Χαχα ? τέλειο το μωρό!
Φυσικά και να παρακινηθείς!!!
ʼντε να μη μπορείς και εσύ να φας μετά?
Printable View
Χαχα ? τέλειο το μωρό!
Φυσικά και να παρακινηθείς!!!
ʼντε να μη μπορείς και εσύ να φας μετά?
αχ ρε κοριτσια μπραβο σε σας που εχετε κ παιδια,αντρες κλπ κ κανετε τοσο μεγαλη προσπαθεια για τον εαυτο σας μεσα σε ΟΛΑ τα αλλα που εχετε να κανετε!εγω μερικες φορες γυρναω απ τη δουλεια πτωμα κ δεν εχω ορεξη ουτε να φτιαξω κατι απλο να φαω...κ εσεις δουλευετε,φροντιζετε μωρα κ βρισκετε κ δυναμη για να κανετε διαιτα...!
σημερα συνειδητοποιησα οτι κανω μονο δυομιση μηνες διαιτα!ειχα τοσο καιρο την αισθηση οτι τωρα τελευταια δεν τα πηγαινα πολύ καλα κ οτι χαλασα τον στοχο μου τον τελικο κ δεν προλαβαινω μπλα μπλα μπλα,μια γενικοτερη γκρινια μες στο μυαλο μου κ ενα αγχος αλλα τωρα που αλλαξα το τικερακι μου ειδα οτι δεν εχουν περασει ουτε 3 μήνες ακομα!οποτε εβαλα στόχο τα 59 κιλά στο τέλος του τρίτου μήνα διαιτας κ ελπίζω να τον πετυχω!
Σημερα εγω παλι συνειδητοποιησα οτι τα 75 κιλα ειναι στοιχειωμενα για μενα.Εχω φαει το πρωτο μου μεγαλο κολλημα και δε λεω να πεσω.Δεν ξερω αν θα κανω ελευθερη μερα για σοκ, αλλα το σκεφτομαι.Το μονο θεμα ειναι οτι πλεον και η ορεξη μου περιοριζεται μονο συγκεκριμενες ωρες και δεν πειναω οπως πειναγα οταν εκανα υπερφαγικα.Θα δω λοιπον τι θα φαω σημερα και θα σας πω το βραδυ.
καλημερα στα ομορφα κοριτσια!
κοιμαμαι ορθια γιατι αφενος ξαπλωσα αργα ωστε να χωνεψω πριν κοιμηθώ, αφετέρου η σκυλα μου εχει οιστρο και ο αρσενικος σκυλος μου εκλαιγε ολη νυχτα[τα ειχα χωρισμενα]...
νιωθω τόσο μπουχτισμενη από χτες που ακόμα δεν εχω φάει πρωινό,και γενικα δεν ξερω τι να κανω για να γλιτωσω τις ασχημες συνεπειες του χτεσινου περιστατικου... πρωτεινες?κανονικη διατροφη?λιγοτερες θερμιδες?πφφφφφφ...
Πολύ νερό και κανονική διατροφή.Αυτά
Συμφωνώ με το νεράκι?
Γεια σας!
Τα σημερινα μου:
Πρωι: Γαλα με δημητριακα
Δεκατιανο: ----
Μεσημερι: Μελιτζανες ιμαμ, 100γρ κατικι, 1φ. ψωμι (πειραζει που εφαγα 2η φορα μεσα σε μια εβδομαδα λαδερο??)
Απογευμα: 1 μπανανα
Βραδυ: 1 γιαουρτι 2%, 2 κρακερς
Και προσπαθω για 2 λιτρα νερο!
περιμένεις μωράκι? μπράβο !!! με ένα πόνο!Quote:
Originally posted by irenevaladia
Συμφωνώ με το νεράκι?
welcome to the club :)
Σε ευχαριστώωωωωωωωωωωωωωωωω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πόσα παιδάκια έχεις;;;
Έχω τρία, 2 αγοράκια δίδυμα τεσσάρων , και ένα κοριτσάκι ενός έτους :)
Αχ τι τέλεια!!!!!
Να τα χαίρεσαι!!!!!!!!!!
