Ο Νίκος που πρωτοάνοιξε το θέμα ξεμπέρδεψε μ αυτές??Τότε υπάρχει για όλους μας ελπίδα να ηρεμίσουμε απ αυτό το αίσχος..
Printable View
Ο Νίκος που πρωτοάνοιξε το θέμα ξεμπέρδεψε μ αυτές??Τότε υπάρχει για όλους μας ελπίδα να ηρεμίσουμε απ αυτό το αίσχος..
Το απόγευμα,έβγαλα το σκύλο σ ένα πάρκο με πολύ κόσμο και άλλα σκυλιά,και είδα ανθρωπους να τρέχουνε,να παίζουνε με τα σκυλιά ξένοιαστοι και να γελάνε δυνατά,και εγώ πάλι όταν έπαιζα με το σκύλο πήγα να του πετάξω το μπαλάκι δυνατά και πάλι αυτό το γκντουπ το δυνατό,μαζί με κενό κιόλας,ώπα λέω τελειώσαμε εδώ..Και στο καπάκι 2-3 μετά που μου έριξαν την ψυχολογία στο μηδές..Ολοι μια χαρά τριγύρω μου και γω να νιώθω τόσο άσχημα,και τοσο μόνος..
Το απόγευμα,έβγαλα το σκύλο σ ένα πάρκο με πολύ κόσμο και άλλα σκυλιά,και είδα ανθρωπους να τρέχουνε,να παίζουνε με τα σκυλιά ξένοιαστοι και να γελάνε δυνατά,και εγώ πάλι όταν έπαιζα με το σκύλο πήγα να του πετάξω το μπαλάκι δυνατά και πάλι αυτό το γκντουπ το δυνατό,μαζί με κενό κιόλας,ώπα λέω τελειώσαμε εδώ..Και στο καπάκι 2-3 μετά που μου έριξαν την ψυχολογία στο μηδέν..Ολοι μια χαρά τριγύρω μου και γω να νιώθω τόσο άσχημα,και τοσο μόνος..
Εγω παιζω ποδοσφαιρο κ προπονουμαι 3-4 φορες την βδομαδα.Δεν θα με κανουν να σταματησω το τρεξιμο αυτες οι βρωμες!!Το αλλο που δεν μπορω να κατανοησω ειναι πως ειναι δυνατον μονο την ημερα να εχω και οταν ειναι να πεσω για υπνο ηρεμουν ως δια μαγειας.Οτι να 'ναι...Παλι καλα γιατι αν ειχα και στον υπνο θα μου σαλευε εντελως.Στον 1 χρονο που της εχω 1-2 φορες της εχω νιωσει την ωρα που κοιμαμαι,ευτυχως μηδαμινες φορες.Κουραγιο και υπομονη παιδια,να ελπιζετε αυτο μας εχει μεινει!!
Καλημέρα σε όλους, ελπίζω να είστε καλά. Δεν υπάρχει λόγος manos32 να αισθάνεσαι μόνος σου, γιατί όπως βλέπεις υπάρχουν πολλοί άλλοι με το ίδιο πρόβλημα που έχεις εσύ. Κι εγώ κάποιες φορές έτσι αισθάνομαι και ζηλεύω τους άλλους ανθρώπους που είναι ξένοιαστοι, άλλα μετά σκέφτομαι ότι αυτούς που βλέπεις στο δρόμο και γελάνε και είναι ξένοιαστοι δεν ξέρεις τι προβλήματα μπορεί να αντιμετωπίζουν και αυτοί, άλλα η ζωή συνεχίζετε, δεν μπορούμε να το βάλουμε κάτω. Όσον αφορά για τον ύπνο, πιστεύω ότι και την ώρα που κοιμόμαστε μπορεί να μας πιάνουν απλά δεν τις καταλαβαίνουμε.
Μαρία,απλά κατάλαβα ότι πάντα είχα έκτακτες απλά ήταν πολύ αραιές και δεν τους είχα δώσει σημασία.Εκείνη την περίοδο της κρίσης είχα άπειρες και ήταν τρομακτικά έντονες,σαν ένας σεισμός εσωτερικός από την υπερβολική έκκριση αδρεναλίνης όπως έμαθα αργότερα.Τώρα καταλαβαίνω κάποιες πολύ αμυδρά αλλά όχι παραπάνω από 4-5/εβδομάδα και όταν ασκούμαι δεν έχω καμία και μάλιστα την ημέρα μετά την άσκηση είμαι εντελώς ήρεμος.Μπορώ να σου πω ότι παρουσιάζονται κάποιες όταν 2-3 ημέρς δεν έχω βγει για προπόνηση.Ελπίζω να σε βοήθησα
Kαλησπερα κι απο μένα!Μαρια με καλύψες πλήρως σ'αυτα που γραφεις.μόλις διάβασα αυτά που εγραψε ο manos 32 ήθελα να πω ακριβως τα ίδια πραγματα..κι εγώ το κάνω αυτό όταν βλέπω άλλο κοσμο εξω,αλλά πραγματικα δε μπορούμε να ξέρουμε τι μπορεί να αντιμετωπίζει ο καθένας.κι εσάς αν σας έβλεπα εξω,δε θα μπορουσα να υποψιαστω τι τράβατε..Μαρια μάλλον στη solgar θα καταληξω.καλη δυναμη σε ολους μας!!
