καλημέρα σας κυρίες μου εγω σημερα που ζυγίστηκα ειμαι 1,6 παραπνω απο τηνπροηγούμενη εβδομαδα αλλα ειναι λογικο γιατι αδιαθετησα χθες,
Κορίτσια συνεχίστε γεραααα :)
Printable View
καλημέρα σας κυρίες μου εγω σημερα που ζυγίστηκα ειμαι 1,6 παραπνω απο τηνπροηγούμενη εβδομαδα αλλα ειναι λογικο γιατι αδιαθετησα χθες,
Κορίτσια συνεχίστε γεραααα :)
Μην αγχώνεσαι καραμέλα (καλύτερα να το ξεχάσεις και τελείως δηλαδή)
Ζυγίζεσαι πάλι την άλλη εβδομάδα κανονικά.
Και εγώ περιμένω να αδιαθετήσω αυτή την εβδομάδα και θέλω να ζυγιστώ την Παρασκευή και φοβάμαι μην πάθω κανένα σοκ
http://tickers.TickerFactory.com/ezt...rEv/weight.png
Τα πήρα κρανίο! Πήρα μισό κιλό και δεν ετρωγα!! 82 ειμαι θα κανω την δίαιτα της σούπας... ως εδω
Καλησπερα! Η διαιτα της σουπας alikaki ειναι αυτη με το λαχανο?
Εχεις αποτελεσματα αμεσα? Αντε μπας και παρω λιγο τα πανω μου, εχω απογοητευτει τελειως!
Μην την κάνεις Αλικάκι! Είναι πολύ βρωμερή! Θα φύγουν όλοι από το σπίτι!
Καλησπέρα σε όλους!!!Μολις έγινα μέλος...Έψαχνα για ιδέες σε περίπτωση που κολλάει η ζυγαριά και σας βρήκα.Να σας πω και το σύντομο ιστορικό μου...ʼρχισα διατροφή σε διατροφολόγο κανονικά το Φεβρουάριο με 97 κιλάκια επάνω μου και ύψος 1,57!....'Εχω χάσει μέχρι τώρα περίπου 20 κιλα...Εδώ όμως και 2 εβδομάδες 'εχω κολλήσει στα 77-78...μια απογοητεύομαι μια πεισμώνω αλλα η αλήθεια είναι οτι είναι κουραστικό να περιμένεις μα δεις μια αλλαγή και το κιλοσύμπαν να είναι εναντίον σου...καμιά ιδέα κανεις?...κατι?...οτιδήποτε...
και κατι αλλο...αυτή τη μεζουρίτσα πως τη βάζετε στα μηνύματα?...φάση έχει...
καλημερα σε όλους...!
βλεπω πως προχωρα αψογα το γκρουπακι μας!!!!!!!
χιλια μπραβο σε όλους!!!
εγω δεν εχω θετικο αποτελεσμα δυστυχως, εχω παρατησει την προσπαθεια εδω κ σχεδον 3 εβδομαδες λογω σωματικων και ψυχολογικων προβληματων που αντιμετωπιζω τον τελευταιο καιρο...
Ειμαι πλεον σταθερα στα 84,5 με 85,5 κιλα και δε ξερω ποτε θα αρχισω παλι την προσπαθεια....
Ευχομαι καλη συνεχεια σε όλους, πολυ καλό καλοκαιρί και καλή καλή καλή συνεχεια σε όλους!!!!
mtsek85 μην αγχώνεσαι μόλις ηρεμήσεις θα ξανά ξεκινήσεις την προσπάθεια σου. Δεν μπορεί κάθε εβδομάδα να είναι εβδομάδα απώλειας. Ευκαιρία (μια και από ότι βλέπω έχεις χάσει ήδη 9 κιλά!!!) να ξεκουραστείς λίγο.
Λοιπόν προβληματισμός σχετικά με το εβδομαδιαίο ζύγισμα:
Οι περισσότεροι από εμάς όταν μπαίνουμε σε κάποια δίαιτα προσπαθούμε να ζυγιζόμαστε μία φορά την εβδομάδα.
Επίσης προσπαθούμε τουλάχιστον τις 6 ημέρες που μεσολαβούν από ζύγισμα σε ζύγισμα να είμαστε συντηρητικοί στην διατροφή ή ακόμη καλύτερα να ακολουθούμε συγκεκριμένο πρόγραμμα με συγκεκριμένες τροφές.