αλλαξα ονομαααααααα!!!!!!!!!χιχιχι
τελικα μπηκα να σας γραψω αλλα...Quote:
αχ ρε κοριτσια μπραβο σε σας που εχετε κ παιδια,αντρες κλπ κ κανετε τοσο μεγαλη προσπαθεια για τον εαυτο σας μεσα σε ΟΛΑ τα αλλα που εχετε να κανετε!εγω μερικες φορες γυρναω απ τη δουλεια πτωμα κ δεν εχω ορεξη ουτε να φτιαξω κατι απλο να φαω...κ εσεις δουλευετε,φροντιζετε μωρα κ βρισκετε κ δυναμη για να κανετε διαιτα...!
τουλαχιστο σας διαβασα,
γρανιτα μου πας μια χαρα.
Νασαι καλα, τωρα ξερω οτι δεν φαινεται τοσο δυσκολο μονο σεμενα αλλα κ σε καποιον αλλο :D
Σημερα 84.6 ευτυχως
-400 γρ
μετα απο 14ωρη νηστεια
~πρωι
1/2 κουλουρι θεσ/κης
1 φυσικο χυμο πορτοκαλι
~ενδιαμεσο
1 πρασινο μηλο μικρο
~μεσημερι
400 γρ. μακαρονια με κιμα
παρμεζανα
παιδια εβαλα λιγο παραπανω απο,τι συνηθως αλλα φρικαρα οταν απο περιεργεια τα ζυγισα,
ποσο ειναι η μεριδα?
εχω αλλαξει πιατα κ δε θυμαμαι ποσο εβαζα...
παντα εβαζα πολλα παντως αλλα μαλλον τωα εφαγα για 2.
εφυγα 30' υπνο κ ksana δουλεια.
filenada pws eisai?
οσο για τα ρουχα αν συνεχισει ο αερας θα βγουν κ σιδερωμενα μονα τους :D
Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΚΛΕΤΣΟΣ!
Μεχρι στιγμης εχω φαει
Γαλα με δημητριακα
Μπανανα
Σαντουιτς με τονο
Γιαουρτι
Μεχρι τωρα 1000 θερμιδες
Γυρισα πριν λιγο απο τη δουλεια.Ζυγιζομαι.Ενω το πρωι εδειχνε 75.9 τωρα δειχνει 75.4! ΗΜΑΡΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΝ!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!Τι σκατα γινεται μου λετε?:P
Τωρα θα φαω και μια ομελετα φουρνου και τελος για σημερα.Αν αυριο με δειξει παλι 75.9 θα αλλαξω την ωρα ζυγισματος και θα το κανω απογευμα!
υ.γ. Granita με μπερδευεις εμενα τωρα που ειχα συνηθισει το palio και σε ελεγα και στο real life ετσι .:P:P:P
αχαχαχαχαχ!το θυμαμαι το θυμαμαι!παντως μπραβο βρε κοριτσια αλλαξα ονομα για να μη με βρισκουν κ το γραψατε ολες κ το παλιο μου!!!!!αχαχαχαχαχαχαχαχ
Kανω edit.:P
Α και τικερακι δεν αλλαζω κι ας ειδα μισο κιλο κατω.:P
μπραβο βρε κουκλα μου παμε δυναμικα!αντε να φτασω τα 59999999999999999999999!!!!!!!!!!!!θα κανουμε παρτυ!οεοεοεοεοεοε!!!
A κι εγω στα 69 θα παψω τις γκρινιες και θα κανω παρτυ επισης.:P
καλα εγω θα σταματησω τη γκρινια στα 55!!!!μεχρι τοτε εχετε ν ακουσετε....ουυυυυυυυυυυυ
~bradyQuote:
Originally posted by badgirl11
Σημερα 84.6 ευτυχως
-400 γρ
μετα απο 14ωρη νηστεια
~πρωι
1/2 κουλουρι θεσ/κης
1 φυσικο χυμο πορτοκαλι
~ενδιαμεσο
1 πρασινο μηλο μικρο
~μεσημερι
400 γρ. μακαρονια με κιμα
παρμεζανα
παιδια εβαλα λιγο παραπανω απο,τι συνηθως αλλα φρικαρα οταν απο περιεργεια τα ζυγισα,
ποσο ειναι η μεριδα?
εχω αλλαξει πιατα κ δε θυμαμαι ποσο εβαζα...
