Ψάξε στο internet για τον τρόπο αλλαγής του κωδικού.
Δεν είναι δύσκολο να τον αλλάξεις.
Printable View
Κοίτα μόνο όταν περάσει ο 15αυγουστος,μην πεις θα προσπαθήσω απο σεπτέμβρη και μετά απο οκτώβρη και έλα μωρέ απο γενάρη του 2017 και πάει λέγοντας..
Ξεκινα περπατημα χαλαρα στην πολη, καθε μερα και καφε παραθαλασσια!!
Σε ενα μηνα θα εχεις χασει το λιγοτερο 2 κιλα...
Στην εκκλησία που λες με τον ανταγωνισμό και όλα αυτά με φάγανε όλες σε ομορφιά μέχρι και αυτή με τους 3 γκόμενους μπορεί τώρα να είναι πιο ωραία από μένα. Με φάγανε τα σκυλιά τα μαύρα.
Δελφίνι εύκολο δεν είναι αλλά εφικτό να το κάνεις.Και αρκεί μετά απο το περπάτημα να έχεις εγκράτεια και στο φαγητό.Εγώ με σκέτο περπάτημα 3,5 μηνών περίπου 10-15χλμ την ημέρα το οποίο μεταφράζεται σε περίπου 3 ώρες περπάτημα και με κόψιμο junk food,κατάφερα να χάσω 13 κιλά.
Koίτα μπορεί εγώ να ήμουν αυτός που προσπάθησε αλλά ο λόγος που προσπάθησα ήταν γιατί είχα γνωρίσει μια κοπέλα που μου άρεσε και ήταν της υγιεινής διατροφής και μου έδινε κίνητρο να προσπαθήσω.Και έτσι τα κατάφερα.Γενικά άμα έχω κάποιον πάνω απο το κεφάλι μου να με "πιέζει" με τον σωστό τρόπο και όχι στο στυλ του να νιώθω ότι είναι οι γονείς μου και να με κρίνουν,κάνω προσπάθειες και πετυχαίνω αποτελέσματα.Οταν σταματήσαμε να επικοινωνούμε,το κίνητρο μου χάθηκε και ξαναπήρα τα μισά από αυτά τα κιλά.Αλλά δυστυχώς δύσκολα βρίσκονται τέτοιοι άνθρωποι στη ζωή μου,οι οποίοι να έχουν τον όμορφο τρόπο να με κάνουν να μπω σε μια σειρά γιατί από μόνος μου έχω μια τάση ανοργανωσιάς..
και η μλκ είναι ότι τις φορές που βρέθηκαν τέτοιοι άνθρωποι στο διάβα μου,ήταν για μικρό χρονικό διάστημα και μετά πάλι με έπαιρνε από κάτω.