Δυστυχώς τις διαβάζω όλες melissa........
Printable View
Δυστυχώς τις διαβάζω όλες melissa........
Και στο κάτω κάτω,τι να κρατήσω από τις απαντήσεις που δεν μου αρέσουν όπως λες;
Την επαφή με όσες μου πρότειναν,ενώ ξέρουν πως δεν μου αρέσουν;
Αφού τις διαβάζεις όλες μπορείς να απαντήσεις στην ερώτηση που σου έκανα και δεν απάντησες; Τι θα αλλάξει για σένα αν αυτοί που σου δίνουν τις συβουλές είναι όμορφοι ή μέτριοι και άσχημοι;
Εγώ είμαι φέτες πάντως με λάγνο κορμί....
Το σκεπτικό έχει ως εξής: Αρχικά θεωρεί τον εαυτό του άσχημο.Εμείς είμαστε άσχημοι ή μέτριοι και του λέμε να πάει με τέτοιες επειδή εμείς ως άσχημοι ή μέτριοι,δε μπορούμε να πάμε με όμορφες.Και απο την στιγμή που εμείς δε μπορούμε και του είπαμε να κάνει το ίδιο ειναι σαν να του κόβουμε τα φτερά επειδή και αυτός νιώθει σαν εμάς άσχημος και ως άσχημος εμείς και αυτός δεν έχει ελπίδες με όμορφες..
καλύτερα τα εξηγεί στο βίντεο αυτό https://www.youtube.com/watch?v=YPa88zWlVJM
γουαι νομίζω οτι οι γυναικες δεν δινουν τοσο προσοψη στην εμφανιση μας.
Εμεις σαν αντρες θελουμε ωραιες γυναικες.
Παρατα το γυμναστηριο και τραβα εξω.μην ξαναλεμε τα ιδια
Ρε μήπως είμαι καταραμένος και μέχρι στιγμής άρεσα μόνο σε μη Εμφανίσιμες,δηλαδή σε άσχημες,μέτριες,χοντρές κλπ;
Γιατί να έγινε αυτό το λάθος με εμένα;
Αλλά ξέχασα,σύμφωνα με κάποια μέλη,θα βιώσω την απόλυτη ευτυχία με μια από αυτές.....
Έλεος.Εμετός μου έρχεται,όσες φορές βλέπω την αγάπη και τον θαυμασμό μερικών μελών σε άσχημες,μέτριες,χοντρές κλπ.
Θα προτιμούσα να καλογερέψω ή κάνω σεξ με σκύλο,παρά σχέση με άσχημη ή μέτρια γυναίκα!
Εσυ τον διαλεγεις ΑΥΤΟς δεν σε διαλεγει....εκει ειναι η διαφορα
why αυτό που πιστεύεις ότι οι άσχημοι/ες-μέτριοι/ες κατά τα δικά σου πάντα γούστα είναι άβουλα όντα και όποιος/α και καλά πιο όμορφος/η πάει μαζί τους,κάνει κάτι σαν χάρη ή ψυχικό και πρέπει και να είναι ευγνώμονες που κάποιο ανώτερο ομορφιάς ον έριξε τα μούτρα του και πήγε μαζί του/ης πραγματικά με ξεπερνάει..
Και σαφώς η ομορφιά δεν είναι και τόσο υποκειμενική όσο νομίζετε κάποιοι.
φιλε χεσε το ομορφη και μετρια και ασχημη.η ουσια ειναι μια κοπελα που θα ειναι ομορφη μεσα της και ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΟΜΟΡΦΑ.υπαρχουν και ανθρωποι που δεν κοιταμε πολλα πολλα οπως εμφανιση και αλλα διαφορα κρητηρια.ζηταμε απλα εναν ανθρωπο να μας κανει να νιωθουμε ομορφα και υπαρκτοι αλλα ειμαστε καταδικασμενοι να ειμαστε αορατοι και ανυπαρκτοι.οποτε βρες κατι που θα σε κανει να νιωθεις ομορφα,πριν ειναι αργα.ο χρονος κυλαει φιλε.τα χρονια περνανε,μην χασεις την ζωη σου χωρις να ζησεις οπως εγω.η γνωμη μου ειναι αυτη φυσικα απλα.
Aυτό πάλι είναι δικό σου συμπέρασμα.Στις φώτο που μου έστειλες στο πμ (και που μάλλον έχουν πάει σε όλους εδώ μέσα που σε ρώτησαν το γούστο σου αλλά αυτό ειναι άλλη ιστορία...) σε ρώτησα να μου πεις ποιες θεωρείς άσχημες.Εμένα ως admforall εμφανισιακά με έλκυαν περισσότερο αυτές που εσύ θεωρείς άσχημες/μέτριες.Αυτό όμως δεν με κάνει αυτομάτως λάτρη του μη ωραίου επειδή δεν έχω τα ίδια γούστα με σένα.
Τέτοιο κορμί να είχα,και όλες οι όμορφες θα με ήθελαν.
http://www.menshealth.gr/sites/defau...?itok=Umceynw6
Αυτό που όλοι λένε ότι η εμφάνιση δεν είναι το παν,αλλά συνήθως καταλήγουν με κάποιον,εξίσου ωραίο με ξεπερνά........
Μπορει το 2%των γυναικωννα ηθελε ενα τετοιο ανδρα...
Θα συμφωνησω με την φιλτατη arntaben , ουτε εγω ειχα τετοιο σωμα ποτε , στα 30 χρονα που γυμναζομαι , απλως μυωδης ειμαι , τετοιο σωμα , πολυ πολυ δυσκολο , μου ' μυριζει ' αυξητικη ορμονη ..........λιωνει το λιπος , οτι και να τρως , με συνεπειες φυσικα ........ γνωριζω αψογα το αντικειμενο ......
Mac,με φαντάζεσαι σε σχέση με μέτρια ή άσχημη?
Και πως φαντάζεσαι ότι θα της φερόμουν?