φρουτοσαλατα μεγαλη με αρκετο καρπουζι κ διαφορα αλλα
1/2 γιαουρτι 2%
τοστ με πολυσπορο ψωμι κ 2 φ. λινεα
Χαρη σε σας αρχισα να γραφω κ παλι στο τευτερι μου
(επιτελους ξανα θελω να ξερω τι τρωω)
δεν θα γραφω εδω αναλυτικα τι εφαγα,
δεν προλαβαινω κ στα δυο!
μονο αν εχω αποριες για θερμιδες κ θελω βοηθεια, ελπιζω να βρισκω χρονο να ρωταω.
Εδω θα γραφω γενικα πως παω κτλ...
απολογισμος:
παροτι παρα πολλα θερμιδικα
(τα υπολογισα στο πολυ περιπου στα 2200)
ηταν καλυτερα ποιοτικα απο προηγουμενες μερες, πολλα φρουτα κτλ
ομως λαιμαργια εχω τεραστια κ εφαγα κ 2 ντολμαδακια στα ορθια κ "κρυφα".
ΑΠο αυριο κομμενα αυτα, ολα φανερα.
τελευταιο γευμα 11 k θα κρατησω τουλαχιστο 15ωρη νηστεια
κοριτσια σημερα εφαγα μεγαλη κατραπακια, ζυγιστηκα στη ζυγαρια (ακριβειας) που ειχε δειξει το 79...
(εκτος σπιτιου)
κ με εδειξε, φαγωμενη βεβαια κ ντυμενη, 86!
μου ηρθαν εγγφαλικα ελαφρα, ο γιαννης γελουσε, εγω ομως θα την κανω να ξαναδειξει το ιδιο πολυ συντομα.
κ θα φυγει η παλιοκοιλια που ειμαι σαν εγγυος
irene μην ακους εσυ, θασαι ομορφη εγγυος, τετοια κουκλα κ αδυνατουλα.
Τα σημερινα μου λοιπον κι εμενα.
Πρωινο Γαλα με δημητριακα
Δεκατιανο 1 Μπανανα
Μεσημεριανο Σαντουιτς με τονο(2 φετες μαυρο ψωμι του τοστ, μαρουλι, 1 κουταλακι μαγιονεζα light , τονος σε νερο)
Απογευμα Γιαουρτι
Βραδυ Ομελετα φουρνου χωρις λαδι, με τυρι και γαλοπουλα, 1/2 ποτηρι κρασι
Σημερα ενω ελεγα να κανω ελευθερη μερα, δεν ειχα διαθεση να φαω τιποτα παραπανω.Τελικα θα κανω ελευθερη μερα μονο αμα οντως θελω μια μερα να φαω πολυ για χ,ψ λογους.Το κολλημα της ζυγαριας μου πιστευω ειναι τελειως φαινομενικο, ειμαι σιγουρη πως ειμαι πιο κατω στην πραγματικοτητα και απλα εχω κατακρατησεις.Οποτε συνεχιζω κανονικα.Αυριο ας δειξει τα ιδια παλι η ζυγαρια,δε με νοιαζει, την προκαλω.:P
Καλημέρα στα δυνατά και δυναμικά μου κορίτσια!!!
badgirl11 έτσι έτσι να ξεφουσκώσει η κοιλίτσα για να γίνει σύντομα και δικαιολογημένα ΤΟΥΜΠΑΝΟ!!!
Εχθές ήταν άλλη μια δύσκολη μέρα. Με τα χίλια ζόρια έφαγα τα ακόλουθα:
Έφαγα:
? 1 ποτήρι γάλα + 2 κομματάκια κέικ
? 4 βερίκοκα
? ½ πιάτο στραπατσάδα + ½ πιάτο σαλάτα + 7 ελιές καλαμών μικρές
Ήπια:
? Πάνω από 2 λίτρα νερό
? 1 ποτήρι σόδα
καλημερα κοριτσια! σημερα επιτελους πηγα τουαλετα και η κοιλίτσα μου ξεφουσκωσε αρκετα. Συνεχίζω κανονικά το πρόγραμμα,+ θα ζυγιστώ αφού μου ρθει περίοδος γιατι δε θελω να αγχωθω... η διαθεση απεναντι στο φαγητο πιο ηρεμη, το αγχος με τις υποχρεωσεις μου μεγάλο.
καλη συνεχεια στον αγωνα ;)
Καλημερα κοριτσακια!
