εμενα αντιθετως με ενοχλει οταν καποιος μου συμπεριφερετε ''αλλιως'' επειδη εχασα τα κιλα. δεν καταλαβα? ο ιδιος ανθρωπος ειμαι! ;) ;) :)
Printable View
εμενα αντιθετως με ενοχλει οταν καποιος μου συμπεριφερετε ''αλλιως'' επειδη εχασα τα κιλα. δεν καταλαβα? ο ιδιος ανθρωπος ειμαι! ;) ;) :)
μα δεν ειναι ο χαρακτηρας σου αυτος που αλλαζει... η συμπεριφορα και ο θαυμασμος των τριτων ειναι...
Λορακι ακριβως αυτο εννοω ... δηλαδη αρχιζουμε μονο τοτε και γινομαστε συμπαθητικες? ποθητες? ξεκιναμε μονο τοτε και υπαρχουμε? με το χασιμο των κιλων?
αν το καλοσκευτεις ειναι λιγο ασχημο
Είναι όντως άσχημο. Αλλά ενώ εμείς δεν αισθανόμαστε ότι έχουμε αλλάξει, οι άλλοι μας βλέπουν διαφορετικά. Οσο υπήρχανε τα κιλά πάνω μας, οι γύρω μας νιώθανε οίκτο, συμπάθεια, ασφάλεια, σιγουριά, μας λυπόντουσαν αλλά και αισθάνονταν πιο όμορφοι, υγειείς και έξυπνοι από μας. Ξαφνικά οι ισορροπίες αλλάζουν. Βλέπουν ένα υπολογίσιμο πλάσμα απέναντί τους. Οι γυναίκες αισθάνονται πλέον ότι έχουν χάσει τα πλεονεκτήματα που είχαν πριν απέναντί μας, οι άντρες ότι έχουν απέναντί τους ένα θηλυκό έτοιμο για όλα.
Κάποιες από μας είχαμε μια ανασφάλεια με τα κιλά, και με την απώλεια γεμίζουμε ενέργεια. Αλλά ακόμη και οι υπόλοιπες που αγαπούσαμε και πριν τον εαυτό μας, σίγουρα μας ενοχλούσαν τα ρούχα μας, οι φωτογράφοι, η στάση των γύρω μας, και αυτά αρχίζουν και αλλάζουν και μας επηρρεάζουν.
Συμπαθητικές; Πάντα ήμασταν, μας λέγανε κι όλας "τι συμπαθητική κοπέλα, κρίμα που δεν μπορεί να κρατήσει τον εαυτό της"... Ποθητές; Αυτό πηγάζει από μέσα μας, και όσο υπάρχει αυτοπεποίθηση, δεν παίζει ρόλο η εξωτερική εμφάνιση. Ίσα-ίσα, με την απώλεια αρχίζουμε και χάνουμε κάποια από τα ατού μας - δεν είμαστε πια οι "πληθωρικές", και αυτό μπορεί σε κάποια φάση να προκαλέσει μια ψιλοκατάθλιψη, που ευτυχώς περνάει γρήγορα.
Και ναι, μας συμπεριφέρονται διαφορετικά και συμπεριφερόμαστε διαφορετικά. Μπορεί να θεωρούμε ότι δεν έχουμε αλλάξει εσωτερικά, αλλά οι αλλαγές είναι σε πολλαπλά επίπεδα!
σιγουρα ειναι γι'αυτο θαυμαζω και το πωλινακι που ανεξαρτητου βαρους η αυτοπεποιθηση της ειναι στα υψη. ομως ο συζυγος τωρα ειναι που εχασε τα λογια του σωστα? οσο για μενα ειμαι δυστυχως η περιπτωση προς αποφυγειν που περιγραφεις. το ποσο ζωντανη, και ποθητη νιωθω ειναι αναλογο του νουμερου της ζυγαριας. ομως επειδη ακριβως το ξερω οτι ειναι λαθος εχω αρχισει και το δουλευω μεσα μου. κι ευχαριστω κι εσας εδω γι'αυτο...Quote:
Originally posted by mitsokolo
Λορακι ακριβως αυτο εννοω ... δηλαδη αρχιζουμε μονο τοτε και γινομαστε συμπαθητικες? ποθητες? ξεκιναμε μονο τοτε και υπαρχουμε? με το χασιμο των κιλων?
αν το καλοσκευτεις ειναι λιγο ασχημο
ακριβως αυτα που γραφει η Αννα! ολοι τα εχουμε περασει και βαζω το χερι μου στη φωτια για αυτο.
κανεις δε νιωθει σουπερ στα πολλα κιλα. ας μην κρυβομαστε πισω απ το δαχτυλο μας.
αλλα το θεμα αυτο με τους αλλους ειναι τελειως ξεφτιλα. τελειως ομως! γιατι το ζω και σιγουρα το εχει ζησει και η Αννα και πολλα αλλα παιδια που εχουν χασει ΤΟΣΑ κιλα.
