Ευχαριστώ Ευγενία μου! Εύχομαι όλοι οι στόχοι σου να επιτευχθούν.. με σειρά προτεραιότητας!! :)
Printable View
Ευχαριστώ Ευγενία μου! Εύχομαι όλοι οι στόχοι σου να επιτευχθούν.. με σειρά προτεραιότητας!! :)
Αντε, κ συντομα να σου τραγουδαμε ολες οι cysters χορωδιακα το:
http://www.youtube.com/watch?v=IoDYpyAhEco
ευχαριστω γ το καλωσορισμα...καλως σας βρηκα !!!!
πηγα στον γιατρο σημερα κ η διαγνωση ηταν ευτυχως πολυ καλη...
ο γιατρος μου ειπε οτι καποιες ορμονες ειναι λιγο πιο ανεβασμενες απ οσο θα επρεπε αλλα τιποτα το ανησυχητικο...κ καποια κυστιδια που υπαρχουν στις ωοθηκες μου ειναι τοσο μικρα που αν βοηθησω κ εγω χανοντας κιλα δεν θα εχω προβλημα...μου απεκλεισε τα αντιανδρογονα κ τα αντισυλληπτικα λογω των κιλων μου (ντρεπομαι που το λεω αλλα εχω πολλα παραπανισια...) και μου ειπε πως η τριχοφυια μπορει να φυγει μονο με λειζερ η καποια αλλη μεθοδο παντως οχι με φαρμακα...
οποτε τωρα στον αγωνα κ εγω να χασω τα 35 περιπου περιττα κιλα μου ....(αν και δεν χρειαζοταν να μ το πει ο γιατρος αυτο)
σοφι μου μην αγχωνεσαι, αργα και σταθερα να δεις οτι θα τα καταφερεις κ με λιγη προσπαθεια θα κρατηθεις στα επιθυμητα...αρκει να μην αγχωνεσαι!χαλαρα , ομορφα, με αγαπη και σεβασμο για τον εαυτο σου ολα θα γινουν :)
καλημέρες σε όλα τα όμορφα κορίτσια,
το ξέρω ότι επαναλαμβάνομαι αλλά είναι γεγονός ότι τέτοια ανταπόκριση δεν την περίμενα με τίποτα!!!! είχα πολύ καιρό να εκπλαγώ τόσο ευχάριστα...... ευχαριστώ και πάλι!!! μπαίνω λοιπόν στο ζουμί....
esceden: η πρωτοφανής σου αποφασιστικότητα είναι η νούμερο ένα τονωτική ένεση για το πεσμένο ηθικό....δεν το συζητώ!!! καλώς σε βρήκα κορίτσι μου και χάρηκα πολύ. είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι είμαι ήρεμη όσο ποτέ άλλοτε και διατεθειμένη για πρώτη φορά στη ζωή μου να κάνω σωστή διατροφή οργανωμένα και χωρίς υστερίες και...δίαιτες πείνας όπως προείπες!!! τα έχω κάνει πολλάκις αύτα τα λάθη γιαυτό και κατέληξα με δέκα επιπλέον κιλά και χάλια ψυχολογία. έβλεπα και το τικεράκι σου....απίστευτο??? συγχαρητήρια κούκλα μου.....ελπίζω να καταφέρω σύντομα να μείωσω και το δικό μου αντιστοιχα. φυσικά και θα τα λέμε......θα έχετε νέα μου καθημερινά!!!
eugenia: θέτεις το θέμα στη σωστή του βάση! έχεις απόλυτο δίκιο όταν λές ότι το πρόβλημα έχει να κάνει με την σχέση που έχουμε με τον εαυτό μας. εγώ σε αυτό το σημείο χρειάζομαι την περισσότερη δουλειά... περισσότερη ακόμα και από τη δίαιτα αυτή καθαυτή μπορώ να πώ. καλώς η κακώς μου έμαθαν ότι πρέπει να είμαι τέλεια....από κάθε άποψη! όχι μόνο εμφανισιακά αλλά και επαγγελματικά, προσωπικά κλπ κλπ.... δεν είναι όμως όλα στο χέρι μας.... δυστυχώς κάνουμε και λάθη και πέφτουμε και σε κακοτοπιές. η αγάπη προς εαυτόν λοιπόν είναι το μεγαλύτερο και δυσκολότερο στοίχημα που πρέπει να κερδιθεί! απο κει και πέρα θα το παλέψω όσο μπορώ με διατροφή και γυμναστική η οποία και μου αρέσει ιδιαίτερα έτσι κι αλλιώς! και ευελπιστώ ότι τα αξεπέραστα σημάδια του παρελθόντος θα αποχωρίσουν και αυτά μαζί με τα χαμένα κιλάκια! φυσικά και δε θα διστάσω για το οτιδήποτε....ήδη η λογοδοιάρροια έχει αρχίσει όπως βλέπεις να εκδηλώνεται. θα με βρίσκεις συχνά πυκνά!
