πεταξα κ εγω ενα τουβλο-κλικ :p
Printable View
πεταξα κ εγω ενα τουβλο-κλικ :p
Οτι μερικες φορες,το υπερβολικο ενδιαφερον καποιων ατομων γυρω μου,με πνιγει!!
απ το καθολου...
Eννοειται,δεν ειμαι αχαριστη,απλα λεω..
τελευταίες μερες δε μου πολυστέλνει μνμτα(ο φιλος μου) κ όταν του είπα γιατί μου είπε οτι εχει πολυ δουλειά (αλήθεια είναι βεβαια) απλά με στεναχωρεί. γιατί εγω θέλω να στελνω κ όταν τον ρωτάω αν τον ενοχλεί που στελνω λεει οχι, αλλά εγω νιωθω άσχμα όταν στέλνω κ δεν απαντάει..
πιο πολύ νιωθω άσχημα γιατί δε μου λεει τι έχει, πχ οκ μπορεί να μην εχει όρεξη αυτες τις μερες, αλλα δε το λεει, κ γω νιωθω αβολα οταν στελνω ...
Δε νιώθω άνετα σε τέτοιες συζητήσεις, νιώθω λίγο παρείσακτος μιας και νομίζω απευθύνεστε η μία στην άλλη. Το μόνο που έχω να πω είναι μην υπεραναλύετε καταστάσεις και μη κάνετε τη τρίχα τριχιά. Αν ο άνθρωπος σας απομακρύνεται λίγο δώστε του λίγο αέρα, μπορεί να τον χρειάζεται.
Δε λέω ciciliana οτι υπεραναλύεις εσύ ή οτιδήποτε, γενικά μιλάω. Αλλά εσύ το λες, λίγες μέρες είναι...
Αυτά από μένα.
Σκεφτομαι, ποτε θα γινω πραγματικα αδυνατη...............
Quote:
Originally posted by onelifeonechance
Eννοειται,δεν ειμαι αχαριστη,απλα λεω..
οχι βρε δεν εννοησα οτι εισαι αχαριστη απλα λεω οτι αν το καλοσκεφτεις ειναι πολυ γλυκο να ξερεις και να σου δειχνουν οτι νοιαζονται οι αλλοι για σενα, εγω σχεδον δεν το νιωθω ποτε αυτο.. τι σχεδον δηλαδη... ποτε.. και ειναι ακομα χειροτερο... χχεχε
μαλακια βασικα.. αλλα καμια φορα σκευτομαι τι μου βρηκε ο αντρας μου :P
Sisaki παρτο χαλαρα οντως μπορει να εχει και πολυ δουλεια και να ειναι και δυσκολα τα πραγματα στη δουλεια.. αστον λιγο λασκα ειπαμε κανει καλο! χιχιχι.. και μη νιωθεις ασχημα, αυτο δε σημαινει τιποτα απολυτως! :smilegrin:
ελπιζω κατα τ'αλλα να μου εισαι καλα μικρο ε? :love:
σε χρειαζομαστε (την αντρικη γνωμη) οπως η μελισσα το μελιQuote:
Originally posted by filipparas
Δε νιώθω άνετα σε τέτοιες συζητήσεις, νιώθω λίγο παρείσακτος μιας και νομίζω απευθύνεστε η μία στην άλλη. Το μόνο που έχω να πω είναι μην υπεραναλύετε καταστάσεις και μη κάνετε τη τρίχα τριχιά. Αν ο άνθρωπος σας απομακρύνεται λίγο δώστε του λίγο αέρα, μπορεί να τον χρειάζεται.
Δε λέω ciciliana οτι υπεραναλύεις εσύ ή οτιδήποτε, γενικά μιλάω. Αλλά εσύ το λες, λίγες μέρες είναι...
Αυτά από μένα.
θα απαντας με το ζορι σε οτι μας απασχολει αλλιως εχει μαστιγωμα μισαωρο και μετα βουτια στο μπουκοβο :lol: :lol: :lol:
φιλλιπε κ μιτσοκολο δικιο έχετε, απλά άν μου απαντούσε δε θα τα υπερανέλυα.
