30' airwalker (4,5 χλμ)
Printable View
30' airwalker (4,5 χλμ)
55 λεπτα διαδρομο (5,1 χλμ)
βαρακια χερια
βαρη ολο το σωμα
κοιλιακους
ραχιαιους
Πηνελοπη τι ειναι το airwalker ;
Κανονικα προγραμμα σημερα
10'διαδρομο
10 ποδηλατο
βαρη ραχιαιους κοιλιακους
Μετά απο τρεις μέρες που δεν κούνησα ούτε το δάχτυλο σήμερα φουλ άσκηση
30 λεπτά διάδρομο
20 λεπτά ελλειπτικό
ασκήσεις για πλάτη, στήθος, κοιλιακούς και ραχιαίους
βάρη
http://www.google.gr/imgres?imgurl=h...ed=0CD4Q9QEwBQQuote:
Originally posted by onelifeonechance
Πηνελοπη τι ειναι το airwalker ;
60 λεπτα διαδρομο
10 λεπτα ελλειπτικο
βαρακια χερια
κοιλιακους
ραχιαιους
60 λεπτά διάδρομο; Καλέ κουράστηκα που το σκέφτηκα πως άντεξες;
Τα δικά μου
30 λεπτά διάδρομος
15 ποδήλατο
ασκήσεις ώμοι, στήθος, κοιλιακοί και ραχιαίοι και για αποθεραπεία 20 λεπτάκια ελλειπτικό.
Απλα Μαρακι κοιταω την αποσταση που λεει το μηχανημα οτι εχω κανει, και οχι το χρονομετρο ;)
Οποτε δεν εχω στο μυαλο μου ποση ωρα περπαταω!
καλως το μας :love:
Εγω η μουλαρα, χθες τπτ..Σημερα ηταν κλειστα λογω των Φωτων, την ερχομενη Τεταρτη παλι που θα ξε-αδιαθετησω..
Mλμ εχω τρεις μερες να παω γυμναστηριο... ΕΙΜΑΙ ΑΘΛΙΑ!
είστε και οι δύο τρισάθλιες. Και μου δίνετε και το κακό παράδειγμα παλιογλυκατζούδες γιατί και εγώ σήμερα σκέφτομαι να μην πάω γιατί βαριέμαι του κερατά. Ούτε δάχτυλο΄δεν έχω όρεξη να κουνήσω η γαιδάρα και είναι ακόμα 8 το πρωί.
καλημερα και απο μενα χρονια πολλα και καλη χρονια να εχουμε ... μετα απο μια αποχη δυο μηνων ( !!!!! ) απο το γυμανστηριο την δευτερα ξεκιναω παλι δυναμικα. χαζομαρα ου που το σταματησα .. ταχα μου δεν ειχα χρονο .. χρονο ομως για να χαζευω στην τηλεοραση και να ειμαι ξαπλωμενη στο καναπε ειχα ..
ελεος .. ποτε επιτελους να καταφερω να αγαπαω τον εαυτο μου? και να τον φροντιζω ?
την δευτερα λοιπον δυναμικο παρον στο γυμανστηριο και στην σωστη διατροφη για να με βρει το καλοκαιρι στα κιλα που επιτελους θελω!!
19 βδομαδες ειναι μεχρι το καλοκαιρι ..... οποτε ευελπιστω τα 10 κιλα τουλαχιστον να τα χασω ..... με τις γιορτες και ολες αυτες τις χαζομαρες εχω παρει 2 κιλακια ... αλλα δεν αλλαζω το βασικο μου μετρητη .. μονο το κατω .... ξεκιναμε απο τα 87 λοιπον ..
Παλιά γυμναζόμουν πολύ, έτρεχα, πήγαινα γυμναστήριο, περπάταγα.... Τώρα με το παιδί δεν έχω χρόνο για τίποτα ... και ίσως και όρεξη. Με ενδιαφέρει να κοιμάμαι όσο το δυνατόν περισσότερο... Παλιά ξύπναγα 5 το πρωί για να πάω να τρέξω 10 χιλ. και μετά να πάω με τα πόδια στο μετρό για την δουλειά. Το απόγευμα πήγαινα γυμναστήριο .... Μου λείπουν αυτές οι εποχές αλλά νομίζω ότι δεν έχω πια ούτε τη σωματική ούτε την ψυχική αντοχή. Το γυμναστήριο αποκλείεται γιατί πρέπει να κρατάω το μωρό τις ώρες που είμαι σπίτι ... μου μένει μόνο το πρωινό περπάτημα ή τρέξιμο αλλά από τη μία δεν αντέχω το πολύ πρωινό ξύπνημα και από την άλλη πρέπει να είμαι πολύ νωρίς στη δουλειά μου!
Μακάρι να έβρισκα τον τρόπο να ξαναξεκινούσα και εγώ .... Μου έκανε πολύ καλό ψυχολογικά!