penny: ευχαριστώ και εσένα θερμά για το καλωσόρισμα.....θέλω όμως να σε διορθώσω σε κάτι.... σου λέω με τεράστια βεβαιότητα ότι το συγκεκριμένο forum είναι γεμάτο με καλές νεράιδες στις οποίες ανήκεις και εσύ! γιατί πολύ απλά αποτελείς το ζωντανό παράδειγμα για όλες εμάς!!! μα 79,4 κιλά απο τα 105????? ακούς τι λες???? αρχικά νόμιζα ότι κάτι δε διάβαζα σωστά!!!! μπράβο σου και πάλι μπράβο!!!! πάντα να μας εμπνέεις έτσι! και να προσέξεις φυσικά να παραμείνεις σταθερή σε τέτοια νούμερα από δω και πέρα!
ntepy: εμείς είμαστε λίγο πολύ στην ίδια φάση. της συνειδητοποίησης και της απόφασης!!! και σε εμένα ο γιατρός είχε δώσει αντίστοιχες κατευθύνσεις με τη διαφορά ότι εμένα μου χορήγησε αντισυλληπτικά. επίσης το κυριότερο πρόβλημα για μένα είναι όχι η τριχοφυία αλλά η εξίσου ενοχλητική ακμή. χάνοντας κιλά θα δούμε διαφορά. θα το δείς! όσο για τις συμβουλές σου είναι κάτι παραπάνω από σοφές! θα τις ακολουθήσω όσο καλύτερα μπορώ αρκεί να μου πεις ότι θα κάνεις και εσύ το ίδιο...... θα το πάμε παρεούλα εεε??? τι λες???
διανύω αισίως την τρίτη μου μέρα καθαρή!!!! ίδωμεν!
Γεια σαs cyster(κυστοκοριτσα) και μη!Τι κανετε?πωs ειστε?,Τι βλεπω ολεs μαζευτηκαμε σιγα-σιγα,αλλα βλεπω και νεα κυστοκοριτσακια.Να καλωσορισω τα νεα μαs κοριτσια,nteby,sofi,κοριτσια σαs ευχομαι τα καλυτερα,καλη αρχη με υπομονη-επιμονη,αλλα θεληση πανω απο ολα κανειs δεν απετυχε το στοχο του!Να διαβασατε καλα,απο την αρχη τιs σελιδεs,μηπωs βοηθηθειτε καλυτερα,να σαs λυθουν αποριεs,να εχετε μια εμπεριστατωμενη αποψη επι του θεματοs,και με μια καταλληλη διατροφη,θα χασετε τα κιλα,που θελετε.Αν και διαβασα 1,80 υψοs και 86 κιλα,φτου-φτου,δεν θελειs και πολλα κιλακια sofi εδω που τα λεμε,μην ξεχναs οι αντρεs μαs επιθυμουν με καμπυλεs,οποτε με βαση το υψοs σου,αναλογα βεβαια και το σωματοτυπο σου,αντε να χασειs τα 16 κιλακια.Οποτε περιπου 3-4 μηνεs αργα και σταθερα.Ευγενια μου τι κανειs φιλεναδα?αντε να ξαναμπαινουμε στουs ρυθμουs μαs,να διωχνουμε κιλακια,ευχαριστα,σταθερα.� �sceden διαβασα προηγουμενα ποστακια σου,μου ειχαν διαφυγει,καλα εισαι απαιχτη,γελασα πολυ,μπορω να πω,με το κεντρο αδυνατισματοs,καλα ξηγηθηκεs με μασαζακι,ειναι το καλυτερο μου.Αχ δωσε μου μασαζ και παρε μου την ψυχη!!!Η πλακα η μεγαλη ειναι οτι στο ζοο,το γνωστο στο ιντερενετ,ιστοσελιδα γνωριμιων,ειναι εναs τυποs,και κανει copy,kai past το ιδιο κειμενο,οτι προσφερει μασαζ,εναντι 30 ευρω,που φτασαμε υπηρεσιεs,και ηλεκτρονικεs.Eκει μεσα εχουν ξεφυγει ορισμενοι,τεσπα!Oσο για καποιεs απουσιεs ακομα,που ειναι η ΕΥΧΟΥΛΑ οεοοοο?Ευχη να τρεξειs εσπευμενα παρακαλω να μαθουμε νεα σου.Ανησυχησαμε βρε παιδι μου!Oσο για guest star,ηδονοβλεψειεs,barboynaki,και οι υπολοιπεs,να ερθετε βρε κοριτσια και απο εδω κερναμε βυσσιναδα,χαχαχα.φιλια σε οοολεs!AAA και για να μην ξεχνιομαστε,ακουστε το!!!!το βαζω στη διαπασον,και στο αυτοκινητο τερμα,φωναρα!