Λορα σε αυτο που ειπες οτι δεν αλλαζουν χαρακτηρα με την απωλεια κιλων... θα ηθελα πολυ να συμφωνησω, αλλα εχω δει κατι παραδειγματα, ασε.
παιρνει το μυαλο αερα τι αερα δηλαδη, ΗΛΙΟΝ περνει και πεταει ψηλα!
ποσα διαζηγια, ποσα κερατα, ποση σνομπαρια, ποσο καβαλημα καλαμιου, ποσο ψωνισμα εχουν δει τα ματια μου, ειναι περιττο να σου πω, απλα σε μερικους γυριζουν τα μυαλα τελειως, και απο τη μια ειναι λογικο, γιατι υπαρχουν ενα σωρο απωθημενα.
εγω ειμαι απ τις περιπτωσεισ ''δυστηχως'' που ειμαι λιγο μαμουχαλο και αντι να παρω λιγο τα πανω μου.. λιγο αερα στο μυαλο βρε παιδι!τιποτα! χαχαχαχ
Λορα πρεπει να εισαι καινουρια παντως? καλως ηρθες! στη διαιτουλα εισαι? :)
Καλησπέρα κορίτσια!!!!
Θέλω να διευκρινίσω κάτι. Ο σύζηγός μου από τότε που γνωριστήκαμε με θαύμαζε. ΄Πάντα έμεγε πως έχει μια κούκλα γυναίκα, πως η γυναίκα του τον στηρίζει σε όλα, πως είναι πολύ δυνατή κτλ.
Απλά μετά από μια φάση, όταν αφοσιοθήκαμε στο κτίσημο του σπιτιού, πέσαμε σε ένα τριπάκι που μας προκαλέσε πολλές διαμάχες στην σχέση μας. Εντονους καυγάδες, φωνές, ξύλο κτλ κτλ..........
Από την αρχή του χρόνου είναι που άρχισαν και πάλι να καλυτερεύουν τα πράγματα, και να προσπαθεί και αυτός για την σχέση μας ξανά.
Μαζί με την καλυτέρεψη της σχέσης όμως, ήρθαν και οι δικές μου αλλαγές και κάπου ο δικός μου τα έχει χάσει. Ηταν έτοιμος να τα βρει με την Πωλίνα που γνώρισε, που ήξερε, και ξαφνηκά μέρα με την μέρα βλέπει άλλη Πωλίνα μπροστά του εμφανισιακά, και νιώθει κομπλαρισμένος.
Ξέρω ότι μέσα του σκέφτετε αν μπορεί να με κερδίσει το ίδιο όπως πριν, ή αν δεν προλάβει να το κάνει και με χάσει προτού τα καταφέρει. Το έχω δει στα μάτια του ότι περνάει αυτή η σκέψη μέσα από το μυαλό του.
Μάλιστα το έχει συζητήσει και με την κουμπάρα μας, η οποία είναι η "ψυχολόγος" μας. Σήμερα που μίλησα μαζί της, μου είπε τους φόβους τους Γιώργου, και μου είπε ότι τον διαβεβαίωσε πως η καρδιά μου του ανοίκει. Της είπε ότι μετά από όλα όσα περάσαμε, και τώρα με τις αλλαγές μου, φοβάτε μην αποφασίσω να αλλάξω και σύζηγο. Πως δεν θέλει να με χάσει, και πως δεν μπορεί να ζήσει μακριά μου.
Ξέρει πως έχει κάνει πολλά λάθη, όπως έχω κάνει και εγώ πολλά λάθη. Πολλές φορές μπορεί να είπα πως θα χώρισα, πως, πως, πως..... Αλλά τον αγαπάω και δεν πετάω τον γάμο μου έτσι απλά.
Γιαυτό λοιπόν ενθουσιάζομαι με τα κομπλιμέντα του. Γιατί ξέρω πως τα εννοεί κάθε λέξη που λέει, και δεν τα λέει μόνο και μόνο επειδή αλλάζω.
Πωλινακι να τον χαιρεσαι! να τα εκατοστησει και να ειστε παντα οπως τωρα. να χαιρεστε και το παιδακι σας και την αγαπη σας...
οσο για ολα τα αλλα κανεις δεν ειπε οτι δεν σε θαυμαζε πριν. απλα στο... πως να το πω... μυαλο των αντρων που σιγουρα λειτουργει διαφορετικα απο το δικο μας, καθε αλλαγη ειναι μια απειλη, ενα ξεβολεμα πως να το κανουμε... γι'αυτο τα'χει χαμενα και σιγουρα 100% τα εννοει αυτα που λεει. απλα επειδη δεν ειναι μικρη η αλλαγη σας βλεπω για πολυ καιρο να ξαναπερνατε τα πρωτα μελια της σχεσης σας και σας ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να κρατησει αυτη η φαση οσο το δυνατον περισσοτερο...