γεια σας κοριτσια!!τι κανετε??θελω την βοηθεια σας....πηγαινα σε ενα γυμναστηριο κοντα στο σπιτι μου για 1 μηνα αλλα σταματησα...εληξε η συνδρομη κ εκτοσ αυτου επεσε δουλεια μαζεμενη και δεν ειχα χρονο.!!αλλα ειχα κ ενα μικρο θεματακι στο συγκεκριμενο γυμναστηριο... ηταν μονο αντρεσ εκει, γιατι ο ιδιοκτητης ηταν ειδικοσ στο bodybuilding και καταλαβαινετε ηταν καπως δυσκολα...μια παχυσαρκη 18 χρονων αναμεσα σε τοσουσ αντρες ηταν χαλια κατασταση...και ετσι δεν ξαναπηγα...τωρα που χαλαρωσε λιγο το ωραριο ((αυτην την περιοδο δηλαδη)), ακουσα για τα curves....30' γυναστική και αποτελεσματική....για πειτε μου οσοι ξερετε.....τι τιμεσ υπαρχουν?και αν ειναι πραγματι ωραια.....
γειά σου anthi. Μια χαρά είναι στα curves. Πηγαίνω ήδη ενάμιση μήνα. Μόνο γυναίκες, αδύνατες, στρουμπουλές, πολύ στρουμπουλές,όλες. Ωραίο κλίμα και το πρόγραμμά σου τελειώνει πριν καν το καταλάβεις. Αν συνδυάσεις την γυμναστική σου με ένα σωστό διαιτολόγιο, τα αποτελέσματα σε δικαιώνουν κ σε ενθουσιάζουν. Υπάρχουν κοπέλες εδώ μέσα που συμπλήρωσαν πολλούς μήνες παρουσίας στα curves κ μπορούν να σου πουν παραπάνω πράγματα αλλά προς το παρόν εγώ είμαι υπερευχαριστημένη.Οι τιμές είναι κάπως τσιμπημένες, αν θυμάμαι καλά 39 το μήνα για ετήσιο πρόγραμμα. Αν όμως το 18χρονη συνεπάγεται και φοιτήτρια τότε είσαι μια χαρά, εγώ πήρα τρίμηνο φοιτητικό με 99ευρώ κ χωρίς έξοδα εγγραφής.
η αληθεια ειναι πως δεν ειμαι φοιτητρια....ειμαι σε ΕΠΑΣ ...δεν πιανεται για φοιτητρια....ενδιαφερον το ετησιο προγραμμα με 39 ευρω.... σ αυτο που πηγαινα πληρωνα 45....να σε ρωτησω κατι αλλο...τα λεφτα τα δινεισ καθε μηνα εε?/ οχι ολουσ τουσ μηνεσ μαζεμενουσ?εννοω και τουσ 12 μηνες μαζι,,,,η εγγραφη μηπως ξερεισ ποσο παει??
σε ευχαριστω πολυ Grin μου.....εισαι πολυ καλη!!! :blush:
πως μπερδευονται τα πραγματα μεσω ιντερνετ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :punk::dork::crazy::cul:Quote:
Originally posted by anthi1992
Ανθη, κι εγω ειχα ρωτησει μια φορα στα curves,μου εκαναν ακριβως την ιδια φοιτητικη προσφορα και τοτε ημουν κ εγω σε ΕΠΑ.Σ. οποτε ισχυει κ για εσενα! :)Quote:
η αληθεια ειναι πως δεν ειμαι φοιτητρια....ειμαι σε ΕΠΑΣ ...δεν πιανεται για φοιτητρια....ενδιαφερον το ετησιο προγραμμα με 39 ευρω.... σ αυτο που πηγαινα πληρωνα 45....να σε ρωτησω κατι αλλο...τα λεφτα τα δινεισ καθε μηνα εε?/ οχι ολουσ τουσ μηνεσ μαζεμενουσ?εννοω και τουσ 12 μηνες μαζι,,,,η εγγραφη μηπως ξερεισ ποσο παει??
ανθή το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πας μια βόλτα απο κει να στα πούνε. Να δεις και τον χώρο και όλα. Από καλό κλίμα πάντως και αποτέλεσμα άλλο τίποτα. Λύσε το οικονομικό και καλή αρχή! Με τέτοια κρίση πάντως δεν είμαι σίγουρη ότι τους παίρνει να απορρίψουν το ΕΠΑΣ από το φοιτητικό πακέτο;)
Κλικλίκου ωραία φωτό έβαλες στο τικεράκι! ελπίζω το φορτίο να μην είναι πολύ βαρύ κ ζορίσεις την μεσούλα σου!!!!:lol:
παιδια με ενθαρρυνατε πολυ...ποσο χαιρομαι....αυριο θα παω.....ειναι κ κοντα στο σπιτι μου και αυτο ((ευτυχως γιατι δεν θα πηγαινα)))!!!!!!!
τι εννοεις click???Quote:
Originally posted by click
πως μπερδευονται τα πραγματα μεσω ιντερνετ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :punk::dork::crazy::cul:Quote:
ακομη να ξεκινησω και παλι γυμναστικη.....
βαριεμαι-βαριεμαι-βαριεμαι!!!!
αντι να κοψω τη διαιτα και να αρχισω ασκηση, εγω αναποδα παντα σαν τον καβουρα...