http://www.youtube.com/watch?v=dyzfa1vDJuI
http://www.ticker.7910.org/wg__107__...91ciB0ZXh0.gif
Αχ.. και τα βασανα μου δεν τελειωνουν εδω! χεχε!!
σημερα τα χρειαστηκα παιδια μου, αληθεια σας λεω! πηγα με φιλους ικεα να παρω κατι καδρα για το δωματιο κ μετα ειχαμε την εμπνευση να παμε να τσιμπησουμε κατι εκει. ενα εχω να πω: γαμω τα σουηδικα κεφτεδακια και τα καυτα σκυλια! (χοτ ντογκ). μ ειχαν παρει οι μυρωδιες παραμασχαλα κ μονο που δεν αρχισα να μετραω καρεκλες για να ξεχαστω! δειξαμε χαρακτηρα, φαγαμε σαλατα χωρις σως με κοτοπουλο.. κ ποιο το ευχαριστω? παω να συναντησω το αμορε με κατι φιλους του κ οταν εφτανα πηγαιναν pizza hut για μασα.
και ερωτω. τους σκοτωνεις η δεν τους σκοτωνεις??
το ζεν αρνακι ομως ξαναχτυπησε. μασαγα τα παγακια απο το νερο μου, τι να κανω? το μονο που μπορουσα να μασησω εκει μεσα!
λοιπον, θα χετε καυτη αναμεταδοση απο το κολυμβητηριο αυριο. αχ, μονο εγω κ συνταξιουχοι θα μαστε πουρνο πουρνο! κ οχι τπτ αλλο, αλλα αν υποψιαστω οτι θα κυνηγαω μασελες απο τον πατο της πισινας, θα πεθανω!!
πολλα φιλια στις νεες αιθεριες υπαρξεις και στις παλιες σταθερες αξιες! μαζι σας η διαδρομη εχει πιο πολλη πλακα! :)
Καλησπέρα κορίτσια! Ελπίζω να είστε καλά! Ο καιρός σήμερα μας τα χάλασε για τα καλά εδώ στη Θεσσαλονίκη.. και μετά από μπόλικο κρύο που μάζεψα όλη μέρα στο δρόμο, επιτέλους είμαι σπίτι με ζεστά καλτσάκια και άνετο καναπέ για ξάπλες! Το ονειρευόμουν όλη μέρα αυτό!!
Σόφη μου διάβασα με περισσότερη προσοχή σήμερα αυτά που μας εγραψες για σένα και θέλω να σου πω τα εξής..
Νομίζω πως έχεις τη δυνατότητα να σταματήσεις αυτή τη στιγμή την εξέλιξη μιας διαταραχής πρόσληψης τροφής που μέσα απ'αυτά που γράφεις τη διακρίνω να σχηματίζεται! Λες πως δεν έχεις καταφύγει ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ σε εμετούς, ότι κάνεις βουλιμικά επεισόδια τρώγοντας μεγάλες ποσότητες γλυκών που σαν κατάληξη έχουν τις ενοχές, την απελπισία και την απόγνωση! Μήπως όλα αυτά που περιγράφεις δεν είναι καμπανάκια κινδύνου για το μέλλον; Πόσο μακριά είναι ο εμετός άραγε; Τα κιλά σου είναι απόλυτα ελεγχόμενα με βάση το ύψος σου, και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να σε παίρνει τόσο από κάτω ψυχολογικά η όλη κατάσταση!
