-
Γλυκεία μου loustam είμαι σίγουρη ότι σύντομα θα έχεις το δικό σου αστεράκι στην κοιλίτσα σου! Είμαι σίγουρη .... Καλή αρχή στην νέα σου περιπέτεια κουκλίτσα μου! Σου εύχομαι υγεία σε εσένα σε εκείνον και σε αυτό .... το ψυχουλάκι που θα τρυπώσει από το παραθυράκι σας!
-
Σήμερα μέτρια διατροφή μέχρι το απόγευμα...Πριν 20'
μισή ταχινόπιτα
1 κομμάτι κεικ
1 χουφτα ξηρους καρπους
1 σοκολατάκι
μισή μπακέτα με τυρί
μισή μπακέτα με μερέντα
γοτ δε φακ..
-
Σας ευχαριστώ τόσο πολύ για τις τόσο ανθρώπινες απαντήσεις σας. Έχω ηρεμήσει ήδη αρκετά. Φροντίζω τον εαυτό μου και ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά.
Fuxia φαντάζομαι ότι έχεις απογοητευτεί επειδή έφαγες παραπάνω από ότι θα ήθελες? Οι αδυναμίες είναι αδυναμίες... Είναι λογικό κάθε τόσο να ξεφεύγουμε. Όλοι το κάνουν, ανεξαιρέτως... Αύριο συνέχισε να τρως κανονικά χωρίς στερήσεις και μην το σκέφτεσαι καν. Πού να σου πω εγώ τι τρώω μέσα στην ημέρα μου... :-)
Καλό σου βράδυ
-
έχω εξετάσεις κι απίστευτο άγχος, κ πλεον αν δε φάω γλυκά κάθε βράδυ δεν ηρεμώ. Υποτίθεται ότι εδώ και χρόνια δεν τρώω πολύ το βράδυ, ειδικά σοκολάτες κλπ.. Ευχαριστώ πάντως loustam, καληνυχτούδια!:)
-
Συνέχεια υπερφαγικών και σήμερα..είμαι να σκάσω , απορώ πώς αντέχω και δεν τα έχω βγάλει ακόμη.Φοβάμαι να κουνηθώ μήπως μου βγει το φαγητό απτη μύτη:(:(
-
Κι εγώ μία από τα ίδια... Είμαι ξάπλα και περιμένω να γίνει το θαύμα. Ακύρωσα και την έξοδο γιατί δεν άντεχα να βάλω ρούχο πάνω μου. Κι εκεί που τα πήγαινα περίφημα, τσουπ θυμήθηκα το ψωμί του τοστ που είχα ξεχασμένο στο ψυγείο... Και πως τρώγεται το άτιμο... Σαν φρούτο. Θα δω καμια ωραία ταινιούλα και θα περιμένω το φως του αυριανού ήλιου να με γεμίσει και πάλι με αισιοδοξία και δύναμη...
ΡΟΖ, αυτό πάντως νομίζω ότι είναι το μυστικό. Όσο κάνεις υπερφαγίες χωρίς εμετούς, θα αρχίσουν σταδιακά να μειώνονται, γιατί κάποια στιγμή θα κουραστείς και θα βαρεθείς να νιώθεις μονίμως φουσκωμένη. Εγώ τουλάχιστον όταν απέχω από τις υπερφαγίες σκέφτομαι ακριβώς αυτό "και μετά θα είμαι πρησμένη, κακοδιάθετη, σε κωματώδη κατάσταση". Κάποιες φορές πετυχαίνει, κάποιες άλλες πάλι ... όχι... :P
-
άστα Loustam υποφέρω ..και ήπια λιγη cola για να χωνέψω και έγινα χειρότερα..γελάω κ κλαίω μαζί..Είχα συνηθήσει 1,5 χρόνο το στομάχι μου με το που φουσκώνει να αποβάλλει την τροφή και τώρα πλεον δεν έχω τις αντοχές ενος φυσιολογικού ανθρώπου, ούτε πέψη έχω καλή.Εγω να βγω ήθελα απόψε, δεν έκατσε και ξέσπασα στο φαί με την αυτόματη σκέψη οτι μετα θα τα βγάλω ..αλλά πλεον όσο αντέξω θέλω να το παλέψω πληρώνοντας το τίμημα, αλλιώς δεν θα σταματήσει ποτε.Και είναι όντως πολύ οδυνηρό.Και παλίοτερα έκανα τέτοιες γουρουνιές αλλά δεν υπέφερα σε τέτοιο βαθμό, φαντάσου ζημιά που έχω κάνει στο στομάχι μου..τώρα έχω σουβλιές σαν να έχω παθει δηλητηρίαση..Ουφ!Και εγώ ταινιούλα , χαμομήλι και υπομονή..Περαστικά μας γρήγορα..:crazy:
-
κοριτσάκια μου πως είστε σήμερα. Ελπίζω να είστε σε καλύτερη διάθεση. Να απολάυσετε την Κυριακή σας και υπομονή.
