Originally Posted by
xaris_7
Καλησπέρα σε όλους.
Αποφάσισα να μην αναφερω κάτι προς στιγμήν, θεωρώντας ότι αυτή τη περιοδο έχω περάσει στο στάδιο της εξιδανικευσης και γενικά τα πράγματα είναι οκ έως πολύ καλά. Γνωρίζω πλέον που βρίσκομαι, και θεωρώ ότι μια διαδικασία πρόληψης ίσως θα βοηθούσε.Θυμάμαι το γιατρό μου να μου τονίζει ότι αυτο το στάδιο είναι το σημαντικότερο για να μην φτάνεις στην πυροδότηση. (Θυμίζω έχω διάγνωση ΙΔΨ-Ιδεοληψίες κυρίως)
Αυτό που έκανα λάθος κυρίως εγώ ήταν ότι ανέφερα συχνά, και όντως τώρα που το σκέφτομαι αποτέλεσε ωρολογιακή βόμβα, άλλες κοπέλες...
Τι εννοώ.. Ότι στην αρχή της σχέσης αλλά και στη συνέχεια για πλάκα, όταν με ρώταγε ας πούμε, που ήσουν, τι θα κάνεις,κτλ. εγώ ανέφερα για τη δημιουργία παιχνίδιου ότι βγήκα με μια κοπέλα, θα έρθει μια κοπέλα να βγούμε,θα βγω με καμία πρώην κτλ. (βέβαια αυτό που σκέφτομαι τώρα είναι ότι ίσως αντίδρουσα ενδομυχα στην άσκηση ελέγχου ή στις εμπειρίες που έχει εκείνη και δεν έχω εγώ σεξουαλικα) αλλά γελώντας και με ύφος πάντα σαρκαστικό, το οποίο το καταλάβαινε, και πάντα της έλεγα ρε χαζό πλάκα σου κάνω κτλ.
Σε μια φάση μου είπε σοβαρά να το κόψω γιατί κάποια στιγμή θα το πιστέψει και θα κατάστραφούμε. Το έκοψα.
Αυτό που θέλω να πω, είναι ότι σαν να έχω και εγώ μια τάση κι εγω να της ενεργοποιώ τα σχήματα.
Είδα επίσης ότι για να υπάρχει ένα ballance πρέπει να θέτεις όρια και να μην έχεις υψηλες προσδοκίες.
Τι θέλει να πει ο ποιητής εδώ;
Ποια σχήματα να ψάξω για κάποιον που έχει χαρακτηριστικά ΟΔΠ και να δουλέψω πάνω σ αυτό;
Πριν ακούσω ότι το καλύτερο που ειναι να κάνεις είναι φύγεις, η να μην το ψάχνεις, θέλω να πω ότι σοβαρός λόγος να χωρίσω ή κάποιο δικαίωμα δεν έχω προς στιγμήν, και ότι επίσης έχω και εξαιρετική σχέση με τη μικρή της, που το καθιστά ακόμα πιο ευάλωτο το σχήμα.
Με φιλικούς χαιρετισμούς.
Χ.