Μας γράφεις πως έκοψες τη ζάχαρη ενώ πριν ήσουν άτομο που αγαπούσε τα γλυκά και ήθελε να φάει κάτι γλυκό σε καθημερινή βάση. Πόσο θα κρατήσει αυτή η στέρηση χωρίς να γυρίσει μπούμερανγκ παρασύροντας τα πάντα στο πέρασμά της; Δεν είναι κακό να τρώμε ένα γλυκάκι κάπου κάπου, ειδικά αν το έχουμε τόσο μεγάλη ανάγκη! Αν στερηθούμε τόσο έντονα κάτι που αγαπάμε πολύ.. δεν πέφτουμε μετά με τα μούτρα;; Για να μιλήσω με παραδείγματα.. κάνω την προσπάθειά μου εδώ και 7 μήνες.. έχω χάσει πάνω από 25 κιλά και δεν πέρασε ούτε ΜΙΑ μέρα που να μην φάω λίγη μαύρη σοκολάτα ή κάτι άλλο μικρό και ελαφρύ σε γλυκό! Εκτός από το σώμα μου κρατάω και το μυαλό μου ικανοποιημένο! Μέχρι στιγμής δεν με πρόδωσε ούτε το ένα ούτε το άλλο!
Μην κουράζεις το μυαλό σου με εμμονές και το σώμα σου με στερήσεις, κάνε την προσπάθειά σου ήρεμα και χωρίς χρονικά περιθώρια και θα δεις θεαματικά αποτελέσματα! Ότι ισχύει για τις πολυκυστικές μπορεί να σε βοηθήσει να επιλέξεις τρόπο διατροφής, αλλά θέλει και το μυαλό μας λίγη προπόνηση ώστε να βλέπουμε τα πάντα στις κανονικές τους διαστάσεις! Βάλε ένα φρένο λοιπόν στα σημάδια της διαταραχής, και στο πρακτικό κομμάτι του προβλήματος εδώ είμαστε όλες να τα συζητάμε! Καλώς μας ήρθες και πάλι, και καλή πορεία εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!
Ντέπυ τα 35 κιλά είναι ο στόχος.. μικρά και σταθερά βήματα είναι ο τρόπος! Αφού οι ορμονικές σου εξετάσεις είναι καλές.. δεν μένει παρά να σου ευχηθώ καλή αρχή, καλές απώλειες, εβδομαδιαίο ζύγισμα και αναφορά γιατί έχουμε κάτι μυστήριες γκεστ σταρς σ'αυτό εδώ το τόπικ που παίρνουν παρουσίες!! :)
Γλυκούλα σε ανακυρήσσω σίφουνα του τόπικ! Μπαίνεις, περνάς και φεύγεις και μένουμε να ακούμε μόνο το τραγούδι!! Φιλιά πολλά και να μην χάνεσαι!!
Μετά από μία ώρα και 5 διακοπές για άσχετα πράγματα.. νομίζω τέλειωσε το γιγαντιαίο (για άλλη μια φορά) ποστ! Να έχουμε καλό βράδι.. και όνειρα γλυκά! Φιλάκια
Κάτι ώρες που είμαστε μέσα........... Α ρε πένυ μηπως πρέπει να ανησυχούμε?? εγώ μόλις μπηκα να μάθω τα νέα..
Την ίδια ώρα κάποια χιλιόμετρα πιο βόρεια έτρωγα εγώ για πάρτη σου τα σουηδικά εκείνα κεφτεδάκια(παιδικό πάντα μενού).Quote:
Originally posted by esceden
Αχ.. και τα βασανα μου δεν τελειωνουν εδω! χεχε!!
σημερα τα χρειαστηκα παιδια μου, αληθεια σας λεω! πηγα με φιλους ικεα να παρω κατι καδρα για το δωματιο κ μετα ειχαμε την εμπνευση να παμε να τσιμπησουμε κατι εκει. ενα εχω να πω: γαμω τα σουηδικα κεφτεδακια και τα καυτα σκυλια! (χοτ ντογκ). μ ειχαν παρει οι μυρωδιες παραμασχαλα κ μονο που δεν αρχισα να μετραω καρεκλες για να ξεχαστω!
