Καλημέρα. Εύχομαι κι εγώ να είμαι καλά, να μην έχω την πολυτέλεια να γκρινιάζω, να ανασκαλίζω την ψυχούλα μου, να πετάγονται οι σπίθες της και να κατακαίνε τους γύρω μου.
Τους κούρασα πια.
Printable View
Καλημέρα. Εύχομαι κι εγώ να είμαι καλά, να μην έχω την πολυτέλεια να γκρινιάζω, να ανασκαλίζω την ψυχούλα μου, να πετάγονται οι σπίθες της και να κατακαίνε τους γύρω μου.
Τους κούρασα πια.
Καλημερα...
Εχει κουραστει ο εαυτος σου.Εχεις κοπιασει πολυ...τον εχεις σχεδον εξαντλησει.Δωσε του την ελπιδα και ασε τον να ηρεμησει εστω και λιγο.Ισως αργοτερα η δυναμη σου γινει ατσαλι και φυγει μακρια ο πονος.
Καλημερα.
Καλή μου, όταν θα είσαι καλά, δεν θα έχεις ανάγκη να γκρινιάζεις :)Quote:
Originally posted by narnia
Τους κούρασα πια.
όσο δεν είσαι όμως, είναι ανθρώπινο να πετάς τις μικρές σπιθούλες σου, γιατί είσαι άνθρωπος.
Ετσι κάνουμε οι περισσότεροι, μην νιώθεις ενοχές :)
Αλτερ!~Quote:
Originally posted by Alterego
Καλημερα...
Εχει κουραστει ο εαυτος σου.Εχεις κοπιασει πολυ...τον εχεις σχεδον εξαντλησει.Δωσε του την ελπιδα και ασε τον να ηρεμησει εστω και λιγο.Ισως αργοτερα η δυναμη σου γινει ατσαλι και φυγει μακρια ο πονος.
Καλημερα.
Καλησπέρα φιλαράκι, είναι καιρός που θέλω να σου πω διάφορα.... λόγια βαθιά μέσα απο την ψυχή μου.
Θα το κάνω σύντομα :)
Γλυκεια μου περιμενω να σε ακουσω...οποτε θες γραψε μου.
Καλησπερα σας..
Ειναι ομορφο να μπαινω μεσα στο \"σπιτι μου\" και να βλεπω ανθρωπους να μιλανε..να εκφραζονται.Μακαρι να πορειτε να μου μιλατε για οσο διαρκει η ζωη μου για να νιωθω την πληροτητα.Σας ευχαριστω και παλι..
Αχχ αυτη η βροχη...ολο παει και δυναμωνει και ολο νιωθω να καθαριζει το τοπιο και η ψυχη μου.Ποσο καλλιτεχνης μπορει να ειναι ο χειμωνας;
Ποση ομορφια κρυβει μεσα του και ποσο θυμο βγαζει μερικες φορες.Τοσο που αναρωτιεσαι πως αντεχει τοσο καιρο μακρια...βουβος.
Να εχετε μια γλυκια ημερα...
Ti όμορφα λόγια...
ο χειμώνας είναι καλλιτέχνης ναι...
Καλημέρα Νάρνια, καλημέρα Άλτερ...
: )
Καλημέρα!!!
Μου αρέσει ο χειμώνας, μου πάει. Είμαι αρρωστούλα, είμαι στο γραφείο, μπορώ ελάχιστα να σκεφτώ και να γράφω. Να είστε καλά.
Καλημερα γλυκεια μου...
Καλημερα σε ολους
Καλημέρα, καλό χιονιά.
Οι Κυριακές πέρασαν, ήρθαν τα χιόνια.
Καλό μήνα γλυκιά μου!Quote:
Originally posted by narnia
Καλημέρα, καλό χιονιά.
Οι Κυριακές πέρασαν, ήρθαν τα χιόνια.
:)
καλο μηνα παιδια..για σενα βειρτ 2 φορα για να σου παει πολυ πολυ καλα :)...
ναρνια που εισαι και ειδες τα χιονια;;;σε κανενα βουνο για σκι το σαββατοκυριακο:P;;;μηπως γιαυτο ησουν αρρωστη;;;επειδη επαιξες πολυ με το χιονι:P, ααα οχι οχι ειδες το εργο ναρνια ξανα και επηρεαστηκες απο τις καιρικες συνθηκες εκει ε;;;
ετσι να σε πειραξω λιγο για να σου παει και σενα πολυ πολυ καλα ο μηνας:P
Και τελος ο φιλος μου ο αλτερ που τωρα τελευταια μονο καλημερα λεει στο θεμα...αντε φιλος γραψε και τιποτα αλλο...μην βαριεσαι την ζωη σου...κανενα ποιημα, κανενα τραγουδι εστω ξερεις αντιγραφη/επικολληση...:P απολαμβανεις μονο τα γλυκα λογια των παιδιων αυτων δωσε και τιποτα πισω;;;χεχε....Καλο μηνα αλτερ....
ΥΓ Μαλλον με πολλες ορεξεις μου μπηκε ο μηνας, θα προσεξω να μην τις φαω απο κανεναν...:)
Παιχνιδιάρικα ξεκίνησες μικρούλα και κεφάτη. Ευχαριστούμε για τις ευχούλες. Να είσαι πάντα έτσι με έναν αέρα αισιοδοξίας, με ένα πειρακτικό κέφι.
Κρυώνω σήμερα καθώς αναρρώνω (στη δουλειά), και μου έρχεται οσμή χιονιού. Δεν είναι μακριά μου τα χιόνια, ένα βήμα. Κασκόλ, γάντια εννοείται φόρεσα το πρωί.
Καλό μήνα ψυχουλίτσες....
Ουφφ, δεν εγινες ακομα καλα καλα ε;;; Τελεια αναρρωση κανεις στη δουλεια:P...Που λενε η δουλεια βοηθαει ε;;; Να προσεχεις τον εαυτο σου, να πινεις πολλα ζεστα και μην ξεχνας την βιταμηνη c...περαστικα σου και ευχομαι να περασει γρηγοροα η ωρα στην δουλεια...
ξεχασα να σου πω....μακρυα απο τα χιονια μεχρι να γινεις καλα...:)
Καλησπερα σας!!!
Για να μην μου παραπονιεται η γλυκεια ανοιξη θα πω και ενα καλο μηνα :)
Πιστεψε με οταν θα εχω κατι να πω θα το πω..στερεψαν τα λογια μου!....θα επανελθω ομως που θα παει!!
Τωρα απλα σας απολαμβανω!
Να εχετε ενα ομορφο βραδυ!
Μπηκε ο χειμωνας μας!!!!! Ειναι πανεμορφες οι μυρωδιες εξω..