αχαχαχαχαχχ!!!absolute ολοι ιδιοι ειμαστε....αντι να κανουμε γυμναστική ξεκιναμε ΠΑΝΤΑ απο την διαιτα....το θεμα ειναι τα καταφερουμε...απο κει κ περα δεν εχει σημασια η σειρα προτεραιοτητας...
ανθη το θεμα ειναι να τα καταφερουμε αλλα για να το κρατησουμε μετα ΠΡΕΠΕΙ να γινει σωστα...
αχ...................
ναι εχεισ εν μερει δικιο....αλλα και λιγο αργοτερα να ξεκινησεις την γυμναστική απο την διαιτα δεν πιστευω να υπαρχει προβλημα......ισα ισα που οταν θα αρχισεις να χανεισ τα πρωτα κιλα τοτε θα ενθαρρυνεις το εαυτο σου να ξεκινησεις συστηματική γυμναστική χωρις να τα παρατησεις......εισαι απο αυτα τα ατομα?εγω ειμαι....:wink1:
εγω 4 κιλα το πολυ θελω να χασω ακομη ,τα πρωτα ευτυχως καλως ή κακως τα εχασα..
καλα ποτε δεν ειναι αργα αρκει να παρουμε μπρος;);););)
Σημερα γυμναστηριο κανονικα μετα απο 5 μερες... Μια χαρα...
1 ωρα διαδρομο!!!
Ι am back κ η ταν ή επι τας ολε!!
:p
Εχω να γυμναστω απο τα Χριστουγεννα!
10' διαδρομος
10' ποδηλατο
5' ελειπτικο
βαρη
ραχιαιους
κοιλιακους
leg raises
μην το ψάχνεις ανθή. απλά η κλικ απαντάει επί παντός του επιστητού ΚΑΙ ΜΗ κ επειδή στην παρούσα κάτι έπρεπε να πει σχολίασε εμενα!!Quote:
Μα εσυ κανεις γυμναστικη κ στο σπιτι μαθαμε οτι ανοιγεις το φουρνο 50 φορες με το ενα χερι κ 50 με το αλλο:smilegrin::smilegrin::smilegrin::wink2:Quote:
Originally posted by grin
μην το ψάχνεις ανθή. απλά η κλικ απαντάει επί παντός του επιστητού ΚΑΙ ΜΗ κ επειδή στην παρούσα κάτι έπρεπε να πει σχολίασε εμενα!!Quote:
Να εκανες γυμναστικη στο σπιτι ισως;Quote:
Originally posted by tato
Παλιά γυμναζόμουν πολύ, έτρεχα, πήγαινα γυμναστήριο, περπάταγα.... Τώρα με το παιδί δεν έχω χρόνο για τίποτα ... και ίσως και όρεξη. Με ενδιαφέρει να κοιμάμαι όσο το δυνατόν περισσότερο... Παλιά ξύπναγα 5 το πρωί για να πάω να τρέξω 10 χιλ. και μετά να πάω με τα πόδια στο μετρό για την δουλειά. Το απόγευμα πήγαινα γυμναστήριο .... Μου λείπουν αυτές οι εποχές αλλά νομίζω ότι δεν έχω πια ούτε τη σωματική ούτε την ψυχική αντοχή. Το γυμναστήριο αποκλείεται γιατί πρέπει να κρατάω το μωρό τις ώρες που είμαι σπίτι ... μου μένει μόνο το πρωινό περπάτημα ή τρέξιμο αλλά από τη μία δεν αντέχω το πολύ πρωινό ξύπνημα και από την άλλη πρέπει να είμαι πολύ νωρίς στη δουλειά μου!
Μακάρι να έβρισκα τον τρόπο να ξαναξεκινούσα και εγώ .... Μου έκανε πολύ καλό ψυχολογικά!
1 ωρα περπατημα στο διαδρομο κ
1 ωρα χαλαρο περπατημα εξω, με το σκυλο1
τελος τα ψεματα! αυριο ξεκιναω ξανα γυμανστηριο και σωστη διατροφη!!
Γιατι ρε;Γυμνασες το μυαλο οχι κ σαπισες!Quote:
Originally posted by eleni1201
Τίποτα από γυμναστική σήμερα. Σάπισα πάνω στα βιβλία:dork:
Απολλωνααααααααααααα!Quote:
Originally posted by smart
1 ωρα περπατημα στο διαδρομο κ
1 ωρα χαλαρο περπατημα εξω, με το σκυλο1
χαχα! τα χαιρετίσματα ανακαλούνται αγαπητή!!!!Quote:
Originally posted by lessing
Μα εσυ κανεις γυμναστικη κ στο σπιτι μαθαμε οτι ανοιγεις το φουρνο 50 φορες με το ενα χερι κ 50 με το αλλο:smilegrin::smilegrin::smilegrin::wink2:Quote:
Originally posted by grin
εγω παλι ζηλευω που εχετε σκυλο ...
λατρευω τα λαμπραντορ και παντα ηθελα να εχω ενα .. αλλα μενω σε διαμερισμα :( και το λυπαμαι να το εχω κλεισμενο στη βεραντα ... πφφ :(