλιστα δεν πήρα...θα συνεχίσω και βλέπουμε!!!!! Δε θεωρώ ότι εχει τη μαγική συνταγή για κάτι αλλά εμένα για την ώρα με εμπνέει. Στέλνω λοιπόν σε όσες μου ζήτησαν τα στοιχεία, με κάθε επιφύλαξη..
νατάλι, θα την είχα κάνει αν ήμουν στη θέση σου...τώρα, όμως παρακαλώ να καταφέρει να φύγει το παιδί μου τουλάχιστον (και δεν είναι τωρινή μου άποψη αυτή, την είχα προ κρίσης, απλά τώρα εντάθηκε...)λατρεμένος τόπος, άσχημοι άνθρωποι κατοικούμε τον τόπο αυτό! Μακριά λοιπόν, όποιος μπορεί...
ʼραγε, πώς θ αλλάξει η διάθεση του κόσμου;;Μαράζωσαν τα χαμόγελα...κοιτώ στα φανάρια που περιμένω και βλέπω στενάχωρες φάτσες..καικάθε μέρα κάτι καινούριο,κάτι ακραίο...τώρα ακούστηκε η περικοπή δώρου στον ιδιωτικό και απολύσεις στο δημόσιο...
Όπως και να ΄χει, πρέπει να είμαστε υπομονετικοί και επίμονοι,όταν χρειάζεται...
φιλιά, κορίτσια και αγόρι με ευχές για καλύτερο αύριο (κυριολεκτικά και μεταφορικά)
Καλημέρα στις όμορφες κυρίες!
Γιατί δε δοκιμάζετε τη μετανάστευση στη γειτονική Τουρκία? Σε ότι αφορά το θέμα γαμπρικού υλικού, θα σας αρπάξουν σαν ζεστά κουλούρια!
Πήγα και ένιωσα για πρώτη και μοναδική φορά στη ζωή μου τουλάχιστον θεά. Το τι γαμπρομάνι έχει εκεί για τις παχουλοκομψές δεν περιγράφεται! Δεν το πίστευα αυτό που γινόταν με το άτομό μου! ʼλλος να με τραβάει από το χέρι, άλλος να μου ψυθιρίζει, μου έγινε πρόταση συμβίωσης, πρόταση γάμου, λάγνες ματιές στο δρόμο, τι να σας πρωτοπώ! Αφού αναγκάστηκα και έμαθα την πρώτη μου τούρκικη λεξούλα: γκιτ, γκιτ (φύγε), έλεγα σε όποιον αποθρασυνόταν και επιχειρούσε να προχωρήσει σε περαιτέρω χειρονομίες, που δεν τις ανεχόταν η σεμνή παρουσία μου...:saint:
Το θέμα είναι όμως να καλυφθούμε σε Ελληνικό υλικό.. Παπούτσι από τον τόπο σου κι ας είναι και μπαλωμένο, όπως πολύ σοφά λέγεται. Πού να ξενιτευόμαστε τώρα!
μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ
Αρχίσαμε και τα γλυψιματάκια τώρα;Έχουμε άντρα κομπιουτερά και παραγγέλνουμε δολώματα;
Μασάει η κατσίκα ταραμά;Καλή προσπάθεια,δε λέω,αλλά μου φάγατε το "h" στο Nathalie!
(βρήκε να πει η ανικανοποίητη κι ιδιότροπη γεροντοκόρη!)