παλι αδικηθηκε καταφορα η νατουρ...
μα γιατι την αδικειτε????
αυτ ειναι τοσο δικαιη και ααμεροληπτη στην δραση τς εδω μεσα...
γιατι? επειδη γκρινιαζε επι 50 σελιδες χωρις να εχει διαβασει καν τα θεματα????
ε δεν τρωγεστε πια!
Printable View
παλι αδικηθηκε καταφορα η νατουρ...
μα γιατι την αδικειτε????
αυτ ειναι τοσο δικαιη και ααμεροληπτη στην δραση τς εδω μεσα...
γιατι? επειδη γκρινιαζε επι 50 σελιδες χωρις να εχει διαβασει καν τα θεματα????
ε δεν τρωγεστε πια!
Quote:
Originally posted by oboro
Γιατί βρε νατουρ? =( Τόσον καιρό σε αυτό το θρέντ απέδειξες πως βλέπεις πάντα το δέντρο και το δάσος ποτέ. Οπότε σκέφτηκα πως μια πιο \"άμεση\" εμπειρία με το δέντρο ίσως αφυπνίσει κάτι μέσα σου μπας και ξεδιπλωθεί μπροστά σου ο κερατένιος ο Αμαζόνιος.
Πρώτα όμως, να επιλυθεί το φιλοσοφικόν του θέματος... Πλατειάσεις, παρακαλώ?
Ξαναμανα,
Ομπορο,
με μόνο 8 μέρες στο φόρουμ,
είναι απορίας άξια,
η εμπάθεια με το άτομό μου.
Οχι μόνο δεν πρόλαβα να σε βρίσω,
αλλά επιπλέον σε καλωσόρισα....
Απορίας άξια εμπάθεια λοιπόν....
Χμ.......χμ....
νατουρ αλλη μια φορα δεν απαντησες.εγω απαντησα στις προηγουμενες ερωτησεις σου.εσυ ουτε σε μια δικη μου.οταν απαντησεις στη δικη μου θα σου απαντησω και εγω :)(και θελω να το σχολιασεις το θεμα του πανου και πιστευω πως στην παρουσα περιπτωση προεχει να τον σχολιασεις,γιατι πολυ απλα απο εκει ξεκινουν ολα)
κολλησε η βελονα παει....
(8 μερες εγγραφης σημαινει δηλαδη οτι ειναι αδυνατον να διαβασει κανεις σαν γκεστ μαστα )
μα βρε εμπνευστη...δεν κολλαει μονο η νατουρ,εχεις ενα κολλημα με την ουσια κι εσυ!!!!
δεν εχει σημασια η ουσια λεμεεεεε!!!
σημασια εχει να ξεγελασει η νατουρ μερικες 10δες οτι δεν ξερουν τι βλεπουν και τι διαβαζουν, εκεινη ξερει κι ειναι εδω για να τους το πει...
αχαααααααααααααααα!!!!!!! Πολύ εύστοχο όμπορο.....τα σέβη μου....Quote:
Originally posted by oboro
Γιατί βρε νατουρ? =( Τόσον καιρό σε αυτό το θρέντ απέδειξες πως βλέπεις πάντα το δέντρο και το δάσος ποτέ. Οπότε σκέφτηκα πως μια πιο \"άμεση\" εμπειρία με το δέντρο ίσως αφυπνίσει κάτι μέσα σου μπας και ξεδιπλωθεί μπροστά σου ο κερατένιος ο Αμαζόνιος.
Πρώτα όμως, να επιλυθεί το φιλοσοφικόν του θέματος... Πλατειάσεις, παρακαλώ?
NATURE ΔEN ΣOY KANEI ENTYΠΩΣH OTI YΠEPAΣΠIZEΣTE TON ΠANO 3-4 ATOMA ΠOY KATA ΣYMΠTΩΣH OTAN YΠHPXAN OI ΔIAMAXEΣ ΔEN ΠEPNATE ΘEΣH AΛΛA TO KANETE TΩPA XΩPIΣ KAI ΠAΛI NA EXETE ΔIABAΣEI TI EΓINE?
