Καλώς την! :) Που εξαφανίστηκες εσύ; Καλά είσαι;
Έχεις δίκιο, δεν θα ασχοληθώ ξανά...δεν αξίζει να χαλιέμαι για τέτοια άτομα...
Printable View
Νιώθω ότι έχει διαταραχτεί η ψυχική μου ισορροπία και δεν ξέρω πως να την επαναφέρω...τα έχω παίξει...
Πραγματικά αναρωτιέμαι πότε εγώ σου διαταραξα την ψυχική σου ισορροπία.. Βρήκαμε και τον μπελά μας.
Σ' ευχαριστώ :)
Ο χρόνος είναι πολύτιμος, Κυκνάκι μου... Ξέρω ότι καταλαβαίνεις τι εννοώ, μ' αυτό... Ναι, είμαι καλά.
Κι εσένα σου εύχομαι να περνάς όμορφα κι όσες φορές κι αν "πέφτεις" άλλες τόσες ψηλά το κεφάλι!
Να μη χαλιέσαι όσο μπορείς απ' ό,τι λέει ο καθείς εδώ μέσα. Για παράδειγμα η άλλη ειρωνεύεται
για την ανορθογραφία, του "αλεξανδρος_77" ή για την επανάληψη ιδίων θεμάτων... κι η ίδια,
ενώ για χρόνια σχολιάζει απαξιωτικά πολλά μέλη του φόρουμ, εξακολουθεί να παραμένει στο χώρο(!)
Το θέμα είναι δηλαδή, ποιός τελικά έχει περισσότερο πρόβλημα ή είναι περισσότερο ηλίθιος!...
https://www.youtube.com/watch?v=aSOEuvem5s0
Η ΣΚΑΛΑ
...Για τις χαρές που λάβαμε
Και για τις καταιγίδες
Που 'ναι κι αυτές πολύτιμες
Που 'ναι κι αυτές ελπίδες
Και κάθε εμπόδιο για καλό
Και κάθε εμπόδιο σκάλα
Να την ανέβει ο άνθρωπος
Να κάνει 5 ζάλα...
aπλα δε βρηκε τιποτα αλλο να πει. εψαχνε εψαχνε κατι βρηκε.Quote:
Για παράδειγμα η άλλη ειρωνεύεται
για την ανορθογραφία, του "αλεξανδρος_77"
Νιώθω μια ελαφριά ηρεμία, ελπίζω να διαρκέσει αρκετά...τουλάχιστον για σήμερα, δεν ζητάω πολλά...
θελω να βγω εξω.... να φυγω απο το σπιτι... ΕΞΩ!!! αλλα... δεν εχω παρεα! δεν εχω φιλους εδω! να παω για μπανιο, για καφε , να σαχλαμαρισω!!! το εχω αναγκη.... αλλα που να παω μονη μου?????
Θελω ν' αγιασω και δε με αφηνουνε!!! Αλλα μ' αρεσει!!!! μουχαχαχα
Έχω άγχος/ανησυχία και με πονάει η καρδιά μου...(κυριολεκτικά)
Αισθανομαι οτι εχω να δωσω πολλες μαχες ακομα,με αβεβαιο αποτελεσμα
ευχομαι καλη τυχη στον εαυτο μου και να πανε ολα καλα,μακαρι.
όλα καλά θα πάνε...καλή τύχη....
Πίνω το κρασάκι μου κάνω το τσιγαράκι μου και είμαι μια χαρά. Για τώρα.