Originally Posted by
Remedy
λοιπον... οσο περισσοτερο μιλας, τοσο σκεφτομαι διαφορα πραγματα..
αφενος, συμφωνω με τον γιωργο, οτι πρεπει να διαμορφωσεις κριτηριο για το ποτε "φταις", ποτε φταις, και ποτε δεν φταις..
ΔΕΝ γινεται να φταινε παντα οι αλλοι. πιστεψε με, οτι δεν γινεται.
σε εναν τριτο οπως ειμαστε εμεις, μπορει να τα πεις οπως θελεις, γιατι δεν τα ξερει απο πρωτο χερι και να σε παρηγορουμε ολοι, ποσο δικιο εχεις και ποσο εχεις αδικηθει.
πιστεψε με ομως, ποτέ δεν ειναι ΜΟΝΟ ετσι...
καπως αλλιως ειναι, αλλα πρεπει να σε βοηθησει καποιος που τα ξερει απο πρωτο χερι, ωστε να σου πει ολες τις αληθειες, η ακομα καλυτερα καποιος ειδικος.
και μιας και εχεις απευθυνθει σε ειδικο, αν πεις εκει ολες τις λεπτομερειες, ισως μπορεσει να σε βοηθησει.
περα απο αυτο, σκεφτηκα και το αλλο. εχεις γνωστες και "φιλες". αρκετες. αλλες ειναι αρραβωνιασμενες και ετσι δεν ε χουν πολυ χρονο, αλλες το ξυνουν, κλπ (λιγο ομως ολοι εχουν).
εχεις και την γειτονισα!!! μας λες οτι δεν μπορεις να εκφραστεις , να μιλησεις, να προσεγγισεις, κιε χεις παρε δωσε με την γειτονισα και μαλιστα εχετε ανταλλαξει εμπειριες, καπου τα βρισκετε, κλπ.
εγω, που δεν θεωρω οτι εχω κανενα προβημα κοινωνικοποιησης, ποτε δεν ε χω ανοιχτει σε γειτονισα! μια καλημερα λεω, κι αυτη απο υποχρεωση για να μην ειμαι αναγωγη!
θελω να καταληξω, οτι ισως δεν εχεις ΤΟΣΟ λιγες γνωριμιες οσες πιστευεις πια, ουτε τοσο μεγαλη δυσκολια στην κοινωνικοποιηση οσο λες, αλλα ισως εχεις τρομερα μεγαλη αναγκη να μην μενεις μονη ,ποτε...
αλλιως, δεν μπορω να ερμηνευσω ολα αυτα που μας λες, αγορι απο δω, γνωστες απο κει, γειτονισες απο εδω, ΣΧΟΛΗ, ΔΙΑΒΑΣΜΑ, ΤΡΕΞΙΜΟ κι εσυ να νοιωθεις συνεχεια εγκαταλειμμενη.
εγω κρυβομαι να μην με βρισκουν οι φιλοι, γιατι με δουλεια και λιγη προσωπικη ζωη, δεν εχω χρονο! θελω χρονο για τον εαυτο μου. δεν μπορω να σερνομαιε δω κι εκει. κι εσυ μιλας σαν να εχεις 48 ωρες το 24ωρο...
και ΟΧΙ, η ερωτικη σχεση, ειδικα αν ειναι μονιμη και καλη, δεν ειναι καθολου ξεχωριστο κουτακι απο την φιλια. μια ουσιαστικη και μονιμη σχεση, ειναι ο καλυτερος σου φιλος, ασχετως κι αν εχεις κι αλλους φιλους. εσενα, γιατι δεν ειναι;