Litsaki η τακτικη τουαλετα ειναι μεγαλη υποθεση.Καλη συνεχεια και σε σενα.
Σημερα κι εγω εχω καλυτερη διαθεση παρα το γεγονος οτι ειμαι 5η μερα στα ιδια κιλα.Πηρα τηλεφωνο το γιατρο μου και μου ειπε να μην ανησυχω για το κολλημα γιατι δεν ειναι και τοσο μεγαλο (και οντως κιολας) και μου ειπε να συνεχισω σα να μη συμβαινει τιποτα.
Πρωινο Γαλα με δημητριακα
Δεκατιανο 2 βερυκοκα
Μεσημεριανο Πατατες ογκρατεν σε light εκδοχη (χωρις μπεσαμελ, χωρις λαδι, μονο με λιγο τυρι , λαχανικα και γαλοπουλα)
Απογευμα Γιαουρτι , πεπονι
Βραδυνο Ψαρι ψητο, 1 ντοματα, 1 αγγουρακι
84.8!! γιουπι!!!
Μπραβο koritsaki!;)
μπραβο κοριτσακι!καλα τι ΤΕΛΕΙΟ τικερακι εχεις!τωρα το προσεξα!
mprabo koritsaki mou! mprabo! αχ
θετικη ενεργεια κ παλι, απιστευτο μου φαινεται, μεχρι κ γω μπηκα σε ρυθμο,
14ωρη νηστεια κρατησα χθες, πρωινο σωστο, χυμο κ τοστ
μεσημεριανο παστιτσιο κανονικο κομματι
το ζυγισα κιολα απο το φοβο μου 250 γρ. αν κ δε ξερω ποσο ειναι το νορμαλ χαχαχαχα
μπολικη μαρουλοσαλατα αλαδωτη
κ για γλυκο 2 βερυκοκα.
βραδυνο στο διαλειμμα της δουλειας 8μιση 9 το αργοτερο!
αχ επιτελους εφυγα απτη φαση ξεσκιζομαι στο φαγητο.
επρεπε να παχυνω για να γινει αυτο? :(
Konstans κανεις απο διατροφολογο? δεν το ειχα παρατηρησει!
Οταν ειπα πηρα τηλεφωνο το γιατρο μου δεν εννοω διατροφολογο.Quote:
Σε 2 διατροφολογους εχω παει στο παρελθον και απλα μετα που εχανα τα κιλα δεν εκανα συντηρηση γιατι ειχα λαθος νοοτροπια.Τωρα δεν παω σε διατροφολογο πλεον γιατι εχω πληρωσει ηδη και εχω μαθει τι πρεπει να κανω.Αλλα εχω τις διατροφες που μου προτειναν για καθε κιλο που χανω.Αυτο εννοω οταν λεω οτι ακολουθω διατροφη απο ειδικο.
nai mia απο τα ιδια, φιλοι γιατροι κτλ...Quote:
Originally posted by Constance
Οταν ειπα πηρα τηλεφωνο το γιατρο μου δεν εννοω διατροφολογο.Quote:
Σε 2 διατροφολογους εχω παει στο παρελθον και απλα μετα που εχανα τα κιλα δεν εκανα συντηρηση γιατι ειχα λαθος νοοτροπια.Τωρα δεν παω σε διατροφολογο πλεον γιατι εχω πληρωσει ηδη και εχω μαθει τι πρεπει να κανω.Αλλα εχω τις διατροφες που μου προτειναν για καθε κιλο που χανω.Αυτο εννοω οταν λεω οτι ακολουθω διατροφη απο ειδικο.
διαιτολογια που εχω μαθει απεξω κ δε χρειαζεται να δω καν, για ολη την γκαμα πολλων κιλων.
για 83 κ κατω δεν εχω ομως...
οποτε θα ξαναπαω συντομα :D
σημερα
καλη μερα
εφαγα δυσκολο φαγητο, θεωρειται φορτωμενο με θερμιδες αλλα ηταν πολυ λαιτ μαγειρεμενο,
ανυπομονω να δω τι παιζει αυριο με τη ζυγαρια
πειναω φοβερα, δεν εφαγα πρωτεινη που ειχα σκοπο, καλα να παθω!
500 γρ, παστιτσιο μιαμμμμμμμμμμμ κ λιγα ηταν!