Τις solgar εχω & εγω,εχω ακουσει οτι ειναι οι καλυτερες.Απ την στιγμη που ηρθαν στη ζωη μου οι εκτακτες(δεν ξερω για εσας)πιστευω οτι αλλαξε οοολη μου η ζωη!Αλλο να στο λενε & αλλο να το ζεις....ειναι πλεον εκτος απο ενοχλητικες,ενας φαυλος κυκλος γιατι το μυαλο ασχολειται με τη λειτουργια της καρδιας οποτε εχει γινει ψυχωση....εχω διαβασει επισης οτι ο φοβος για το συγκεκριμενο σημειο(καρδια) λεγεται νευρωση καρδιας,δηλαδη χωρις καποια παθολογικη ασθενεια της καρδιας,υπαρχουν πολλες ενοχλησεις(ταχυπαλμια,πονο ι κτλ)στο οργανο αυτο.
Γεια σας παιδια,εγω γενικα εχω ταχυκαρδιες αλλα πιστευω απο το πολυ αγχος.Το καλοκαιρι μαλιστα δεν ειχα ξανανοιωσει αυτο που μου συνεβει,ενοιωθα πραγματικα οτι θα φυγει η καρδια μου,κρατησε περιπου 1 λεπτο.μετα ηπια ενα λεξοτανιλ και ηρεμισα γιατι αρχισα να τρεμω απο φοβο.Γενικα εδω και καποιους μηνες με εχουν πιασει διαφοροι φοβοι και απο τοτε εχω πιο εντονες ταχυκαρδιες.
Για τα προιοντα τις solgar πιο απο ολα λετε ;εγω ειδα αυτο http://www.healthyme.gr/el/products/1110-5-htp
να είναι καλο άραγε;
Εγώ παίρνω το σκεύασμα της solgar που περιέχει σκέτη βαλεριάνα και μάλιστα το απλό, γιατί στα ίδια mg βγάζει και την πιο ενισχυμένη (extract). Αυτό το σκεύασμα που αναφέρεις tzef, δεν ξέρω, περιέχει πολλά μέσα και αναφέρει ότι κάνει για πολλά θέματα μαζί. Αυτό για την νεύρωση της καρδιάς το έχω διαβάσει κι εγώ, μάλιστα έχω διαβάσει ότι χρήζει ψυχιατρικής παρακολούθησης και με αντικαταθλιπτική αγωγή, γιατί ο ασθενής έχει συνέχεια το μυαλό του στους χτύπους της καρδιάς του και στην λειτουργία της . Το θέμα είναι όμως ότι πρώτα μας ήλθαν οι έκτακτες και μετά αρχίσαμε να σκεφτόμαστε την καρδιά μας. Ενώ στην νεύρωση, από μόνος σου αποκτάς αυτό το κόλλημα με την καρδιά.
Συμφωνω Μαρια οτι πρωτα μας παρουσιαστηκαν οι αρρυθμιες & ειχαν σαν αποτελεσμα τον καθημερινο φοβο μηπως παθει κατι η καρδια αλλα αυτο εχει πλεον γινει ενα ειδος νευρωσης γιατι η διαρκης ενασχοληση με τη λειτουργια της καρδιας μπορει να ειναι και η αιτια που δεν φευγουν οι (καταραμενες)εκτακτες.
Πάντως εμένα τις περισσότερες φορές με πιάνουν όταν δεν τις σκέφτομαι. Εκεί που είμαι χαλαρή ή είμαι έξω με παρέα και περνάω καλά, τσουπ με πιάνουν εκεί που δεν το σκέφτομαι. Αφού δεν το σκέφτομαι εκείνη την στιγμή, γιατί με πιάνουν;
Μαρια,σιγουρα γινεται αυτο,δηλαδη να μας πιανουν ΚΑΙ οταν δεν τις σκεφτομαστε,απλα αυτες μας φοβιζουν(γιατι αν δεν μας φοβιζαν ουτε καθε λιγο και λιγακι γι αυτες θα γραφαμε,ουτε θα καναμε συνεχεια εξετασεις και ουτε θα τους διναμε σημασια!),οποτε αυτο εννοω,οτι πλεον εχει γινει σαν εμμονη,απολυτα δικιολογημενα κατα την αποψη μου,διοτι μας φοβισαν πολυ απ την αρχη γιατι οπως εχω ξαναγραψει δεν ειναι χερι η ποδι,ειναι καρδια!
Πως να μην γινει εμμονη ρε παιδια απο την στιγμη που τρανταζεται ο θωρακας απο τα γκντουπ..δν γινεται να μην δινουμε σημασια απλα δν γινεται!!Δν ξερω που θα βγαλει τον καθενα μας ολη αυτη η δυσαρεστη κατασταση,το μονο που θα πω ειναι οτι ολοι μας ειμαστε ΗΡΩΕΣ τιποτα αλλο...
Εγω ευελπιστώ και θέλω να πιστευω οτι κάποια στιγμη(ελπίζω σύντομα)θα μας περάσουν η έστω θα μειωθούν.δε γίνεται να ζει κανεις συνεχώς μ'αυτο το φόβο..πάντως όταν σου έρχονται σε φαση ηρεμίας η που περνάς καλά είναι ο,τι χειροτερο,γιατί λες "γιατί και τώρα;"η σ'εμενα που έρχονται και στον ύπνο,μόλις παει να ηρεμήσει ο οργανισμός..μυστήριο πράγμα..έχω βελτιωθεί με τα tenormin,αλλά για ποσο να τα παίρνω κι αυτά;;τεσπα θα δουμε τι θα πει και ο γιατρός..καλη συνέχεια!