Quote για τους εξυπνάκηδες: Don\'t be so sure.
Quote για τους ειλικρινής: trying is reward.
Printable View
Quote για τους εξυπνάκηδες: Don\'t be so sure.
Quote για τους ειλικρινής: trying is reward.
Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν αληθινή καλοσύνη μέσα στην ψυχή τους.
Γνωρίζω δεν σημαίνει γνωρίζω μια απόλυτη αλήθεια. Το λάθος είναι απόλυτο. Το σωστό είναι προνόμιο όσων δεν θα βρουν το τοίχος στα μάτια τους να αλλάζει μορφή.
Μια στιγμή μπορεί να σου διδάξει περισσότερα από τον χρόνο τον ίδιο.
Φιλόσοφος δεν είμαι, ψυχολόγος μήτε, ούτε οραματιστής ούτε κάτι από τα παρακάτω:
Ιδεαλιστής, στοχαστής, υποκριτής (τουλάχιστον όχι πάντα), μηδενιστής, σκακιστής, παραπάνω από ένα nickname, κακοποιός, κακοθελητής, δεν είμαι σίγουρα αυτό που νομίζετε πως κοροϊδεύετε, παιδάκι που θα απορροφήσει την κακία σας και θα ζητήσει και συγνώμη (και ο Hulk).
Είπα να ξαναβρώ το χιούμορ μου και όμως έπεσα. Για να δούμε.
Ειπα να πεσω αλλα βρηκα το χιουμορ μου:)
Ότι θέλει ο άνθρωπος καρδιά μου το μπορεί.
(από στίχο ελληνικού τραγουδιού)
Ποιος jerry και ποιος the jerry πως η δικτυακή glossa είναι mix η της Ελληνικής και της Λατινικής.
δεν υπαρχει τοσο ταπεινωτικη απαντηση οσο η περιφρονητικη σιωπη.................
δεν θυμαμαι ποιος το ειπε:)
Η αδιαφορία είναι γνωστή λέξη για όσους ενδιαφέρονται.
δεν ξερω....αλλα θα μαθω...
\"Μου φαίνεται ότι τα πιό σκληρά λόγια, τα πιό υβριστικά γράμματα, είναι πιο προσηνή, πιό τίμια απ\'τη σιωπή.\"Quote:
Originally posted by olgaki82
δεν υπαρχει τοσο ταπεινωτικη απαντηση οσο η περιφρονητικη σιωπη.................
δεν θυμαμαι ποιος το ειπε:)
Νίτσε
Πολύ σοφή φράση Ολγάκι μου.
\'... σου χρωστάω πάντα έναν Παράδεισο...\'
Θ. Κωσταβάρας
Είπε η κότα γάιδαρο τον πετεινό και ο πετεινός τον γάιδαρο κεφάλα. Το έμαθε το κοτέτσι και είδαν πως ο πετεινός δεν θα μπει, ούτε τώρα, στο κοτέτσι να αναπτύξει το πηγαδάκι του κουτσομπολιού και έφαγε το κοτέτσι το αυγό μελάτο.
ΕΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