ναι ελενη μου μετα απο 8 εβδομαδες επιτελους φτανω εκει που θελω!!:starhit::starhit:
Printable View
ναι ελενη μου μετα απο 8 εβδομαδες επιτελους φτανω εκει που θελω!!:starhit::starhit:
abs κοριτσαρα σουπερ!!
επισημο ζυγισμα θεωρω το σημερινο:50,4!λιγη ουρα εμεινε!!!:bigsmile::bigsmile::bigsmile::bigs mile:
ξανα-ζυγισμα θα δω!
α,και σημερα 25 λεπτα πολυυ γρηγορο περπατημα!
Σημερα δεν ζυγιστικα και ουτε αυριο νομιζω.Λεω να γραφω εδω τι τρωω οπως παλια
σημερα λοιπον
~ΤΟΣΤ ΜΕ:2 Φ.ΜΑΥΡΟ ΨΩΜΙ+1 Φ ΤΥΡΙ ΛΑΙΤ,ΜΑΡΟΥΛΙ,1/2 ΝΤΟΜΑΤΑ,
2 ΚΓΛ ΦΙΛΑΔ ΛΑΙΤ,2 Φ.ΧΟΙΡ.ΟΜΟΠΛΑΤΗ 330
~ΦΡΟΥΤΑ(ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ,ΜΠΑΝΑΝΑ,Μ ΗΛΟ) 280
~220 ΓΡ ΚΑΛΑΜΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ 1,1% 210
~1 ΓΙΑΟΥΡΤΙ 2%,2 ΚΣ BRAN ΞΥΛΑΚΙΑ+1 ΚΣ ΜΕΛΙ 244
1064 ολα,ασκηση μηδεν,δεν ξερω τι αλλο πρεπει να φαω γιατι δεν πειναω και τα 2 τελευταια τα εφαγα πριν λιγο..
χωρις ζυγισμα και σημερα και παλι τουαλετα απο την Κυριακη,ελεος δλδ,i can`t understand..
παντως σημερα εκανα περπατημα 55 λεπτα συνολο(20+35 σε 2 φασεις) και μου αρεσε παρα πολυ!
ΣΗΜΕΡΑ:
~1 ΡΥΖΟΓΚΟΦΡΕΤΑ+1 ΚΓΛ ΒΙΤΑΜ ΛΑΙΤ+1 ΚΓΛ ΜΕΛΙ 70
~ΦΡΟΥΤΑ(ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ,ΜΠΑΝΑΝΑ,Μ ΗΛΟ) 280
~ΤΟΣΤ:2 Φ.ΜΑΥΡΟ ΨΩΜΙ+2ΚΓΛ DIROLO SPR 3%+1BΡΑΣΤΟ ΑΥΓΟ,ΜΑΡΟΥΛΙ,2Φ.ΧΟΙΡ ΟΜΟΠΛ+1 ΦΤΥΡΙ ΛΑΙΤ 400
~2 ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ+ΣΑΛΑΤΑ,2 ΚΓΛ ΛΑΔΙ 450
1200,το βραδυνο τωρα σε λιγο θα το φαω.
επισημο ζυγισμα στις 28/1,που κλεινω 2 μηνες!
:starhit::starhit::starhit:
ζυγιστικα μολις τωρα με πιτζαμες-παντοφλες για να δω τι εχω να περιμενω αυριο και με ελεγε 51,600!
στο τσακ μου φαινεται θα τον πιασω τον 2ο στοχο και δεν ξερω γιατι πρηστικα ΠΑΛΙ και ειμαι τουμπανο....
τεσπα σημερα:
~2 ΡΥΖΟΓΚΟΦΡΕΤΕΣ+1 ΚΓΛ ΒΙΤΑΜ ΛΑΙΤ+2 ΚΓΛ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΛΑΙΤ 110
~ΤΟΣΤ:2,5 Φ Μ.ΨΩΜΙ,55ΓΡ ΜΙΛΝΕΡ ΛΕΥΚΩ,1/2 ΝΤΟΜΑΤΑ,ΠΙΠΕΡΙΑ,2 Φ ΧΟΙΡ.ΟΜΟΠΛΑΤΗ 350
~1 ΓΙΑΟΥΡΤΙ 2%+1 ΜΠΑΝΑΝΑ+2 ΚΣ ΚΑΡΥΔΙΑ+1 ΚΣ ΜΕΛΙ 500
~120ΓΡ ΓΑΡΙΔΕΣ ΒΡΑΣΤΕΣ+1ΚΓΛ ΛΑΔΙ,ΛΕΜΟΝΙ 170
1130.......
και περπατημα περα δωθε για δουλειες αρκετη ωρα.Για να δουμε...
επισημο ζυγισμα 2 μηνες ακριβως μετα -7 κιλα ακριβως!!!
στα 50,2 σημερα και ειναι ολα τελεια γιατι εχω ρεπο, εξω βρεχει και το σπιτι ειναι ζεστοοοο!
θα σταθεροποιησω τα 50 και για τα αλλα 2 βλεπουμε!!!
:starhit::starhit::starhit::starhit::starhit::star hit::starhit::starhit:
:thumbup:
:tumble:
keep going absolute!!!!!!
thanks Μaria!!!!!!!!!!!!!!
στην ουσια παντως εχω πιασει το στοχο μου γιατι τα αλλα 2 κιλα τα θελω ως περιθωριο για να προσεχω μεν αλλα να κανω και τις "αμαρτιες" μου χαλαρα και χωρις αγχος!και στα 50 ειμαι υπερ-ευχαριστημενη!
το φανταστηκα.... νομιζω οτι ειναι το ιδανικοτερο βαρος για το υψος σου!!!!!!!!!
απολαυσε λοιπον το κορμι που απεκτησες ;)
μακαρι να τα καταφερω να το διατηρησω,αυτο ειναι το πιο δυσκολο!!
ο Θεος βοηθος!:saint::smirk:
είναι δύσκολο αλλά αξίζει....
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;)
το ξερω,χρονια το προσπαθω,παντα στη συντηρηση το εχανα το παιχνιδι γιατι επαναπαυομουν και χαλαρωνα υπερβολικα!
θελω να πιστευω οτι πλεον εχω βρει καποιο μετρο και δεν θα τρωω αλογιστα(ειμαι των ακρων παντα,ω ναι) και μετα το +1 να γινει +3,+5 και+7,και αντε παλι απο την αρχη...
ΕΛΠΙΖΩ αυτη τη φορα να ειναι αλλιως!
θα ειναι, θα ειναι....η παραδοχή κ η αναγνωριση του προβλήματος είναι η βασική αρχή για να τα καταφερεις....
κ μην ξεχνας εχεις πολλους φιλους εδω να σε στηριζουν :tumble::smilegrin:
μακαρι!!!!!!
εσυ μαρια τι υψος εχεις και τι ηλικια?σορρυ μπορει να το εχεις γραψει και αλλου και να μην το εχω δει.