Αυτές είναι οι αληθινές φιλίες!Σε νιώθουν από μακριά,χωρίς καν να χρειαστεί ν'αρθρώσεις λέξη και θυσιάζονται για σένα!
Ελπίζω τουλάχιστον να το εκτιμάς!(Καθώς επίσης και τη φωτό,που επέλεξα να βάλω αντί...την του εν λόγω μενού)
καλημέρεεεεεεςςςςςςς κοριτσάκιααααα,
δίνω το παρόν και σήμερα πιστή στην παρέα!!! όχι που θα μου γλιτώνατε έτσι εύκολα!!!!!!! ένα έχω να πω και να δήλώσω: τρεισήμιση ολόκληρες ώρες πέρασα χτές το βράδυ στα village και την έβγαλα μόνο με perrier!!!! το διανοείται κανείς αυτό??? ούτε pop corn (που μου έσπαγαν τη μύτη τα άτιμα....), ούτε αναψυκτικό, ούτε καν λίγα nachos.....έτσι για το καλό!!!! επιστρέφοντας μετά στο σπίτι σκεφτόμουν ότι αφού συνέβη ένα τόσο κοσμοϊστορικό γεγονός, τελικά τα πάντα είναι πιθανά!!! έπρεπε να βλέπατε την έκφραση της παρέας τη στιγμή της παραγγελίας στο ταμείο!!!! αν έβλεπαν ufo.... θα συγκλονίζονταν νομίζω λιγότερο!!!!!
γλυκιά μου γλυκούλα σε ευχαριστώ πολύ πολύ για τα καλά σου λόγια........ και μετά σου λένε ότι οι ωραίες γυναίκες δεν αλληλουποστηρίζονται!!!!!! (μη βαράτε καλέεεε.....δε λέω για μένα......τόσα κοπλιμένα μου έκανε το κορίτσι....εγώ τιποτά??? ντροπή!!!)
esceden μεγειά οι νέες αγορές!!! όσο για την pizza hut....δε θα το σχολιάσω....... αν παρατηρήσεις το μαγαζί θα βρείς ταμπέλα πρός τιμή μου "ευχαριστούμε που μας ζεις"!!!!! έχει κατεβάσει ουκ ολίγες cheese lover's η αφεντιά μου κατά καιρούς!!!! με το κολυμβητήριο πως τα πάς??? για πες λεπτομέρειες για το aqua aerobic που έλεγες...... το έχεις ξεκινήσει??? έχω διαβάσει διάφορα και μου φαίνεται πολύ καλό και...διασκεδαστικό για να είναι αληθινό!!!!!
πεννυ μου έχεις δίκιο σε όλα!!! εννοείται ότι ανα διαστήματα θα αφήνομαι σε μικρές παρασπονδίες..... όμως επιβάλλεται να το δώ ζεστά το πράγμα γιατί διαφορετικά δε θα κάνω ποτέ κανένα αποφασιστικό βήμα!!!! είμαι απόλυτα ψύχραιμη και συνειδητοποιημένη αυτή τη φορα, τρώω προσεκτικά και υγιεινά και.....την ιδρώνω τη φανέλα μου σε καθημερινή βάση!!! μπαίνοντας και στην ωραία παρεούλα σας για την απαραίτητη....τόνωση, ελπίζω ότι αυτή τη φορά είναι πιό πιθανό να ευοδώσει η προσπάθεια!!!! για να δούμε......
p. s. nadine, φοβερή η εικονίτσα......βγαλμένη απ τη ζωή!!!
πάρτε και ένα δικό μου αγαπημένο.....βασική προϋπόθεση......ΔΥΝΑΜΩΣΤΕ ΚΑΛΕΕΕΕΕ!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=fVAZN...eature=related
αργκ! τα γραφα ολα, απαντουσα σε ολες κ κολλησε το νετ μου!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!
Λοιπον, επειδη ειμαι στη δουλεια, θα τα πω λιγο συνοπτικα! Ενα μπραβο στην διμετρη του φορουμ για την αντισταση στις μυρωδιες!! Συγχαρητηρια!
Ναντιν μου, λες να συναρμολογουσα κ κανα χοτ ντογκ τιμης ενεκεν?