αν γινεται νατουρ θα θελα να σχολιασεις και αυτο... και ερωτω,να τον καλοδεχτουμε;μολις αποκαλυψε τι θελει.θελετε και εσεις το ιδιο;Quote:
Originally posted by πανος12345
να μαζεψει τα δεσποτα σκυλια που του εξασφαλιζει τσαμπα στο διαδικτυο το δολωμα με το οποιο τιτλοφορει το σαιτ του!!!!!
αντι για φορουμ ψυχολογικης υποστηριξης να το πει ΦΟΡΟΥΜ ΕΚΤΟΝΩΣΗΣ ΨΥΧΙΚΩΣ ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ....
αν το κανει εφυγα αμεσως...α και να βγαλει και το Ψ απο τολογοτυπο ...γιατι αυτο σημαινει ψυχολογια....
και η ψυολογια δεν ειναι η επιστημη που προαγει το αγχος και την επιθετικοτητα αλλα ακριβως το αντιθετο..
αμαναζητα τροπους να τα μετριαζει προς οφελος της ανθρωπινης ευτυχιας , τοσο σε ατομικο , οσο και σε συλλογικο επιπεδο...
Ολα, δεν υπερασπίζομαι τον πάνο. Το έχω πει πολλές φορές.Quote:
Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
NATURE ΔEN ΣOY KANEI ENTYΠΩΣH OTI YΠEPAΣΠIZEΣTE TON ΠANO 3-4 ATOMA ΠOY KATA ΣYMΠTΩΣH OTAN YΠHPXAN OI ΔIAMAXEΣ ΔEN ΠEPNATE ΘEΣH AΛΛA TO KANETE TΩPA XΩPIΣ KAI ΠAΛI NA EXETE ΔIABAΣEI TI EΓINE?
Τη μη βία υπερασπίζομαι.
Το δικαίωμα να έχει ο κάθε ένας από μας τις απόψεις του.
Πολιτισμένα..
Επίσης υπερασπίζομαι τον εαυτό μου.
nature, ποιός είμαι τελικά? Αν δεν έχεις κανένα λόγο να αμφισβητείς τον εαυτό σου και την αντιληπτική σου ικανότητα, δεν λες και κανένα όνομα?
Εμπνευστή, έχω πάρα πολύ δουλειά και η συμμετοχή μου εδώ με καθυστερεί σημαντικά.
Ο λόγος που συμμετέχω στο θέμα είναι ότι εγώ το άνοιξα και οπωσδήποτε η τροπή που πήρε.
Αν θέλεις να σχολιάσω το παραπάνω θα το κάνω με μισή καρδιά, μιας και το μυαλό μου βρίσκεται αλλού..... Στις στίβες χαρτιά που με περιμένουν και στην αντιμετώπιση του υβρεολογίου, εδώ, στο φόρουμ υποστήριξης (!!).
Πιστεύω λοιπόν ότι αυτό που λέει είναι άσχημο, όμως αφορά τον αντμιν.
Σκέψου, αφού ο ανμιν δεν τον βρίζει, γιατί να το κάνουμε εμείς?
Για να δείξουμε το κατιναριό μας?
Και να το αποκαλέσουμε προστασία του φόρουμ?
Πιστεύω ότι τέτοια προστασία, την απεύχεται ο Νίκος.
Επί πλέον, δεν μου περνάει στιγμή από το μυαλό ότι ο πάνος, αναφέρεται ειδικά σε μένα ή σε σένα ή στο 99,5% από τα χιλιάδες μέλη του φόρουμ. Αναφέρεται μάλλον σ’αυτούς που υβρίζουν, ασκούν ψυχική βία και χλευάζουν κατ’ εξακολούθηση.
Αντίθετα οι βρισιές που δέχτηκα στο παρόν θέμα, αφορούν προσωπικά εμένα και την υπόληψή μου και αιτία είναι καθαρά και μόνον οι απόψεις μου, για αυτό και εκεί σηκώνει μεγαλύτερη κουβέντα…
Αυτά προς το παρόν, η συνέχεια αργότερα…..
