Quote:
Originally posted by Ananta
Κανεις δε με παρακαλεσε
χαιρομαι που συμφωνουμε.
αλλα καλα θα ηταν να υπαρχει ενα φορουμ να μπορω να γραφω οτι με απασχολει.
σε αυτο εχεις δικαιο.
Αλλα νομιζω οτι εχεις ανοιξει ηδη ενα θεμα, και συζητας αυτο που σε απασχολει, ετσι δεν ειναι?
Αυτο το φορουμ υπαρχει γιατι καποιοι το εχουν αναγκη.Αν ομως καποιοι αλλοι το χαλανε δεν ειναι οτι καλυτερο.
τα φορουμς αποτελουνται απο ανθρωπους, οι οποιοι παντα ειχαν αντιθεσεις.
Επεσες χρονικα σε μια συγκυρια που αυτες βγηκαν στον αερα.
Επισης αν θελετε να μεινετε μονοι σας να καυγαδιζετε και τα αλλα μελη απλα να αποχωρήσουν επειδη δε μπορουν να διαβαζουν ολα αυτα συνεχιστε ετσι κανενα προβλημα.
δεν υπαρχουν μελη που καυγαδιζουν και αλλα που οχι.
Ολοι ειναι ισοτιμα μελη και ολοι εχουν γνωμη σε ολα εφοσον θελουν να την εκφρασουν.
Φορουμ ειδικα φτιαγμενο στο πως θα το ηθελε το καθε μελος, δεν υπαρχει, εκτος αν κανει το δικο του.
Απο κει και περα δε νομιζω να σου εχω κανει κατι ουτε να σχολιασα ποτε αρνητικα καποιο ποστ σου για να μου επιτιθεσαι
αυτο που ΜΟΥ εκανες, ειναι οτι με το καλημερα που μπηκες, αρχισες να μιλας για διαγραφες.
Και αυτο για ενα καινουριο μελος το θεωρω πολυ αρνητικο.
Ακομα δεν προλαβες να στεγνωσεις τα παπουτσια στο χαλακι της εξωπορτας και αποκτησες αποψη στο πως θα διορθωθουν τα προβληματα του φορουμ?
Αν εξεφραζες απλως την ενοχληση σου για οτι συμβαινει, θα το δεχομουν μιας και η κατασταση ειναι σαφως ενοχλητικη για ολους.
Αλλα το να παιρνεις το μαστιγιο μετα την πρωτη σου καλημερα, ναι εμενα δεν μου κανει.
οποτε σε παρακαλω αν σου κανει θεμα να διαβαζεις τα ποστ μου μη τα διαβαζεις επισης.
α ετσι ε?
και τοτε τι ρολο βαραμε εδω μεσα?
ο καθενας να λεει οτι του κανει κεφι και να μην σχολιαζει κανεις κανενα?
Στο σαλονι σου ειμαστε και μας λες διακριτικα να μην ενοχλουμε?
Δε θα το συνεχισω το θεμα οτι και αν ακολουθησει διοτι σε αυτη την παγιδα του καυγα δε θα πεσω προσωπικα.
πιστευω οτι το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι οντως να μην συνεχισεις.
Να μελετησεις προσεκτικα το τι λεει ο καθενας και οταν εχεις πληρη εικονα τοτε να βγεις και να πεις οτι δεν σου αρεσει.
Η αν προτιμας να μεινεις απεξω οπως γραφεις και αυτο σεβαστο.
Αλλοι το εχουν κανει με αποτελεσμα να εχουν χασει το δικιο τους.
κανεις δεν χανει το δικαιο του, και ολες οι γνωμες ειναι σεβαστες, βεβαια οχι αποδεκτες.....
Ομως παρολα αυτα, το σημαντικο ειναι να υπαρχει διαλογος, συνθεση, συμφωνιες, διαφωνιες κλπ κλπ...
Αν οι mods απαντησουν σε αυτο που ειπα τοτε καλως αλλιως δεν εχω να πω κατι αλλο επι του θεματος.Να ειστε καλα.
προς το παρον συζητανε οι απλοι χρηστες....
Αν νομιζεις οτι σε χωρα η συζητηση, παρε μερος, αρκει να ξερεις γιατι πραγμα συζηταμε.