Το κολυμβητηριο μου φανηκε σουπερ! Ενα σωρο ευχαρες κυριες καποιας ηλικιας κ εγω. Ασκησεις στο νερο κ οποιον παρει ο χαρος! Κοριτσια, το λεω και το εννοω! Κανει δουλεια! Νιωθω να μαι πιασμενη παντου, και γυμναζομαι τακτικα..
Κλεινω λιγο βιαστικα με 2 εικονιτσες που αντικρισα το πρωι.. αντι καλημερας :)
γειά σας κοριτσάρες!! η τρελοπατρινιά....( ασχολιαστο...χιχι) κάνει ντου!!
πως είστε όλες??
Πενούλα μου νομίζω πως η νεοσύλλεκτη Σοφία έχει απολύτως δικιο στα περι νεραιδας!! Νομίζω η διεκδίκηση του τίτλου παίζεται μάλλον μεταξύ εσένα κ της nadine!! ως ταπεινό ον υποκλινομαι......
Αννα μου, μπράβο για το κολυμβητήριο..για πές σαν εμπειρία στο νερό απίστευτη?? η γυμναστική είναι όντως ευκολότερη?? α κ για να μη το ξεχασω, επειδη έχω πάει στο ΙΚΕΑ, νομίζω είσαι άξια του σεβασμού μας που δεν κύλησες... εγω δεν ξέρω αν θα το άντεχα.. είναι κάτι σαν τα ''βρώμικα'' μετά από ξενύχτι.. perfect images...
Σοφάκι συγχαρητήρια που υπήρξες δυνατή και ειδικά τώρα που είσαι στην αρχή.. ξέρεις η αρχη είναι το ημισυ του παντός...καλή συνέχεια κοριτσάκι μου!!
Γλυκούλα μας έκανες την εμφανισή σου???και θα συμφωνησω με προλαλησασα... σίφουνας...!!
κανένα καυτό νέο έχουμε από τον ορίζοντα?? κ είναι καλός όταν είναι μπλέ........ χιχιχι
ευχη ????????????????????????????
φιλάκια πολλά σε όλες τις cysters και μη !!!!!!!
Kαλημερουδια κουκλεs!Περα του οτι ξυπνησα τελεια,με διαθεση ανεβασμενη,με μια χαρα χωριs να υπαρχει ιδιαιτεροs λογοs.Ομωs δεν ειναι μονο αυτο,αλλα οτι η ζυγαρια εδειξε 106,700,εχω να το δω καποια χρονια!που να δω το 9,το,8,το7, αλλα στο 6 θα γινει γλεντη τρικουβερτο!χαχα,χαρηκα και μονο που το σκεφτηκα!Εsceden αφου μπορεσεs και αντισταθηκεs στουs ΙΚΕΑΚΟΥΣ πειρασμου,ευγε κοπελα μου,διοτι οχι μονο τα ρημαδια τα κεφτεδακια με την πεντανοστιμη σοs,αλλα εχει μια μανιταροσουπα,ολα τα λεφτα.Αμ ΤΑ HOT-DΟGAKIA σκετη προκληση,με λιγο μαγιονεζα+λιγο κετσαπ γιαμ,γιαμ.Μετα απο ολα αυτα μ`αρεσει που θελω να δω το 9,το8.το.7 κτλ τρομαρα μου,αλλα οκ μονο στη σκεψη δεν παχαινουν,οποτε μπορω να σκεφτομαι οτι λαχταριστο φαγητο θελω!Οσο για το κολυμβητηριο πηγαινα 3 χρονια οταν ημουν 11-12,ωραια εμπειρια,απολαυσε το αννουλα!Ωστε ετσι πεννυ μαs,ειμαι σιφουναs?που ειναι καλε οι ωραιοι τιτλοι,που μου εδεινεs,που ειναι τα καλα σου λογια,που μου ανεβαζαν το ηθικο εστω και για λιγο.Βραβο πεννουλα,αλλα το καλο που σου θελω σκεψου πολυ καλα,τον επομενο τιτλο!:P.
sofaki σε ευχαριστω και για τα δικα σου κοπλιμεντα,αν δεν αλληλοκοπλιμενταζομαστε βρε κοριτσια πωs θα παρουμε δυναμη να συνεχισουμε?εε για πειτε μου!