A! και κάτι τελευταίο.... Το άτομο έχει απίστευτη εγκράτεια. Καλό θα ήταν να μάθουμε κάτι από αυτόν στο συγκεκριμένο θέμα. Τόσες σελίδες εδώ και δεν έχει ανακατευτεί.....
Αυτό να το βλέπουν κάτι κουμπούρες σηκωμένες :)
νατουρ,διαβαζω το κειμενο σου και βγαζω τα εξης συμπερασματα:
1)γραφεις πως αυτα που γραφει ειναι ασχημα αλλα αφορουν τον αντμιν και οχι εμας.εγω παντως το αδεσποτα το καταλαβαινω για μας.δεν λες τιποτα για το γεγονος οτι μας αναφερει ψυχικως ανωμαλους ανωνυμους.εγω δεν θεωρω τετοιον τον εαυτο μου παντως.και μαλλον μεσα βαζει και εσενα οποτε μολις σε εβρισε και εσενα αν δεν το εχεις καταλαβει.
2)δεν ειμαστε κατινες οταν καποιος μας λεει ψυχικα ανωμαλους και του λεμε οτι κατι δεν παει καλα με το μυαλο του.
3)τον νικο δεν τον εχω γνωρισει ποτε,αλλα αν ειναι ανθρωπος δεν νομιζω πως δεν θα εχει ενοχληθει.η σταση που κραταει παντως ειναι δικο του θεμα,ισως αν δεν ηταν αντμιν να φεροταν αλλιως ισως οχι,δεν το ξερω αυτο.
4)το ατομο εχει απιστευτη εγκρατεια γιατι εχει σκοπο την καταστροφη του φορουμ(οχι οτι θα πετυχει τιποτα),και κανει τα παντα για να το πετυχει,ακομα και να ειναι εγκρατης,αλλα ρωταω,ποσο εγκρατης ειναι οταν μου λεει πως ειμαι ψυχικα ανωμαλος.και εσυ μου λες αυτη τη στιγμη να παραδειγματιστω απο αυτον.δηλαδη να σε αποκαλεσω ψυχικα ανωμαλη.
5)για το νο4 δεχτηκες τις υβρεις.προσωπικα δεν συμφωνω να βριζω καποιον,οπως και δεν το εκανα για σενα.αλλα σιγουρα εκνευριστηκα οταν προσπαθεις να με πεισεις πως ο πανος ειναι το θυμα εδω περα.
6)σιγουρα δεν εισαι και εσυ εγκρατης οταν μιλας για καμπουρες σηκωμενες.
7)ακομα δεν μου εχεις σχολιασει τον πανο,ελπιζω καποια στιγμη που δεν θα εχεις τοση χαρτουρα.το οτι δεν υπερασπιζεσαι τον πανο εμενα προσωπικα δεν μου φτανει.θα ηθελα να μου πεις την γνωμη σου για αυτον.αν μου αναφερεις για την εγκρατεια του και να παραδειγματιστω απο αυτον,ε τοτε τι να πω,απλα βλεπουμε τα πραγματα εντελως μα εντελως διαφορετικα.
Τελος θα ηθελα να πω πως το θεμα σου θα ειχε ενδιαφερον αν αναφεροταν σε καποιο αλλο ατομο,αυτη τη στιγμη ειναι απλα εριστικο,βλεποντας το με τα δικα μου ματια παντα
Γεια σου nature,Quote:
Originally posted by nature
Quote:
Originally posted by Arsi
Κάτι που μπορούσε να συμβεί και με τον πάνο, αν του αφήναμε μια χαραμάδα ανοιχτή και όχι πόρτα στα μούτρα.
nature η αλήθεια είναι ότι του αφέθηκε ορθάνοιχτη πόρτα κι όχι απλά χαραμάδα κι αν δεις δεν τον αποπείραμε απ\'τα πρώτα θέματα αλλά ειλικρινά κάποια στιγμή η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου.Προσωπικά,που συγκρατούμαι σε μεγάλο βαθμό πρώτη φορά στο φόρουμ νευρίασα τόσο πολύ.Άλλωστε καθημερινά υπάρχουν τόσα νέα μέλη,άραγε γιατί δεν συνέβη κάτι παρόμοιο?πιστεύεις ότι μας εξόργισε η διαφορετικότητα?
