Κυκνακι απο το δεκεμβριο και μετα νομιζω αρχισε υποτροπη ή ειναι η ιδεα μου ? εκανες καποια αλλαγη στην αγωγη ? συνεβη κατι στην οικογενεια ? μηπως να πεις στον γιατρο οτι εχουν γινει τοσο εντονοι οι εφιαλτες ?
Printable View
Κυκνακι απο το δεκεμβριο και μετα νομιζω αρχισε υποτροπη ή ειναι η ιδεα μου ? εκανες καποια αλλαγη στην αγωγη ? συνεβη κατι στην οικογενεια ? μηπως να πεις στον γιατρο οτι εχουν γινει τοσο εντονοι οι εφιαλτες ?
Καλησπέρα cc μου! :) Καιρό έχω να σε "δω"...χαίρομαι... :)
Ναι, περίπου απ' τον καινούριο χρόνο άρχισα να χειροτερεύω και πραγματικά αναρωτιέμαι γιατί εφόσον πήρα ένα πολύ καλό νέο, μια παρηγορητική κι άκρως ανακουφιστική απάντηση που περίμενα χρόνια και ένα κομμάτι μου εξακολουθεί να νιώθει τεράστια ανακούφιση γι' αυτό οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί τόση θλίψη κι αυτοκαταστροφικές ιδέες...ίσως επειδή νιώθω μοναξιά...
Πάντως τα κατάφερα και βγήκα σήμερα για έναν καφέ, με πήρε τηλέφωνο ο αδελφός μου και μου το πρότεινε οπότε έβαλα λίγη δύναμη μιας και πρόκειται για αγαπημένο πρόσωπο και βγήκαμε, έχει ωραία μέσα σήμερα με ήλιο...αν ήμουν και καλύτερα ψυχολογικά γενικά θα την απολάμβανα περισσότερο...
Επίσης αν ταιριάξει σκέφτομαι να πάω σινεμά την άλλη βδομάδα...
Κυκνακι ευχαριστα νεα και μπραβο για τη προσπαθεια, δεν ειναι κατανοητη ποσο χρειαζεται αν τελματωσουμε μεσα μας. Θριλερ θα πας να δεις ? :cool:
Καλησπέρα cc! Πάλι σήμερα κοιμόμουν την περισσότερη μέρα κι έχει καμιά ώρα που σηκώθηκα και προσπαθώ να μείνω ξύπνια... :confused:
Όχι, λέω να πάω να δω το δεύτερο μέρος από τις 50 αποχρώσεις του γκρι, το πρώτο μου είχε αρέσει κι ίσως να είναι μια ευκαιρία να ξεψαρώσω λιγάκι και να μην είμαι συνέχεια φοβισμένη με τα σεξουαλικά θέματα (όχι ότι σκοπεύω να τα εφαρμόσω αλλά είναι κάτι διαφορετικό απ' τα συνηθισμένα :p)
Καλησπερα στην παρεα..
Τι κανετεε??
Ευχαριστω κυκνε :)
Θα περιμενω γνωμη για την ταινια αν και σημασια εχει οτι σιγα σιγα νιωθεις καλυτερα. Καλη ημερα Κυκνακι.
Καλησπετα κυκνε...κ εγω μια απο τα ιδια τετοιες ωρες ξυπναω καθε μερα λιωνω στον υπνο...μια καλη ταινια που παιζει τωρα στο cinema ειναι το split..
Ειναι θλιρερ νομιζω με ενα τυπο που ψυχολογικα και εχει 23 διαφορετικες προσωπικοτητες και δεν το καταλαβαινει..magyver δεν το ηξερα οτι ο κυκνος φοβαται τα θριλερ ειμαι καινουριος στο forum
Εσυ οτι θελεις φυσικα εγω εκανα μια προταση..τι θεματα εχεις εσυ αν επιτρεπεται? (ψυχολογικα)
Εγω γαδ , μετρια καταθλιψη και ελαφρια ιδεοληψια..δηλαδη εχω εμμονες ιδεες οτι θα τρελαθω η οτι τρελαθηκα γιατι νοιωθω πολυ παραξενα..ποσο χρονων εισαι?
Ναι 28 εγω..:)εγω απο μικρος το ειχα απο 16 αλλα δεν εδινα σημασια και τωρα μου βγηκε εντονα με κρισεις πανικου κ ετσι πηγα σε ψυχιατρο και μου δωσε αυτην τν διαγνωση..δλδ νοιωθω συνεχεια ενα εντονο αγχος παντου οταν παω για καφε οταν παω για φαγητο δεν μπορω να φαω κλεινει το στομαχι μου ιδρωνουν τα χερια μου δεν μπορω να κατσω σε ενα μερος πολυ συνεχεια.εχεις αγχος..αυτα ηταν στην αρχη τωρα τελευταια ομως χειροτερεψε και παθαινα κρισεις πανικου και γενικα νοιωθω οτι κατι επαθε το μυαλο μου δεν εχω διαυγειας σκεψης και διαφορα αλλα..