ευγενιαααα τι κανειs πατρινακι μου?που θελειs και hot νεα?Τι να πω μωρε η δολια?Αν εννοειs τον πριγκιπα,μιλλαμε καθε μερα στο τηλ,αλλα μεχρι εκει!Κοιταξε επειδη θελω να ειμαι και ειλικρινειs,ειμαι και λιγο περιεργη εγω.Δεν συμβιβαζομαι ευκολα,θελω να ειναι ο αλλοs οπωs τον θελω ακριβωs,και επισηs αν δω στην πορεια οτι αλλα λεεικαι αλλα κανει .φευγω!Προσ το παρον απολαμβανω την συντροφια του ευατο μου,απο θεμα σχεσηs.Αλλα σχεδον καθε μερα ειμαι εξω με φιλουs kαι φιλεs,επισηs τελευταια μαζευομαστε σε σπιτια και παιζουμε μπιριμπα,επιτραπεζια κτλΕιμαι καλα ομωs,περναω καποιεs ψιλοπεριεργεs φασειs,του στυλ ``εχω μαλλον γκομενοδιωχτη``,ασχετα αν εγω τον εδιωξα,αλλα οκ,η ζωη ειναι τοοσο συντομη,που θελω να περναω καλα!Σκεψου αν λεγανε σε ολουs εχετε 3 μερεs ζωηs,τι θα καναμε?(μια και το ειπα ωραιο θεμα για το λευκωμα)!Αυτα για την ωρα κοριτσια,εμ να κανουμε και καμμια δουλιτσα!φιλια πολλα σε οοολεs!
καλημέρεεεεεεςςςςς,
καλησπέρες τώρα που το σκέφτομαι...... με την πολύ δουλειά στο γραφείο χάνω εντελώς την αίσθηση του χρόνου...... είναι ωστόσο και για μενα πολύ καλή μέρα!!!! ξύπνησα με πολύ κέφι χωρίς σημαντική αφορμή.... (ίσως γιατί τελειώνει η βδομάδα???) και το οχτάωρο μου αρχίζει να μειώνεται αισθητά χωρίς να πάρω χαμπάρι!!!! και το καλύτερο??? μοιράζομαι το πρώτο break μου μαζί σας!!!!
esceden: πολύ ευχάριστα τα νέα σου από το.... κολυμβητικό μέτωπο!!! ψήνομαι και εγώ απίστευτα με αυτά που ακούω και είναι σίγουρα ωραίο να ξεφεύγουμε που και που από τη ρουτίνα του διαδρόμου. για τις φωτογραφίες....δεν έχω λόγια!!!!
ευγενάκι μου, η αρχή είναι όντως το ήμισυ του παντώς!!! αύριο θα έχουμε τις πρώτες "μαθηματικές" ενδείξεις....... τη φοβάμαι την ζυγαριά..... και απο δω και πέρα κάθε παρασκευή θα είναι η μέρα της.....σνιφ σνιφ!!!! θα κατέβει άραγε καθόλου το τικεράκι μου??? μακάρι να κατέβει έστω και τόσο δα λιγουλάκι!!! ευτυχισμένη θα είμαι.....
γλυκούλαααα....... δε λέω..... πολύ ωραία τα κοπλιμέντα μεταξύ μας αλλά να δείς πόσο πιο ωραία είναι να τα ακούς από έναν ωραίο και καλό άντρα που σε θέλει και στο δείχνει!!!! άσε παιδί μου κατά μέρους τις ανασφάλειες και τις αναστολές και δώσε λίγη σημασία στον κακομοίρη που ξεροσταλιάζει στο ακουστικό!!!!! τα ίδια με σένα κάνω και εγώ και τα ίδια ακριβώς μου λένε όλοι οι.....λογικοί άνθρωποι!!! άντε να δούμε πια μιά άσπρη μέρα και μεις!!!!!!
τα ξαναλέμε σύντομα κοριτσάκιααααα......
και καθότι καταπιεσμένη καλλιτεχνική φύση και εγώ, δε θα μπορούσα να παραλείψω το άκουσμα της ημέρας!!!
http://www.youtube.com/watch?v=aiXBz3eyek0
είναι φοβερό το πως ξεκινάω κάθε φορά για να γράψω δυο λέξεις και τελικά καταλήγω σε ολόκληρη επιστολή!!!!