Καλημέρα Λόρα μου!!! Σε ευχαριστώ πολύ!!!!
Θα κρατίσει όσο θέλει ο θεός να κρατήσει, εγώ αυτό πιστεύω....
Του έδωσα τα δώρα του!!! Του άρεσαν πολύ!!!!!
Καλημέρα Πωλίνα,
Μπορεί να έχω χαθεί φαινομενικά αλλά μάθαινα τα νέα σου. Τα έχω διαβάσει όλα και χαίρομαι με τη χαρά σου. Ήθελα να σε πάρω τηλ. στο νοσοκομείο να δω πως πήγες αλλά ανακάλυψα ότι το είχα χάσει στο καινούριο τηλ. Να είσαι πάντα καλά και να φτάσεις στην άκρη του τούνελ.
Εβαγγελία μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν φαντάζεσε χαρά που μο δείνει το μύνημά σου!!!!!!!Quote:
Originally posted by EVAMPAS
Καλημέρα Πωλίνα,
Μπορεί να έχω χαθεί φαινομενικά αλλά μάθαινα τα νέα σου. Τα έχω διαβάσει όλα και χαίρομαι με τη χαρά σου. Ήθελα να σε πάρω τηλ. στο νοσοκομείο να δω πως πήγες αλλά ανακάλυψα ότι το είχα χάσει στο καινούριο τηλ. Να είσαι πάντα καλά και να φτάσεις στην άκρη του τούνελ.
Από την χαρά μου, πρώτα σε πήρα τηλέφωνο και μετά σου απαντάω εδώ!!!! χαχαχαχα
Χαίρομαι πολύ που είσαι καλά, χάρικα πολύ που σε άκουσα, τώρα έχεις ξανά και τον αριθμό μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
αχ σε πεθύμισα τόσο πολύ!!! Ελπίζω όταν πάω πίσω δουλιά να τα λέμε μέσω του τσατ όπως παλιά!!!!
Φιλάκια πολλά σε σένα και στα αγγελούδια σου!
Αλήθεια χάρηκα τόσο πολύ που σου μίλησα και σε άκουσα τόσο καλά και τοσο ανεβασμένη ψυχολογικά που ζήλεψα με την καλή έννοια και πήρα μια μεγάλη απόφαση. ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ. Τα είχα παρατήσει. Είχα ραντεβεύ με τη διαιτολόγο και το ακύρωσα. Ενοιωθα πολύ χάλια που τα παράτησα. Αλλά τώρα το πήρα απόφαση. Θα ξαναρχίσω και ελπίζω να πάνε όλα καλά.
Αν σου έκανα τόσο καλό που πήρες την απόφαση να ξεκινήσεις ξανά, Μπράβο μου!!!!!
Τοτε βάλε το τηλέφωνό μου σε SOS λίστα!!!! Με το που πέφτεις και νιώθεις χάλια, ένα τηλέφωνο και θα σε ανεβάζω ξανά!!!!!!!!!
Δεν θέλω να βλέπω ιττοπάθειες, παραιτήσεις, κτλ κτλ κτλ!!!!!!!! Ο καιρός παιρνάει γρήγορα!!! Μην τον χαραμίζεις έτσι απλά!!!
Καλή αρχή λοιπόν Εβαγγελία μου, και θα περιμένς νέα σου, και να δω και αυτή την στρουμπουλουλα που κάνει αεροβική να μετακινήτε όλο και πιο κοντά στο 100!!!!!
Πωλινάκι μου καλημερα . Σε διαβάζω και πολυ χαιρομαι για σενα . Ταυτοχρονα η απιστευτη ενεργεια σου και η θετικη σου αυρα πλημμυριζει και μενα .:bouncy: :bouncy:Απλα δεν ειχα προλαβει να γραψω ...Πρωτα απο ολα να χαιρεσαι τον αντρα σου σημερα και καθε μερα να ειναι γιορτη μαζι του .............. Ευχομαι το βραδυ να περασετε super στο πάρτυ έκπληξη .
Αληθεια τι εγινε με τον πονο στο στηθος ελαττωθηκε με τα παυσιπονα?
Καλησπέρα Αλμα μου!!!!! Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου!!!!!
Ναι, παίρνω το calpol μου ανά 8ωρο και είμαι οκ!!!!! Πολύ ελαφρά τσιμπιματάκια νιώθω κάπιες στιγμές, αλλά πολύ σπάνεια και συνήθως όταν κοντέψει να περάσει το 8ωρο!!!!!
Είμαι σούπερ!!!!
Σήμερα πήγα να πάρω την τούρτα διαβητικών που παρήγγιλα και εκεί μου έκανε καμάκι ένας κούκλος, ένας θεός που πήγε να αγοράσει γλυκά!!!!!!!