αυριο μαλλον λαδερο ή πρωτεινη κ μεθαυριο το αντιστροφο
αχ μπηκα σε ρυθμο επιτελους,
μολις ξεπαρω λιγο κ συνελθω κι αλλο θα κοψω κ ποσοτητες,
προς το παρον γυριζω σε πιο υγιεινες τροφες ξανα!
Αυτο ακριβως κι εγω απεξω τα εχω μαθει.Αλλα πρεπει και να τα τηρησω απο δω και περα.
Αποψε βγηκα για ποτο και πηρα ανθρακουχο νερο(παλι!) με εχει σωσει.Βγαινω εξω περναω καλα με 0 θερμιδες.:P
Αντε να δουμε τι θα δειξει ο δημιος αυριο.:P Καληνυχτααα!
λεει πολυ το ανθρακουχο, δυστηχως τα πλακωνα,
κ τελευταια τα εκοψα γιατι δε μαρσει η εξαρτηση ρε γαμωτο...
κ σε περιπτωση εγγυμοσυνης μετα πως κοβεται που δεν κανει?
καλο ξημερωμα!
εφυγα κ γω.
εψαχνα καμμια διαιτα αλλα κοιμουνται ολοι. μαλλον ενα ριφρες παλια διαιτολογια κ θα κανω του κεφαλιου μου ως συνηθως χααχαχα
constance badgirl granita ευχαριστω!! αν και το τικερ μου γρανιτα ταιριαζει με το ψευδωνυμο σου!!!
ολα καλα μεχρι το πρωι...γαλα και φρυγανιες με μελι!
μετα 3 η ωρα εδινα μαθημα
μετα 5 η ωρα ειχα τελειωσει το μαθημα και δεν εγραψα καλα και ημουν χαλια...
6 η ωρα ταβερνα με το γλυκουλη μου με 1/2 μεριδα καλαμαρακια σχαρας και 1/3 μεριδα σαρδελα σχαρας 1/2 φετα ψωμι 1 κουταλια τζατζικι και μια μπυρα βεβαιως βεβαιως για να ξεχασω τον πονο μου!
η ωρα 8 βολτα με την κολλητη στην παραλια για να της πω τον πονο μου συνοδεια μιας λεμοναδας
κι αν ειχα μεινει εδω δεν θα γκρινιαζα...
αλλα 12 το βραδυ βρηκα και τον κολλητο για να του πω κι αυτουνου τον πονο μου,αλλα αυτος πεινουσε και πηγαμε ταβερνα και εφαγα κανονικα...
1/2 κοτοπουλο φιλετο,2 κομματια ψαρονεφρι,1 μικρο κομματι χαλουμι,μανιταρια σχαρας,4 πηρουνιες σαλατα τυπου σεφ(αλλα τουλαχιστον πηρα λαχανικα με σος μονο),ενα κομματι πιπερια φλωρινης γεμιστη,1 ποτηρι ρετσινα και 1/2 μπαλα παγωτο βανιλια
τελικα το ξεπερασα που θα κοπω και δεν θα παρω πτυχιο,αλλα τωρα λυπαμαι τις θερμιδες που εφαγα...
δεν θα ζυγιστω αυριο...ασε να παω κολυμβητηριο 2-3 φορες και ξαναζυγιζομαι μετα
τι λετε?? το χτυπησα το τριχιλιαρο??
αν και ειχα 5 μερες συνεχομενες που επερνα 1150...κριμα...
Κoritsaki πρεπει να ειναι πανω απο 2000 θερμιδες, αλλα δεν εχει σημασια.Ξεχνα τη χθεσινη μερα και σημερα συνεχισε κανονικα.:)
Bad το ανθρακουχο δε μου αρεσει ιδιαιτερα,ουτε και με αηδιαζει βεβαια.Ενα αδιαφορο πραγμα.Το βρηκα ως λυση οταν βγαινω παρα να περνω νυχτιατικο κρασι ας πουμε.Δε μου αρεσει και το αλκοολ, μονο οταν βγαινω πινω.Υπαρχει παντα και η επιλογη του χυμου αλλα εχει τσαμπα θερμιδες για μενα.Γιατι να παρω 200 πχ θερμιδες για κατι που θα πιω κι οχι που θα φαω.:P
Καλημερα λοιπον κοριτσακια.Σημερα ξεκολλησα επιτελους!Ελπιζω να μην ξανακολλησω για καιρο τωρα.Τουλαχιστον να πεσω απο τα 70 και μετα.:P
Σημερα κλεινω 2 μηνες διατροφης και εχω χασει συνολικα 7,4 κιλα.Νομιζω ειναι μια χαρα αξιοπρεπης απωλεια.