Το κόλλημα σε λέξεις (*) ποτέ δεν αποδίδει την αλήθεια.
(*) από κόλλημα σε λέξεις έχουμε δει αρκετά προβλήματα και εδώ στο φόρουμ. Πιο πρόσφατο, η λέξη «χαπάκηδες»
Εδώ μπορώ να πω πως προσωπικά βλέπω μια αντίφαση.Την υποστήριξη από πλευράς σου της μη ουσίας των λέξεων π.χ. \'\'χαπάκηδες\'\' αλλά από την άλλη κολλάς στη λέξη \'\'παπάρας\'\' της Remedy.
Arsi, γεια σου,
Δεν θυμάμαι να έχει τύχει να μιλήσουμε στο παρελθόν,
Πολύ παραπάνω να έχουμε ανταλλάξει την παραμικρή προσβολή μεταξύ μας.
Δεν γνωρίζω πολλά για σένα και δέχομαι αυτό που λες στον κρίνο ότι δεν σου αρέσουν οι καυγάδες και τους αποφεύγεις.
Όμως…..
Όμως, χτες, καθυβρίστηκα με τρόπο χυδαίο, εμπαθή, εξευτελιστικό, και άκρως προσβλητικό για μένα αλλά και για το αγαπημένο σου φόρουμ. Ο τρόπος ήταν τόσο χυδαίος που ανάγκασε τον αντμιν να σβήσει τα κείμενα. Επί πλέον ήταν ποινικά κολάσιμος.
Επειδή η υβρίστρια ρέμεντυ, με βρίζει επί 35 σελίδες,
Χωρίς να την έχω βρίσει,
Χωρίς σταματημό,
Μέχρι να φτάσει στο χτεσινό διαμάντι,
Επαναλαμβάνω, χωρίς να την έχω βρίσει,
Αυτό που αντιλαμβάνομαι,
Είναι ότι υβρίζομαι όχι γιατί έβρισα κάποιον,
Αλλά
Καθαρά και μόνον για τις απόψεις μου!!!!
ΚΑΤΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΣΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
Επί πλέον, αφού υπέστην αυτή την έξαρση βίας,
Αυτό που βρήκες να μου πεις, ήταν ότι είμαι ανακόλουθη στο θέμα με τις λέξεις!!!!!!
Πιστεύοντας ότι το έκανες καθαρά από αμηχανία και αστοχία,
Παίρνω την ευκαιρία να δηλώσω άλλη μια φορά, ότι εδώ δεν είμαι για να πάρω ψήφους για την πολιτική.
Μπορεί να με τσακώσει κάποιος να είμαι ανακόλουθη με κάποια λέξη….
Μπορεί να είπα κάτι και στις ….επόμενες εκλογές να το ξείπα…..
Είμαι ένας κανονικός άνθρωπος….
Δεν είμαι τέλεια…..
Βρισιάρα όμως δεν είμαι……
Και είμαι κατά της βίας
Και στηρίζω το δικαίωμα του κάθε ενός να έχει την άποψή του. Χωρίς προπηλακισμούς.
Και στηρίζω όποιον προπηλακίζεται για τις απόψεις του. Γιατί δεν έχουμε χούντα.
Και θα συνεχίσω όπως είμαι, περήφανη για τον εαυτό μου.
το ποστ που έχεις σε παράθεση από ότι βλέπεις δεν αναφέρεται στη βία που υπέστης αλλά σε κάποια σχόλια σου σχετικά με τον Πάνο,οπότε δε νομίζω να ήταν και τόσο άστοχες οι παρατηρήσεις μου,όσο για αμηχανία...για πιο λόγο να έχω?να γράψω κάτι από αμηχανία?λίγο παράλογο ακούγεται.
