Printable View
Νοσηρούλα!Ουου!
Quote: Originally Posted by WhyAlwaysMe? Νοσηρούλα!Ουου! Καλώς τον.. Ολα καλα;
Quote: Originally Posted by Νοσηρή φαντασία Καλώς τον.. Ολα καλα; Ορκίστηκα σήμερα.
Quote: Originally Posted by WhyAlwaysMe? Ορκίστηκα σήμερα. Και εγώ αλλα δε με πίστευε [emoji22]αντε καλη σταδιοδρομια
Quote: Originally Posted by Νοσηρή φαντασία Και εγώ αλλα δε με πίστευε [emoji22]αντε καλη σταδιοδρομια Χαχαχαχαχαχα Θενκ γιου!
Quote: Originally Posted by WhyAlwaysMe? Χαχαχαχαχαχα Θενκ γιου! Σερνομαι always εχω κοιμηθεί 3 ωρες και με τα χαπια εχω γινει ζομπακι.
Quote: Originally Posted by Νοσηρή φαντασία Σερνομαι always εχω κοιμηθεί 3 ωρες και με τα χαπια εχω γινει ζομπακι. Θα βρικολακιάσεις ρε
Quote: Originally Posted by WhyAlwaysMe? Θα βρικολακιάσεις ρε Ασταννα πανε δε μπορώ να φάω απο την νυστα. Εσυ κατα τα αλλα;
Quote: Originally Posted by Νοσηρή φαντασία Ασταννα πανε δε μπορώ να φάω απο την νυστα. Εσυ κατα τα αλλα; Ησυχα!Και γ^&*%ηκα σε φωτο σήμερα...
Quote: Originally Posted by WhyAlwaysMe? Ησυχα!Και γ^&*%ηκα σε φωτο σήμερα... Αντε σειρα σου να ανεβάσεις αχαχαχαΧ
Quote: Originally Posted by Νοσηρή φαντασία Αντε σειρα σου να ανεβάσεις αχαχαχαΧ Αυτές θα μείνουν άκρως απόρρητες.Μπουαχαχαχαχαχα
Quote: Originally Posted by WhyAlwaysMe? Αυτές θα μείνουν άκρως απόρρητες.Μπουαχαχαχαχαχα Στασου always ενα αυτόγραφο [emoji23][emoji23]τι λεει το προγραμμα σου για σήμερα;
Quote: Originally Posted by Νοσηρή φαντασία Στασου always ενα αυτόγραφο [emoji23][emoji23]τι λεει το προγραμμα σου για σήμερα; Αγνωστο,ακόμη. Μπορεί να μην γινει εξοδος σημερα αλλά να μετατεθεί γ Friday ή Saturday. Εσείς?
Quote: Originally Posted by WhyAlwaysMe? Αγνωστο,ακόμη. Μπορεί να μην γινει εξοδος σημερα αλλά να μετατεθεί γ Friday ή Saturday. Εσείς? Εγω θα σαπισω σπίτι λογικά.. Δεν εχω κουράγιο ακομα για κατι...
Quote: Originally Posted by Νοσηρή φαντασία Εγω θα σαπισω σπίτι λογικά.. Δεν εχω κουράγιο ακομα για κατι... Ασε,κι εγω τις ίδιες ώρες ύπνου έχω με εσένα.