Ειναι πολυ καλα Costance!! Καλη συνεχεια!!
Και σε ευχαριστω που με στηριξες στο κολλημα... Επιβεβαιωθηκες!!
ax koritsaki mou μου θυμισες τα φοιτητικα μου χρονια με την κολλητη κ τον κολλητο...Quote:
Originally posted by koritsaki
constance badgirl granita ευχαριστω!! αν και το τικερ μου γρανιτα ταιριαζει με το ψευδωνυμο σου!!!
ολα καλα μεχρι το πρωι...γαλα και φρυγανιες με μελι!
μετα 3 η ωρα εδινα μαθημα
μετα 5 η ωρα ειχα τελειωσει το μαθημα και δεν εγραψα καλα και ημουν χαλια...
6 η ωρα ταβερνα με το γλυκουλη μου με 1/2 μεριδα καλαμαρακια σχαρας και 1/3 μεριδα σαρδελα σχαρας 1/2 φετα ψωμι 1 κουταλια τζατζικι και μια μπυρα βεβαιως βεβαιως για να ξεχασω τον πονο μου!
η ωρα 8 βολτα με την κολλητη στην παραλια για να της πω τον πονο μου συνοδεια μιας λεμοναδας
κι αν ειχα μεινει εδω δεν θα γκρινιαζα...
αλλα 12 το βραδυ βρηκα και τον κολλητο για να του πω κι αυτουνου τον πονο μου,αλλα αυτος πεινουσε και πηγαμε ταβερνα και εφαγα κανονικα...
1/2 κοτοπουλο φιλετο,2 κομματια ψαρονεφρι,1 μικρο κομματι χαλουμι,μανιταρια σχαρας,4 πηρουνιες σαλατα τυπου σεφ(αλλα τουλαχιστον πηρα λαχανικα με σος μονο),ενα κομματι πιπερια φλωρινης γεμιστη,1 ποτηρι ρετσινα και 1/2 μπαλα παγωτο βανιλια
τελικα το ξεπερασα που θα κοπω και δεν θα παρω πτυχιο,αλλα τωρα λυπαμαι τις θερμιδες που εφαγα...
δεν θα ζυγιστω αυριο...ασε να παω κολυμβητηριο 2-3 φορες και ξαναζυγιζομαι μετα
ο κολλητος ρεγγα, δεν ειχε αναγκη,
η κολλητη ψηλη, επισης δεν ειχε αναγκη.
εγω ετρωγα ετσι κι αλλιως (απλα ευσωμη τοτε) χαχαχαχ
μια χαρα εφαγες, θα μπορουσες πιο ανθυγιεινα!
πολυ καλο που ετρωγες μισο ή λιγο απολα!
αμαν τωρα διαβασα για το πτυχιο κ στεναχωρηθηκα, 3 χρονια πηρε να παρω το δικο μου για 2 μαθηματα...
ριξτους δυο φασκελα, φυγε απο εκει (αν σπουδαζεις αλλου)
αγνοησε απεργιες καταληψεις κ ο,τι αλλο κ απλα πηγαινε δινε το.
Οταν θα σταματησεις νασχολεισαι θα το περασεις με την πρωτη.
μια ζωη διαβαζα κ τι καταλαβα?
συγχαρητηρια κοριτσια, ολε μπραζιλλλλλλλλλλλλλλλλλλλ λλλλλλλλ
μπραβο που ξεκολλησατε!
ξεκολλησα κ γω απο το απαισιο 85 κ ειμαι 83333333333333333333333333333333333333333333333333 33333333333333333333333333333333333333333333333333 33333333333333333333333333333333333333333333333333 3333333333333333333
ααααααααααααααααααααααααα α
το γιορτασα με ενα τελειο πρωινο,
συνεχιζω ακαθεκτη να επιστρεψω στα 82, μετα στα 81 κοκ χεχεεχ