Δε διάβασα το διεγραμμένο ποστ της Remedy και ούτε έχω διάθεση να πάρω θέση επ\'αυτού.Ξεκαθαρίζω τη θέση μου,μένω εκτός απ\'τις προσωπικές σου διαμάχες με τη Remedy και απαντάω ανεξάρτητα απ\'το τι υπέστης ή όχι.
Καταλαβαίνω όπως προείπες ότι προέχει να υπερασπιστείς τον εαυτό σου κι ότι νιώθεις έντονη άσκηση βίας γι\'αυτό και μάλλον η απάντησή σου μου φάνηκε λίγο εκτός θέματος του συγκεκριμένου ποστ της παράθεσης.
η νατουρ απλα ελπιζει οτι 50 σελιδων επαναληψεις ψεματων ειναι αρκετες για να θολωσει η κριση μας σε αυταποδεικτα πραγματα...Quote:
Originally posted by Empneustns
νατουρ,διαβαζω το κειμενο σου και βγαζω τα εξης συμπερασματα:
1)γραφεις πως αυτα που γραφει ειναι ασχημα αλλα αφορουν τον αντμιν και οχι εμας.εγω παντως το αδεσποτα το καταλαβαινω για μας.δεν λες τιποτα για το γεγονος οτι μας αναφερει ψυχικως ανωμαλους ανωνυμους.εγω δεν θεωρω τετοιον τον εαυτο μου παντως.και μαλλον μεσα βαζει και εσενα οποτε μολις σε εβρισε και εσενα αν δεν το εχεις καταλαβει.
2)δεν ειμαστε κατινες οταν καποιος μας λεει ψυχικα ανωμαλους και του λεμε οτι κατι δεν παει καλα με το μυαλο του.
3)τον νικο δεν τον εχω γνωρισει ποτε,αλλα αν ειναι ανθρωπος δεν νομιζω πως δεν θα εχει ενοχληθει.η σταση που κραταει παντως ειναι δικο του θεμα,ισως αν δεν ηταν αντμιν να φεροταν αλλιως ισως οχι,δεν το ξερω αυτο.
4)το ατομο εχει απιστευτη εγκρατεια γιατι εχει σκοπο την καταστροφη του φορουμ(οχι οτι θα πετυχει τιποτα),και κανει τα παντα για να το πετυχει,ακομα και να ειναι εγκρατης,αλλα ρωταω,ποσο εγκρατης ειναι οταν μου λεει πως ειμαι ψυχικα ανωμαλος.και εσυ μου λες αυτη τη στιγμη να παραδειγματιστω απο αυτον.δηλαδη να σε αποκαλεσω ψυχικα ανωμαλη.
5)για το νο4 δεχτηκες τις υβρεις.προσωπικα δεν συμφωνω να βριζω καποιον,οπως και δεν το εκανα για σενα.αλλα σιγουρα εκνευριστηκα οταν προσπαθεις να με πεισεις πως ο πανος ειναι το θυμα εδω περα.
6)σιγουρα δεν εισαι και εσυ εγκρατης οταν μιλας για καμπουρες σηκωμενες.
7)ακομα δεν μου εχεις σχολιασει τον πανο,ελπιζω καποια στιγμη που δεν θα εχεις τοση χαρτουρα.το οτι δεν υπερασπιζεσαι τον πανο εμενα προσωπικα δεν μου φτανει.θα ηθελα να μου πεις την γνωμη σου για αυτον.αν μου αναφερεις για την εγκρατεια του και να παραδειγματιστω απο αυτον,ε τοτε τι να πω,απλα βλεπουμε τα πραγματα εντελως μα εντελως διαφορετικα.
Τελος θα ηθελα να πω πως το θεμα σου θα ειχε ενδιαφερον αν αναφεροταν σε καποιο αλλο ατομο,αυτη τη στιγμη ειναι απλα εριστικο,βλεποντας το με τα δικα μου ματια παντα
χαιρομαιπου διαπιστωνω πως δεν ειναι ετσι...