Λοιπόν στην εβδομάδα που μεσολαβεί για το δικό μου επόμενο ζύγισμα (Παρασκευή) αντιμετώπισα ή θα αντιμετωπίσω τις εξής προκλήσεις
-Παρασκευή-Σάββατο την βλακεία του μυαλού μου που σαβούριασα
-Δευτέρα (χθες) φίλοι στο σπίτι μου όπου αυτοί και ο φίλος μου έφαγαν πίτσα και παγωτά (εγώ δεν έφαγα τι-πο-τα) πήγα για ύπνο νηστική
-Πέμπτη έξοδος/τραπέζι (γιατί είμαστε και καλοφαγάδες) με ξάδερφο από Αμερική που έχω να δω 2 χρόνια
Και μετά θέλω να ζυγιστώ κιόλας την Παρασκευή (ελπίζω πάλι την Πέμπτη να την γλιτώσω πάλι νηστική...).
Η παρατήρηση μου είναι η εξής. Η παραπάνω εβδομάδα είναι σχεδόν τυπική για εμένα και για να καταφέρω να έχω απώλεια θα πρέπει όχι απλά να τρωω λίγο αλλά να το ράβω (για ύπνο νηστική!).
ʼρα:
Πόσες φορές την εβδομάδα (λόγω συνθηκών) αντιμετωπίζετε εξωτερικές προκλήσεις?
Και πως το χειρίζεστε?
Εννοείτε ότι το να απομονωθώ και να μην βλέπω φίλους συγγενείς δεν παίζει γιατί το έκανα πολλά χρόνια και δεν έχει κανένα νόημα
καλημέρα παλιόπαιδο..... σε ευχαριστω για τα καλά σου λόγια, όντως χρειάζομαι λίγη ξεκούραση μάλλον....
εγω προσωπικά αντιμετοπίζω κάθε μέρα όοοοολη μέρα πολλαπλές προκλήσεις, γιατί ο αντρας μου έχει ταινία και τρωει συνεχεια και όοοτι πιο παχυντικό μπορείς να φανταστεις και θέλει να τρώω κ εγω μαζί του για να μη νιώθει τύψεις....
τις περισσότερες φορες αντιστέκομαι, αλλά κάποιες φορές δε μπορώ να αντισταθώ....
είναι πολύ δυσκολη κατάσταση, αλλά δεν αξίζει απομόνωση για να αδυνατίσεις.... αυτό είναι σα να τημωρείς τον ευατό σου.... και μας αξίζουν μόνο τα καλύτερα!
Απάντηση, μ'ερώτηση:Quote:
Originally posted by paliopaido
mtsek85 μην αγχώνεσαι μόλις ηρεμήσεις θα ξανά ξεκινήσεις την προσπάθεια σου. Δεν μπορεί κάθε εβδομάδα να είναι εβδομάδα απώλειας. Ευκαιρία (μια και από ότι βλέπω έχεις χάσει ήδη 9 κιλά!!!) να ξεκουραστείς λίγο.
Λοιπόν προβληματισμός σχετικά με το εβδομαδιαίο ζύγισμα:
Οι περισσότεροι από εμάς όταν μπαίνουμε σε κάποια δίαιτα προσπαθούμε να ζυγιζόμαστε μία φορά την εβδομάδα.
Επίσης προσπαθούμε τουλάχιστον τις 6 ημέρες που μεσολαβούν από ζύγισμα σε ζύγισμα να είμαστε συντηρητικοί στην διατροφή ή ακόμη καλύτερα να ακολουθούμε συγκεκριμένο πρόγραμμα με συγκεκριμένες τροφές.
Λοιπόν στην εβδομάδα που μεσολαβεί για το δικό μου επόμενο ζύγισμα (Παρασκευή) αντιμετώπισα ή θα αντιμετωπίσω τις εξής προκλήσεις
-Παρασκευή-Σάββατο την βλακεία του μυαλού μου που σαβούριασα
-Δευτέρα (χθες) φίλοι στο σπίτι μου όπου αυτοί και ο φίλος μου έφαγαν πίτσα και παγωτά (εγώ δεν έφαγα τι-πο-τα) πήγα για ύπνο νηστική
-Πέμπτη έξοδος/τραπέζι (γιατί είμαστε και καλοφαγάδες) με ξάδερφο από Αμερική που έχω να δω 2 χρόνια
Και μετά θέλω να ζυγιστώ κιόλας την Παρασκευή (ελπίζω πάλι την Πέμπτη να την γλιτώσω πάλι νηστική...).
Η παρατήρηση μου είναι η εξής. Η παραπάνω εβδομάδα είναι σχεδόν τυπική για εμένα και για να καταφέρω να έχω απώλεια θα πρέπει όχι απλά να τρωω λίγο αλλά να το ράβω (για ύπνο νηστική!).
ʼρα:
Πόσες φορές την εβδομάδα (λόγω συνθηκών) αντιμετωπίζετε εξωτερικές προκλήσεις?
Και πως το χειρίζεστε?
