84/84/60
Ας πρόσεχα! Και το ερχόμενο ΣΚ ταξίδι σε βουνο! Alarm!
Printable View
84/84/60
Ας πρόσεχα! Και το ερχόμενο ΣΚ ταξίδι σε βουνο! Alarm!
-100 σημερα.
Σταματα να μας τριβεις τα απιστευτα ξεφουσκωματα σου στη μουρη μας.:mad::lol:Quote:
Originally posted by eleni1201
Καλημέρα!
-900
62.4
-500 γρ σημερα
68,5 kg
σημερα το πρωι ζυγιστηκα και ημουν 53.5 kg. εξαιτιας της εξεταστικης εχω παρει καποια κιλα. τα οποια ελπιζω σε ενα μηνα απο τωρα να τα χασω.
καημο το ειχαμε,η αληθεια ειναι.
:thumbup::thumbup::thumbup:Quote:
Originally posted by onelifeonechance
καημο το ειχαμε,η αληθεια ειναι.
Παρότι δεν κάνω καθόλου παρασπονδίες εδώ και 5 βδομάδες την πρώτη βδομάδα έδειξε -3,2κιλά και από τότε εδώ και ένα μήνα είμαι σταθερή...σε πόντους βέβαια ψιλοφαίνεται η διαφορά.Έχει κανείς καμιά ιδέα πως να ξεκολλήσω την ζυγαριά?
Ο.k. εγω θα σου έλεγα για μερικές μερες να μη ζυγιστείς και να τρως κανονικά αυτά που πρέπει. εμενα πχ με απογοητευε οταν βλεπω να είναι σταθερη ενω προσπαθώ..
πχ ζυγίσου σε 2-3 μέρες και θα δεις οτι θα εχει ξεκολλήσει.
Δε μπορεί να πεφτει συνέχεια..
και σίγουρα τα πρωτα 3,2 κιλά ήταν και υγρά..
Εννοείται ότι ήταν κυρίως υγρά αλλά ρε γμτ εδώ και 1 μήνα να μην έχει ξεκολλήσει η ρημάδα?Θα την σπάσω....
μηπως περιμενεις να αδιαθετήσεις?
γυμνάζεσαι καθόλου? νερό πίνεις? (πχ εγω αυτά τα θεωρώ σημαντικά, εχω παρατηρήσει οταν δε γυμνάζομαι είμαι χειρότερα)
Αλλά να σου πω σημασία έχει οτι χάνεις σε πόντους.
τωρα αν κόλλησε λίγο η ζυγαριά δε πειράζει θα ξεκολλήσει.
Χειρότερο είναι να σε δείχνει λιγότερο και να φαίνεσαι 9και σε ποντους) περισσότερο. (εγω είμαι σε τετοια φαση :thumbdown: )
Χορεύω παραδοσιακούς χορούς 2 φορές την βδομάδα από 2-2½ ώρες, πίνω γύρω στο 1-1,5 λίτρο την μέρα και πράσινο τσάι και ΠΕΡΙΜΈΝΩ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΉΣΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ:grind::grind::grind:: grind:ʼντε να αδιαθετήσω να τελειώνουμε!!!
Τα λέμε αύριο σχολάαααααααωωωωωωωωωωωωω ωωωωωωωωω:bigsmile::bigsmile::bigsmile::b igsmile::bigsmile::bigsmile:
οκ τότε... !
περίμενε να αδιαθετήσεις και μετά αν δεν πέσει έχεις όλο το δικαίωμα να γκρινιάξεις:smilegrin:
Καλημερα!
-900 σημερα!
55
Καλημερα, στα ιδια με χτες, 52.5