ξαναπροσπαθω και ελπιζω να ανεβει τωρα......
Printable View
ξαναπροσπαθω και ελπιζω να ανεβει τωρα......
ετσι θα μας περιποιοταν στην Τουρκια.....
Τώρα δεν ανεβαίνει,αλλά η δεύτερη απόπειρα μετά από δύο ανανεώσεις σελίδας το έδειξε το ασπραρκούδι μου!
Να διορθωθεί παρακαλώ πολύ πάραυτα η ορθογραφία στο μπλουζάκι!Ανορθόγραφες αγκαλιές δε μοιράζω,ακόμα τουλάχιστον!
και κατσικα και νυφη!!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
(δεν ξερω αν θα ανεβει αλλα σημερα εχω ενα θεμα με το ιντερνετ αλλα ....εχω καλη διαθεση και το προσπερνω!!!!)
καλα δεν ξαναπροσπαθω......
τελος οι φωτογραφιες!!!!
σας αγαπω τζουτζουκες μου!!!! και σας στελνω το πιο γλυκο μου χαμογελο!!!!!!
φιλακια πολλα πολλαα λα λα λα
Quote:
Originally posted by Nekky
ετσι θα μας περιποιοταν στην Τουρκια.....
Όχι πως μοιάζω στην άνωθεν νεαρά,αλλά τίποτα από όσα προσφέρουν αυτά τα χέρια δε με ενδιαφέρει!
Κοσμήματα δε φορώ και δε με αφορούν κι αν με αφορούσαν δε θα μου άρεσαν τα συγκεκριμένα,
αλκοόλ δεν πίνω,το άλλο το μικρό μπωλάκι δεν το έπιασα,αλλά ό,τι κι αν έχει δε φαίνεται δελεαστικό,
όσο για τα φρούτα...please!Αν είναι να μου προσφέρουν φαγητό,τέτοια προσβόλα πώς να την ξεπεράσω;
Χίλιες φορές στο ενισχυμένο ράφι μου,παρά με Τούρκο!Κανά μπαλωμένο παπούτσι κανείς????????????
Εγώ, πάλι, μια χαρά θα ήμουν με τέτοια περιποίηση!
Λατρεύω τα κοσμήματα (τα αληθινά). Από ότι ξέρω στα χαρέμια ερχόταν οι κοσμηματοπώλες και διάλεγαν οι κυρίες αυτά του γούστου τους. Αλκοόλ ναι, με χίλια, αν και κανένας ναργιλές δε θα με χαλούσε καθόλου. Το μπωλάκι φαντάζομαι να είναι όστρακο με κάποιο μαργαριτάρι, το οποίο γίνεται επίσης δεκτό με χαρά και τέλος τα εξωτικά φρούτα είναι επίσης το καλύτερό μου.
Αν λοιπόν τύχω τέτοιας περιποίησης, λέω "ναι" στον Τούρκο.
http://www.youtube.com/watch?v=Cl-K3j-9rro
Να ξαπλώνεις την κορμάρα σου σενα δωμάτιο σαν αυτό δηλαδή κούκλα μου?
Να ξαπλώνεις την κορμάρα σου σενα δωμάτιο σαν αυτό δηλαδή κούκλα μου?
Ωραίο είναι να ξαπλώνεις την κορμάρα σου γενικώς. Αν, πάλι, τυγχάνει θαυμασμού και περιποίησης, ακόμη καλύτερα!
Giati den mou anevazei tis photo.....
:)
Έλα, κορίτσια, πάμε όλες μαζί!
http://www.youtube.com/watch?v=pPEcsE_7Xtw
paraitoume..... den mou anevazei photo....... Ava mou exases to domatio pou tha sou edixna....