-
Καλησπέρα... Σαφώς καλύτερα προς ώρας. Αν και ο καιρός έχει ήδη γειώσει τις ηλιόλουστες κυριακάτικες βόλτες που ονειρευόμουν... Ψάχνω να βρω καναν τρόπο να κάψω καμιά περίσσια θερμίδα. Έτσι μου έρχεται να βάλω μουσική και να το ρίξω στον χορό... :-)
Ελπίζω να μην έχω ξεσπάσματα αργότερα. ΡΟΖ??? Όλα καλά?
-
Μπράβο Loustam!K εγώ ήθελα να κουνηθώ λίγο σήμερα αλλά πάλι ένα με τον καναπέ είμαι.Απο ψυχολογία χάλια είμαι, τύψεις αφόρητες και νεύρα.Και καούρες στο στομάχι βέβαια.Το μονο θετικό είναι οτι πήγα επιτέλους τουαλέτα:smirk: μετα απο πόσες μέρες ΚΑΙ οτι άντεξα και δεν μπηκα στον πειρασμό να τα βγάλω και νιώθω κάπως πιο δυνατή.Καλή Κυριακή σε όλους με λιγότερη σκέψη..!
-
Τα γράφω εκ των προτέρων γιατι μετά δεν ξέρω σε τι κατάσταση θα είμαι..ΠΑΕΙ ΚΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΕΡΑ!!Σε λίγο βγαίνω για φαγητό, ελπίζω να φάω με μέτρο αλλά όσο μέτρο κ αν βάλω.........................................� �έρω πολύ καλά πώς τρώμε στην παρέα μου..:no::no:Εκανα τα πάντα να τους πείσω να πάμε απλά για ποτό, αλλά θέλουν φαί και δεν αντέχω να κλειστώ πάλι μέσα.Σκατά, πάει, αύριο θα θέλω να φουντάρω πάλι...
-
Καλημέρα ροζούλα μου. Τι έγινε τελικά χτες? Ολα καλα;
-
Καλημέρα Μαράκι!Σε γενικές γραμμές χτες στο θεμα του φαγητού ισορροπημένα, οχι λιγο, αλλα ουτε και βουλιμικα.(σε κρητικη ταβερνα πηγαμε , καταλαβαίνεις πόσο θα μπορουσα να αντισταθω;))Βεβαια γυρισα ξημερωματα γιατι πηγα και για ποτο μετα και πριν κοιμηθω ξαναεφαγα πιο πολυ απο κακη συνηθεια οχι απο πεινα αλλά τέλος, σήμερα το ξεχνάω και τα κεφαλια μεσα..απολες τις απόψεις!
-
μπράβο φιλενάδα έτσι σε θέλω. Σήμερα νηστεία και ορθοδοξία.:grin: Όλα θα πάνε καλά. Καλή μας εβδομάδα.
-
Σιχτιρίζω το στραβό μου το κεφάλι. Χθες, χωρίς προφανή λόγο και αιτία, έτρωγα σαν δαιμονισμένη. Μέχρι το απογευματάκι περίπου, έτρωγα τα κανονικά μου γεύματα και σνακ, χωρίς ιδιαίτερη όρεξη. Για την ακρίβεια, πήγα και πήρα από τον φούρνο τα αγαπημένα μου κριτσίνια και δεν κατέβαιναν με τίποτα. Δεν είχα καθόλου όρεξη. Μάλιστα άρχισα να ανησυχώ μήπως έχω κάτι που μου έχει κόψει την όρεξη... :puzzled:
Και το απόγευμα-βράδυ έγινε το μπαμ. Φαγητό μέχρι τελικής πτώσεως. Και μόλις που είχα δει να πέφτει ένα κιλάκι, τσουπ το βάλαμε πάλι σε 2-3 ώρες. Λες και πάω κόντρα στην προσπάθεια και στην επιθυμία μου να χάσω αυτά τα λίγα κιλάκια που θέλω. Πόσο φυσιολογικό το θεωρείτε αυτό?