Το μονο που με νοιαζει ειναι αυτο το επομενο κιλο!! Το λεω συνεχεια στον εαυτο μου!!! Μονο το επομενο κιλο!!! Τιποτε αλλο!!
Σημερα 84!
Οποτε στοχος Δευτερα 5/11.... 83
Printable View
Το μονο που με νοιαζει ειναι αυτο το επομενο κιλο!! Το λεω συνεχεια στον εαυτο μου!!! Μονο το επομενο κιλο!!! Τιποτε αλλο!!
Σημερα 84!
Οποτε στοχος Δευτερα 5/11.... 83
κυριακη 31/10/12 --> 83,4!!!!!!!!!!!Quote:
Originally posted by koritsaki
εγω δεν ειμαι τοσο αισιοδοξη λογο προτερου ατιμου βιου....
θα ειμαι πολυ ευχαριστημενη και με 2-3 κιαλ το μηνα!!!
την προηγουμενη κυριακη ημουν 85,1
αυριοα παλι θα ζυγιστω!!! ελπιζω να ειναι κατι παρακατω!!!!
επομενος στοχος, την επομενη κυριακη να ειμαι 82,.......
Koritsaki, εχω μια ιδεα αν θελεις κι εσυ! Επειδη ειμαστε στα ιδια κιλα πανω κατω θελεις να γραφουμε εδω τους στοχους μας καθε Δευτερα για την επομενη εβδομαδα? Και πως επιτυχαμε ενα αποτελεσμα, ας πουμε με γυμναστικη, με διατροφη κτλ? Θελω τοσο πολυ να κατεβω κατω απο τα 80.... ελα να το δουμε ζεστα!!!
βραζιλιανακι ειμαι μεσα!!! ειναι καλο που εομαστε στα ιδια κιλα και συνεννουμαστε ετσι ακομα καλυτερα!!! αληθεια εσυ ποσο υψος εχεις? εχω ειμαι και κοντουλα 1,64.
θα ενημερωσω αυριο η την κυριακη για το εβδομαδιαιο μου ζυδισμα και δευτερα θετουμε στοχο!!!
παντως εμενα ο γενικος στοχος μου ειναι να ειμαι τα χριστουγεννα κατω απο 80...οτιδηποτε κατω απο 80. θελω ο νεος χρονος να με βρει να βλεπω το 7...
και ναι! το να πεσω απο 80 ειναι το μεγαλυτερο μου ονειρο.
απλα δεν θα βαλω μεγαλους στοχους του τυπου ενα κιλο τη βδομαδα, 4 το μηνα κλπ γιατι ποτε δεν μπορω νατα καταφερω ετσι και το μονο που κερδιζω ειναι απογοητευση!!!
αλλωστε μην ξεχνας και τον τιτλο του τοπικ σου!!!! μικροι στοχοι-μεγαλα αποτελεμστα!!!!
πως πηγε η βδομαδα σου?
ήρθε η ώρα να βάλω και εγώ κάποιον στόχο διότι απο τον Αυγουστό είμαι στα ίδια κιλά.Καλή απώλεια είχα αλλα σ'ιγουρα δεν είναι αρκετή.Επιστρέφω λοιπόν εδώ και βάζω στόχο να σπάσω τα 90 πριν το τέλος του Νοεμβρίου!
Ναι yianzy ελα κι συ εδω!! Καλωσηρθες!
Κοριτσακι, λοιπον εγω ειμαι 1,69 υψος. Κι εγω θελω παρα πολυ τα Χριστουγεννα να ειμαι κατω απο τα 80... και πιο συγκεκριμενα γυρω στα 79! Αντε λες να τα καταφερουμε??
brazil τι εγινε? πως πηγε η εβδομαδα? εγω εμεινα σταθερη στα 83,4 αλλα ξερω πολυ καλα το γιατι.....
μια καρμποναρα μεσοβδομαδα λιγο παραπανω φαγητο σο σκ και κατι πατατες τηγανητες ειχαν αυτο το αποτελεσμα...
δεν μασαμε...
στοχος την επομενη δευτεα να ειμαι 83!
θα ειναι τοσο τελεια!!!!
Καλημερα κι εγω στο 83,6 ειμαι ακομα... δεν ειχα κανενα αποτελεσμα τοσες μερες, αλλα συνεχιζω ακαθεκτη και θελω την Δευτερα να ειμαι 82,6!!! Θα ειναι τοσο τελεια!!! (Μου αρεσε αυτο που εγραψες κοριτσακι!)
Σημερα 83!! Οποτε το 82,6 για την Δευτερα μου μοιαζει εφικτος στοχος!!! Θα ειναι τοσο τελεια!!!
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thum bup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup: μπραβο με εκανες να χαμογελασω σημερα συγχαρητηρια
Σε ευχαριστω παρα πολυ!! Καλο σκ και θα μπω να γραψω Δευτερα!!!
Καλημερα και καλη μας εβδομαδα!! Προχωραει ο καιρος και φτανουμε σε λιγο μεσα Νοεμβριου!
Σημερα ειμαι 82,5 και πολυ χαρουμενη! Επειδη αυτην την εβδομαδα περιμενω να αδιαθετησω.... βαζω μικρο στοχο!
Στοχος Δευτερα 19/11..... 82
Λετε να τον πετυχω????
Εσεις τι νεα???
Μονη μου γραφω μαλλον... αλλα δεν πειραζει θα μαζευτουμε σιγα σιγα...
Σημερα Παρασκευη ειμαι ακομα στα ιδια ακριβως, οποτε δεν ξερω τι θα καταφερω μεχρι Δευτερα αλλα το βασικο ειναι οτι ΣΥΝΕΧΙΖΩ! Καλο Σαββατοκυριακο σε ολους!!
brazil μου δεν εισαι μονη ..............ειμαστε πολλοι !!!!!!!! Συνεχισε και σιγουρα αυριο θα ξημερωσει μια καλυτερη μερα !
καθολου μνονη σου δεν εισαι!!! αυτη ειναι η φορα που θα τα καταφερουμε!!! 82,9 και παραμονες περιοδου, τωρα θα ζυγιστω παλι οταν μου τελειωσει. δεν με πειραζει να χανω 200-300 γρ τη βδομαδα γιατι ο στοχος μου ειναι η νεα χρονια να με βρει να βλεπω το 7...μονο αυτο!!!