Εννοείτε ότι το να απομονωθώ και να μην βλέπω φίλους συγγενείς δεν παίζει γιατί το έκανα πολλά χρόνια και δεν έχει κανένα νόημα
Εσύ πιστεύεις ότι οι άνθρωποι που διατηρούν μια κανονική σιλουέτα είναι απομονωμένοι από τον κοινωνικό τους περίγυρο;:):)
ΚΑΤΑΡΧΗΝ PALIOPAIDO ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΥΣ.
ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΖΩ ΑΥΤΟ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΜΟΥ ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΠΙΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ( ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΓΩ ΔΕ ΠΙΝΩ )
ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΠΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ, ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΕΞΩ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΘΕΣ ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΠΑΓΩΤΑ ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ, ΟΥΖΑ ΚΑΙ ΟΥΙΣΚΙ ΚΤΛ. ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ....ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΟ ΤΟ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΑΥΤΟ?
ΕΛΠΙΖΩ ΠΟΛΥ.
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΓΥΡΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ. Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ, ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ, ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΚΑΛΑ.
ΕΓΩ ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
ναι αυτή είναι αν την κάνεις σωστά χάνεις το λιγότερο 3 κιλά την εβδομαδα μετά την σταματάς 2 μέρες και την ξανααρχίζεις μου την σύστησε και ο παθολόγος μουQuote:
Originally posted by Mairy_Lou
Καλησπερα! Η διαιτα της σουπας alikaki ειναι αυτη με το λαχανο?
Εχεις αποτελεσματα αμεσα? Αντε μπας και παρω λιγο τα πανω μου, εχω απογοητευτει τελειως!
Quote:
Originally posted by lidal
Μην την κάνεις Αλικάκι! Είναι πολύ βρωμερή! Θα φύγουν όλοι από το σπίτι!
μυρίζει τέλεια που την έκανε η μαμά μου. μήπως εννοούμε διαφορετική?
συγνώμη που επεμβαινω βρε γλυκιά μου.. αλλά είναι δυνατον? τι εννοεί να τρως μαζί του για να μην νιώθει τύψεις; αν είναι ένας άνθρωπος φυσιολογικού βάρους κ τρώει πολύ χωρίς να τον επηρεάζει γιατί να νιώθει τύψεις; δεν θα πρεπε να νιώθει άσχημα που παρασύρει εσένα; σίγουρα σ αγαπάει κ σε θέλει γι αυτο που είσαι.. δεν θα ήταν καλύτερα να σε στήριζε κ στην δική σου προσπάθεια να αγαπήσεις ξανά τον εαυτό σου;Quote:
Originally posted by mtsek85
εγω προσωπικά αντιμετοπίζω κάθε μέρα όοοοολη μέρα πολλαπλές προκλήσεις, γιατί ο αντρας μου έχει ταινία και τρωει συνεχεια και όοοτι πιο παχυντικό μπορείς να φανταστεις και θέλει να τρώω κ εγω μαζί του για να μη νιώθει τύψεις....
τις περισσότερες φορες αντιστέκομαι, αλλά κάποιες φορές δε μπορώ να αντισταθώ....
ελπίζω όσα αντιμετωπίζεις να περάσουν το γρηγορότερο και να επανέλθεις δριμύτερη. απλά προβληματίζομαι. δεν θα θελα μετά από την προσπάθειά σου να "ξανακυλήσεις" σε κακές συνήθειες από κακώς εννοούμενη αγάπη.. αν οι συνήθειές του επηρεάσουν τόσο την προσπάθειά σου, θα έρθει η στιγμή που θα τον κατηγορήεις μεσα σου γι αυτό, και θα ναι μεγάλο κριμα.
ελπίζωνα μην με παρεξηγείς. αν είπα κάτι που δεν έπρεπε ζητώ συγνώμη!
kalispera sas! eimai poli xaroumeni gt parolo pou evlepa polla skalwmata sti zygaria kai ta ekana ola sto spiti lampogialo vlepw oti me epimoni katafera na xasw mexri stigmis 1o kila kai mou leipoun alla 9 gia na ginw 55! 8a i8ela na sas pw oti prepei na afisoume tis diakiologies kai na peinasoume! aksizei ton kopo! prepei na to doume san ena paixnidi me ton eafto mas! kai me o xronos pernaei poli grigora an kanoume ligo ypomoni 8a geftoume ola ta kala enw me piswgyrismata kai paraspondies mia zwi 8a tyrraniomaste! exw kai eksetastiki ki einai pio dyskolo alla to palevw kai mporw na pw oti i egkrateia pou kerdisa me voi8ise genikotera opws na strw8w pio poli sto diavasma kai na grapsw kala ktl!! synexiste kai de 8a xasete! episis voi8aei poli kai to lipton linea! sou kovei tin oreksi kai se fouskwnei!
mpravo celeste!!!!!!!!!!!! synexise etsi kai syntoma tha ftaseis ta kila pou thes!!!! kai pali mpravo!!
kali epityxia kai stin exetastiki!!!
se efxaristw poli pink butterfly eisai poli poli teleia! to idio pistevw kai gia sena! pali kollisa gia dyo evdomades sto idio noumeraki dystyxws alla ti eipame !! den ta paratameeeeeeeeeeee
den mpainete sto chat osoi eiste on line gia pio grigori epikoinwnia?