Ναι εχω αλλαξει 3 αγωγες και ακομα τιποτα εχω παρει solben 40 bespar 10 kai τωρα ειμαι στο cybalta 60 ενα μηνα και τιποτα..ενας αλλος ψυχιατρος με ειχε πει να παρω ρισπρενταλ 6 mg αλλα δεν το πηρα μου φανηκε πολυ...τωρα ο γιατρος π εχω τωρα μ προτεινε μια εξεταση dna που βρισκει λεει ακριβως τ φαρμακο π τεριαζει στον οργανισνμο μ.τωρα περιμενω τα αποτελεσματα μπας και συνελθω αλλιως θα τα κοψω ολα και θα το παλεψω μονος γιατι με τα χαπια.δεν ειδα κ τεραστια διαφορα μην σου πω νοιωθω οτι με χαζεψαν κιολας λιγο..εσυ περνεις αγωγη?
Tin exo kanei kai ego auti tin exetasi ..mpori na sou bgei se kalo...giati osa pio polla provlimata exeis toso pio duskolo einai na broune to sosto farmako gia na bohthisi ..(etsi mou eipe o giatros) kai etsi exo diabasi apo erevnes.. prospathisa na sou stilw minima alla den mporw? se katalavenw giati kai ego niothw oti trexi to mialo mou oli thn wra, kai den mporw na iremiso, exo kai th katathlipsi ...kouragio , ypomoni, kai euxome to test na bohthisi to giatro sou na brei to katalilo xapi gia esena..
Ειμαι καινουριο μελος για αυτο δεν μπορεις να μ στειλεις..για πες μου για τν εξεταση εσενα σε βοηθησε?εψαχνα εδω και καιρο να βρω ενα ατομο π τν εχει κανει κ δν εβρισκα γιατι ειναι κ πολλα λεφτα κ ειχα αμφιβολιες μηπως ειναι καμια απατη αλλα στο τελος την εκανα δεν αντεχα αλλο μπας και στρωσω
Ναι, εγώ χωρίς αγωγή τώρα θα έβλεπα τα ραδίκια ανάποδα :p (νομίζω πως λίγο black humour δεν θα μας βλάψει, σόρρυ αν τυχόν ταράξω κανέναν)...
Έχω κι αυτοκαταστροφικές τάσεις και κατά καιρούς με πιάνουν έντονα και μερικές φορές τις πραγματοποιώ κιόλας οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να μείνω χωρίς αγωγή...σ' εσένα έχω να πω να συμβουλευτείς το γιατρό και να μην κόψεις από μόνος σου τα χάπια...δεν ξέρω για την εξέταση dna, πρώτη φορά το ακούω αυτό αλλά υπάρχουν διάφορα φάρμακα κι ίσως κάποια να σου ταιριάζουν καλύτερα...εγώ αυτά τα φάρμακα που λες δεν τα έχω πάρει ποτέ...
Ευχαριστω :)..
Τι φαρμακα περνεις?
Παρακαλώ τίποτα! :) Θα σου πω αλλά μην τα δοκιμάσεις μόνος σου γιατί είναι επικίνδυνο...
Παίρνω anafranil, abilify, seroquel & lamictal...κι αυτές τις μέρες επειδή χειροτέρεψα μου είπε ο γιατρός ν' αυξήσω το seroquel, άντε να δούμε αν θα βοηθήσει κι αυτό...μακάρι να καταφέρω να σηκωθώ απ' το κρεβάτι, δεν λέει να περνάει έτσι όλη η μέρα...
Μακαρι ευχομαι να σου περασει..οχι ρε δεν θα τα παρω ειπαμε ειμαι λιγο τρελος αλλα οχι κ χαζος :
Το σεροκουελ το περνω κ γω για αυπνια καμια φορα 50 mg και τν αλλη μερα ειμαι σαν κοτοπουλο
Μηπως λεω τν γνωμη απλα δεν ξερω δεν ειμαι γιατρος οτι δν μπορεις να σηκωθεις απο τ κρεβατι λογω τν φαρμακων γιατι κ εγω οταν το σεροκουελ ειμαι σαν ζομπι τν επομενη μερα
Γενικα δεν πολυ των φαρμακων αλλα τα περνω μπας και στρωσω γιατι ειμαι αδυναμος χαρακτηρας και δεν μπορω να το ξεπερασω..αλλα σε διαφορα video sto youtube ελεγαν οτι ακομα κ ατομα με σχιζοφρενεια ειχαν μεγαλυτερο ποσοστο θεραπειας χωρις φαρμακα παρα με φαρμακα οτι δεν υπαρχει χημικη ανισοροπια στον εγκεφαλο αυτα τα φτιαξαν οι φαρμακοεταιριες για να πουλανε και ειχε και συνεντευξεις απο ατομα που λεγανε οτι χωρις φαρμακα θεραπευτηκαν καλυτερα...δεν τα λεω για να σε τρομαξω γιατι κ εγω περνω φαρμακα.αλλα θα ηθελα.καποια στιγμη να τα κοψω
Ε μακαρι αλλα απο οτι φενεται ημαστε αδυναμοι χαρακτηρες μαλλον τα καταφερνουν αυτοι που ειναι πιο δυνατοι χαρακτηρες..