-
Αυτο με τα ακρα μου θυμιζει πολλα δικα μου.Αν δεν φαω ολοσωστα,αν δεν παω καθε μερα γυμναστηριο αν δεν κανω τους στοχους μου οπως τους εχω στο μυαλο...Καλυτερα να μην κανω τιποτα!!!!!!!!
Μου θυμισε προχτες που βγηκα κ γυριζοντας ειπα στη μητερα μου οτι περπατησα κανα τεταρτο κ μου ειπε :μονο; Για να μην βγω λοιπον εκτος θεματος,αυτο που εκανα σημερα ηταν που συνειδητοποιησα αυτο που κανω.
-
-
-
ΑΧΑΧΑΧΑ ΕΙΣΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟΣ!!!!(668):spin:
-
χαχαχα.. αν κ μεχρι να το καταλαβω μυρισε καμμενο :p... k ομολογω οτι δεν το κανα χωρις βοηθεια... χαχαχα.. με μπερδεψε κ αυτο το κλικ γιατι νομιζε οτι επροκειτο για την κλικλικω ....
τεσπα, οοοοοοοοοοοοοοταν καταλαβα τι επαιξε, πλακα ειχε :D
-
δικαιολογιες........
οτι και καλα τυχαια εριξες το ποστ νο666
ελα τωρα...
-
Σήμερα για μενα έκανα μια καλή πράξη στον ευατό μου !!!! ʼπαλλαξα τα ποδια μου απο ενα ακομα κρατηρα ηφαιστειου και απο μισο κιλο τη ζυγαρια μου !
Τι εννοω ε? Χιονιζει ακαταπαυστα , κανει κρυο και οι δικοι μου έφεραν 2 κουτια γλυκα απο ενα καινουργιο θεικο ζαχαροπλαστειο!!! Τέλεια τριγωνα πανοραματος , σουδάκια που έλιωναν στο στομα και κατι παστες θεικες ...........
Αλλα ΟΧΙ αντιστάθηκα με ολες τις δυναμεις μου ..............
Ηξερα οτι δεν θα αρκεστω σε ενα κουταλακι οποτε ειπα οχι σε ολες !!!! ετσι ουτε κυταριτιδα επιπλεον θα κανω (ο κρατηρας που λεγαμε ) , ουτε ουπς προς τα πανω θα δω τη ζυγαρια μου και θα ειμουν χαλια αυριο.......................
Και για να μην μου μεινει αποθημενο θα φτιαξω αργοτερα μους διαιτης δικη μου με κακαο και γλυκαντικα που θα απολαυσω χωρις τυψεις !
-
Σημερα πηγα σε ενα νοσοκομειο να δω καποιον αρρωστο που επρεπε.Παρολο που δεν ειναι η καλυτερη μου θα αισθανομουνα ενοχη αν δεν πηγαινα οποτε ειμαι ευχαριστημενη που το εκανα.
-
μπραβο βρε αλμα!!! εκανες "αλμα"!!! αυτα ειναι.
τι εκανα σημερα για μενα, δεν εφαγα ολα τα τσιπς ουτε ολη τηη σοκολατα κ παροτι εχω χαλια στομαχι νιωθω ομορφα.
Αυριο ελπιζω να μην πιασω καν χαζες τροφες γιατι νιιωθω μπουκωμενη αποτο χαλια φαγητο.
-
εγω αυτό που έκανα (ή μάλλον θα κάνω) για μένα είναι οτι νηστεύω. (απο χθές).
Αλλά το είχα επιθυμήσει γιατί πέρυσι δε νήστεψα και είναι κάτι που με κάνει να νιώθω καλά!
-
Κουρευτηκα! Αντιο κοτσιδα...
-
ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!!!!!!!!1:lol:
ΝΙΩΘΩ ΟΜΩΣ ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ:b ouncing::lol:
-
μεγεια φαε πριτς!
σημερα μαγειρεψα φακουλες παροτι δεν ειναι τεταρτη, κ εκανα πολυ, ωστε τις επομενες μερες αντι να μαγειρευω να τρωω απο τα ηδη ετοιμα φαγητα κ να κανω γυμναστικουλα τον κενο χρονο!
-
φακές??????????????????? γιαμι γιαμι!!! πωπω λατρεύω τις φακές!!!!!! Με πολύ ξύδι!!!! Να έρθω απο κει να με τραπεζώσεις?????? :smilegrin::smilegrin::smilegrin:
-
λοιπον οταν τις εκανε η μανα μου τις παστωνα στο ξυδι,
τωρα που μαγειρευω εγω δεν βαζω καθολου. δεν καταλαβαινω το γιατι!:o
δεν μπορω να σε κερασω ειναι καπαρωμενες για αυριο χαχαχαχχα πριτς δε ξαναμαγειρευω καθημερινα,
καιρος για γυμναστικουλα!