Αν ειναι επικοινωνιακα να το κανεις!!Τα δικα μου τσιμπανε και φευγουν!Καμια τσιπα.....
Printable View
Αν παρεις πολλες ασπιρινες,κινδυνευεις σοβαρα?
Καμια, αλλο ρωτησα.
Εξαρτάται από το πόσες έχεις πάρει, Alucard.
[QUOTE=Αλκμήνη;449668]Για μόνιμη κατάσταση εννοώ φυσικά. Είναι φρικτό να μην έχεις κανέναν, πραγματικά...
Πόσος χρόνος χρειάζεται για να μάθει κανείς να ζει με αυτήν? Για να ξέρω...[/QU
Αλκμηνη , αλλο μοναξια , αλλο μοναχικοτητα . Η μοναξια εχει κατι το αρνητικο , η μοναχικοτητα , οχι . Οπως κ η πληξη , καπου πρεπει να μαθουμε να ζουμε κ μαυτην . Οχι συνεχεια , αλλα μην φρικαρουμε με το παραμικρο .
σκεφτομαι να ειμαστε χριστιανοι ορθοδοξοι για να αρεσουμε στο κοσμο και να κανουμε τη μπιζνα μας μαν. βλεπεις και κατι ραπαδες εγκληματιες, βιαστες, εμπορους ναρκωτικων, οτι χειροτερο, να βγαινουν με εναν κρεμασμενο σταυρο ΝΑ με το συμπαθειο. ο θεος συγχωρει τους παντες μαν, γι'αυτο μπορουμε να κανουμε τα παντα, αρκει να πιστευουμε για να συγχωρεθουμε. και μετα θα εχουμε σιγουρη θεση στο πολυτελεστατο κλαμπ του παραδεισου.
Μια ιδεα ειναι ολα,απλα ειναι κατι βραδυα που σκεφτεσαι διαφορα,αν και δεν εχω σκοπο να κανω κατι τετοιο αν δεν εξαντλησω και καποιες αλλες επιλογες. Αλλα καθημερινοι καβγαδες στο σπιτι, με εχουν κουρασει.
Δεν ξέρω τη διαφορά... Πάντως αυτό που ξέρω είναι ότι είναι τρομακτικό να σκέφτεσαι ότι δεν υπάρχει κανείς εκεί έξω που να σε σκεφτεί, να θέλει να σε πάρει ένα τηλέφωνο να δει τι κάνεις, αν ζεις ή αν πέθανες. Και να έχεις έναν/μια μόνο που θα σε σκεφτεί όταν δεν θα έχει άλλες επιλογές για παρέα. Ε είναι λίγο κάπως αυτό... Δεν ξέρω, το σκέφτομαι.
Μοναξια ειναι , εισαι μονος σου , κ δεν γουσταρεις . Μοναχικοτητα , εισαι μονος σου ( οχι συνεχως ) κ καπου σου αρεσει . Δεν λεω να καθεσαι απραγος , αλλα ναχεις τα ενδιφεροντα σου . Τωρα , το να μην εχεις κανεναν , εμφανως δε λεει , αλλα μηπως εισαι συνυπευθυνη ? Λεω , δεν σε γνωριζω.......
Και εγω Χριστιανη ειμαι,αλλα και τα μπινελικια μου ριχνω και τις αμαρτιες μου κανω..Δεν περιμενω κανεναν παραδεισο,οσο μπορω ειμαι ανθρωπος τιποτε αλλο!Και πιστευω στον Θεο!Οποιος πιστευει στον Θεο πρεπει να ζει σαν μοναχος?Παω να πλυνω τα πιατα μου με νευριαζεις και θα την πληρωσει η κατσαρολα! :P
Το πιθανότερο είναι να είμαι συνυπεύθυνη! Το είπα και παραπάνω "πώς τα έχω κάνει έτσι". Πραγματικά έχω πάψει εδώ και καιρό να πιστεύω στην τύχη... Το θέμα είναι πώς κινούμαστε και πώς αντιμετωπίζουμε την κάθε κατάσταση. Ύστερα απολαμβάνουμε τα αποτελέσματα των πράξεών μας...
