Quote:
Originally posted by baklavas
Σας ευχαριστώ όλους
Τάσο φαίνομαι γυμνασμένος, δεν είμαι! Είμαι τυχερός ως προς την κατασκευή μου και έχω αρκετά καλό σωματότυπο. Κατά τα άλλα έχω όλα τα κόμπλεξ που έχουν ΟΛΟΙ και που -μεταξύ μας- αυτά είναι ο σταυρός που κουβαλάμε και όχι τα παραπάνω κιλά (εξαιρουμένων των θεμάτων υγείας που προκαλεί η παχυσαρκία).
Η "μετά" φωτογραφία είναι μία από τις καλές μου. Έχω πάρα πολλές που φαίνομαι πολύ χειρότερος αλλά κρατάω πάντα αυτές που μου φαίνομαι εντάξει. Κι εγώ όταν βλέπω αυτή την φωτογραφία λέω "μια χαρά είμαι" αλλά όταν κοιτάζομαι στον καθρέφτη η πραγματικότητα είναι κάπως διαφορετική. Δεν με πειράζει καθόλου όμως. Το μόνο που δεν θέλω είναι να ξαναπάρω τα κιλά (πράγμα που μπορεί να γίνει πολύ εύκολα όπως ξέρουμε όλοι μας) όχι τόσο γιατί επιφέρουν και θέματα υγείας αλλά κυρίως γιατί θα είναι μια (ακόμα) προσωπική ήττα για μένα και δεν νομίζω ότι θα μπορέσω να την αντέξω...
Αυτό που θέλω να πω σε όλους είναι ότι η εγκράτεια και η σωστή διατροφή, πέραν της απώλειας βάρους, μας δίνει δύναμη επειδή καταφέρνουμε να κάνουμε κάτι καλό για εμάς!
πω πω κάπως ετσι σκέφτομαι και γω τελευταία ... πάνω σε αυτό που λες ότι "θα είναι μια (ακόμα) προσωπική ήττα για μένα και δεν ξέρω αν μπορώ να την αντέξω" . Σκευτομουν χθεσ ότι φτάνουμε σε κάποια φάση σε ένα σημείο όπου χάνοντας κιλά μπορεί να νιώσουμε σχετικά καλά με την εμφάνιση μας , ακόμη και αν δεν εχουμε φτασει τον τελικο στόχο.μηπως κάπου εκει ο στοχοσ γίνεται εμμονή και ξεφευγει πλέον απ την καλη υγεια/εμφανιση; Δεν το λέω μόνο για εσενα αυτο , οντως με απασχολουσε χθες. Μήπως ξεφευγουμε που και που και τη βλρπουμε τη φάση σαν ένα παιχνιδι στο οποίο δεν μπορούμε να διανοηθούμε ότι θα χάσουμε; και τελικά είναι υγιής αυτή η συμπεριφορά ;