αντε και εφυγε ακομα 1!!αντε να αλλαξω και δεκαδα...ελπιζω μονο μην το ματιαξω και κολλησει...
Μπράβο dream μακάρι να πάνε όλα καλά και να αλλάξεις όχι μόνο δεκάδα αλλά και 100σταδα :)
παρτυ θα κανω τοτε!!!αλλα βημα βημα για να μην αγχωθω......
Μπράβο DREAM!!!!
(και συμφωνώ με dominique)
ευχαριστω!!η βδομαδα μου τελειωνει κυριακη βραδυ.αλλα δεν κρατηθηκα.ελπιζω ολα να πανε καλα!!!
να σας πω κατι;αν δεν ηταν αυτο το φορουμ να παιρνω δυναμη και να βλεπω κ αλλους να παλευουν και το κυριοτερο να μπορω να πω και να γραψω τα κιλα μου,δεν ξερω αν θα ειχα καταφερει να χασω εστω και αυτα τα 7 κιλα.ελπιζω να ειναι μονο η αρχη!!
ευχαριστω ολους και ολες και μπραβο μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
αυτο με το τικερακι δε ξερω πως να το φτιαξω!
Τσουπ, τσουπ, τσουπ προχώρησε το κοτοπουλάκι,
άλλο ένα κιλάκι (και δεδομένου του τι έκανα το προηγούμενο σκ ευχαριστημένη θα ήμουν και με μηδενική απώλεια!).
Παιδιά μπορεί και να τα καταφέρουμε after all. Καλή συνέχεια σε όλους!!!!
μπραβο!!!!δυνατα!!!!
63,1!!!!!!
mairy_lou πηγαινεις στο www.tickerfactory.com και συμπληρώνεις τα στοιχεία που σου ζητάει. μετά κάνεις αντιγραφή το πεδίο που λέει bbcode (όλο) και το κάνεις επικόλληση στην υπογραφή σου (που αλλάζει από το πίνακας ελέγχου/επιλογές)
Μπράβο celeste για την απώλεια σου (ανέφερε όμως πόσο ήταν από την προηγούμενη φορά)!
Καλή συνέχεια!!!!
-3 κιλά αυτή την εβδομάδα
(έχω και περίοδο)
http://ticker.7910.org/wg__79__022u0...m91bWVlZWU.gif
xexe alikaki τέλεια μπράβο :)
σε ευχαριστώ. κάνω την δίαιτα με την λαχανόσουπα για αυτόQuote:
Originally posted by dominique
xexe alikaki τέλεια μπράβο :)
...
Yes!!!!Εφτιαξα τικεράκι!!!!Τώρα πρέπει να μάθω πως αλλάζω τα δεδομένα πάνω του...Γιατί πρέπει να τ α αλλάξω σύντομα ελπίζω...!!!!
αστερόσκονη ξεκινήσαμε με τα ίδια κιλα και έχουμε χάσει περίπου τα ιδια !!!! αντε καλή μας επιτυχία. ελπίζω και οι 2 να δούμε τα 70 πολύυυυ σύντομα(για αρχή)
Τελεια Αλικακι!!!!Μονο που εχουμε διαφορετικους στοχους...Εγω στα 63 που ημουν σχεδον παντα εδειχνα συλφιδακι...Ας τα πιασω αυτα κ βλέπω και για παρακάτω...Καλη προσπάθεια,καλή συνέχεια και να λέμε συχνά μπράβο στον εαυτό μας όταν χάνουμε έστω και λίγο...
Σ ευχαριστω πολυ celeste!!!!!!!
Αλήθεια βρε παιδιά...λύστε μου μια απορία...Πως υπολογίζει κανείς περίπου πόσες θερμίδες πρέπει να καταναλώνει σε μια μέρα...?Εγώ π.χ. ξέρω ότι καίω 1500-1600 ημερισίως αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να ακολουθήσω δίαιτα των 1000 θερμίδων ...Τεςπα,πως ξέρουμε πόσες θερμίδες να πάρουμε μέσα στη μέρα????
δες εδώ αναλυτικά
http://www.healthninjas.com/tools/calorie.shtml