Δεν με έπαιρναν και ποτέ για να δουν ότι είμαι down... Γενικά από οπουδήποτε και αν πέρασα ποτέ δε δημιουργήθηκε κάποια φιλία, παρόλο που μιλούσα με όλους. Μόνο με μια κοπέλα που κι αυτή αν δεν έχει με ποιον να βγει μου στέλνει ένα μήνυμα να μου προτείνει.
(αρχίζω να νιώθω άσχημα που μιλάμε για μένα)
Χαχαχαχα!!!! Τρίψε τρίψε για να αστράψει!!!
Από τα λίγα που ξέρω νομίζω πως το βασικότερο για τους χριστιανούς είναι η μετάνοια. Να αγαπάμε τον πλησίον μας, να τον βοηθάμε, να μην κάνουμε άσχημες πράξεις, να πηγαίνουμε στην εκκλησία, να εξομολογούμαστε και να μεταλαβαίνουμε, αλλά και να αναγνωρίζουμε τι κακό έχουμε κάνει και να μετανοούμε.
Τώρα για τους εγκληματίες και τους βιαστές που φοράνε σταυρό τι να πω... Δε νομίζω να συγχωρεθούν από το Θεό μόνο και μόνο επειδή φορούν σταυρό, αλλά αν το πιστεύουν περαστικά τους! :Ρ
ολοι οι ραπαδες εκει χριστιανοι ειναι. αλλα καταλαβαινω οτι μπορει να εχεις αμφιβολιες γιατι ειναι μαυροι. το τελευταιο που ακουσα ειχε εξωφυλλο αυτο:
http://24.media.tumblr.com/tumblr_mc...qo1_r1_500.jpghttp://24.media.tumblr.com/e6ddd2771...nlpxo1_500.jpg
Μα ειπα εγω οτι ειναι Βουδιστες?Απλα γιατι συνδεεις το εγκλημα με τον σταυρο δεν ξερω..Ναι υπαρχουν και εγκληματιες,βιαστες,ηλιθιο ι Χριστιανοι..Και εγω Χριστιανη ειμαι αλλα ειμαι και ουφο!Δεν μοιαζει ομως ολη η ανθρωποτητα στην ουφο Χριστιανη mnimonio.
Ναι υπαρχουν και αυτοι..!Πχ γιαγιαδες που λενε "να μην σε βρει ο χρονος" στον πλησιον και ολη μερα ειναι με τα λιβανια στο χερι!Ναι υπαρχουν οσο υπαρχει και η υποκρισια.
Υπαρχουν πολλα , και δεν νομιζω να χρειαζεται να σεβαστουμε την παρανοια του καθενος.
Το να πιστευει καποιος οτι υπαρχει Θεος το δεχομαι , ασχετα αν δεν το καταλαβαινω.
Σκεφτομαι οτι δεν πρεπει να ξαναοδηγησω πιωμενος ειδικα με δευτερο ατομο πανω στη μηχανη...
Σκέφτομαι οτι πρέπει να αγοράσω έναν πίνακα ή πολλά χαρτονια και να γραφω εκει, γιατι το να γραφω στον τοιχο είναι προβλημα
υπάρχει κι αυτό το αυτοκόλλητο για λύση:
http://img1.etsystatic.com/002/0/593...71977_6l67.jpg
Τέλειο αυτό! 1η φορά βλέπω αυτοκόλλητο πινακα! Σε βιβλιοπωλεία βρίσκω? Νομιζω το χρειάζομαι!!!!
ένα περιοδικό είχε σίγουρα μια 6άδα δώρο...
αλλά γι αυτό στην εικόνα σου στέλνω το link που το βρήκα ...
αν δε σου κάνει ψάξε "chalkboard stickers" στο google..!
Σκεφτομαι πως ειναι κριμα ενα φορουμ ψυχολογικης υποστηριξης να χανει τοση απο την αξια του και να μετατρεπεται σε χωρο ανελεητου trolloξεκατινιασματος.
Και λεω ενα καληνυχτα με την ευχη η διαχειρηση να μπορεσει να περισωσει κατι απο αυτη την αξια πριν να ειναι αργα.
Επιχειρηση σκουπα asap
Καληνυχτεςςςς