γενικά έχω υπομονή πολύ γιατί είναι ένα άτομο για το οποίο νοιάζομαι.
υπεραναλύω κ κάποιες φορές όταν με πιάνει φόβος οτι μια μέρα μπορεί να μην είμαστε μαζί( αλλά καταλήγει σε άσχημα συναισθήματα κ προσπαθω να μη το κανω συχνα).
μιτσόκολο καλά είμαι:love: σευχαριστώ.... ελπίζω κ εσυ το ίδιο!!
και φυσικά σε τέτοια θέματα θέλουμε αντρικές γνωμες..!
κι εγω πατησα!
The people of clowncity don't speak very much... Talk! Express yourself in the News Bulletin!
εχουν παραπονο!!
γεια σας συμφορουμακια!
ενιωσα πολυ ανθρωπος σημερα. καμμια σχεση με χτες που ημουν ζομπι.
:)
καλα και γω... νομιζω αρκετα μπερδεμενη αλλα δε γαααααααααααααα μπιπ θα ξεκαθαρισει το τοπιο που θα παει?
κλικακι καλοστο πως εισαι????? :wink1:
ειμαι αρκετα καλα αυτη τη στιγμη.
ειχα και συνεδρια σημερα.
και μετα περπατημα και εξοδος με χαβαλε
καλα ηταν
ξυπνησα λιγο :)
τι εχεις?
πως σε καταλαβαινω! και γω μετα απο συννεδρια πετουσα μιλαμε, εστηβα την πετρα, τωρα η πετρα στηβει εμενα! χαχαχαχα
χαιρομε που εισαι καλα και ευχομαι να εισαι πιο συχνα ετσι!
τι εχω.... ξεφιτρωνουν προσωπα απο το παρελθον και μου φερνουν τα πανω κατω τα μεσα εξω τα πισω εμπροσθεν και λοιπα μπερδεψουρικα :puzzled:
ωχ και γω σε τετοια φαση ειμαι, αλλα εγω τα εχω αφησει τα ινια. με παει το πραγμα οπου ναναι και συμβιβαζομαι με ψιχουλα.
μην κανεις το ιδιο λαθος.
κατι που ηταν κορυφη πριν απο πολλα χρονια, τωρα μπορει να μην ειναι ουτε οι προποδες....
μενει μονο η ΙΔΕΑ
καταλαβα με ενιωσες αμεσως ε? μενει η ιδεα ομως? και αν ειναι κατι αλλο? παιζει πολυ το μυαλο μου τελευταια και με φοβαμαι.... :mad:
ειναι μια ιδεα μεγαλη που την εχουμε φτιαξει εμεις οπως βολευει
αλλα αυτη η ιδεα σπανια εως ποτε αντιπροσωπευει την πραγματικοτητα.
και αμα δεν πατησουμε στη γη, η πτωση θα ειναι επωδυνη
τα απωθημενα ειναι μια ιδεα, ενα σεναριο
Απλα σκευτομαι.γιατι τωρα; Και ταχα ειμαστε κολλητοι(;) κλικ τελικα για ολα φταινε οι αλλοι εγω αυτο ξερω :P εχω κουραστει να σκευτομαι το συγκεκριμενο θεμα . Βασικα δεν αντεχω αλλο , ειναι απιστευτα ψυχοφθορο . Και μια χαρα ημουνα τι ηθελε τωρα να κανει παλι ντου;;; Γαμωωωωωω
μπορει να ακουστει science fiction αλλα αυτο το "γιατι τωρα" δε μοιαζει τυχαιο.... νομιζω καπως το προκαλουμε και δεν ειναι συμπτωση.
η ρουτινα σκοτωνει αν δεν τη σκοτωσεις.
το προβλημα ειναι οτι αυτο που θα σκοτωσει η ρουτινα μπορει να ηταν απειρως καλυτερο απο αυτο που θα φερει μετα...
γιαυτο το νου σου για αυτα που οταν γινουν δεν ξεγινονται
φιλοι φιλοι καρδιοφιλοι :rolleyes:
Αυτο το γιατι τωρα ... Θα συμφωνησω απολητα! Δεν ειναι τυχαιο το μπιπ, μωρε εμεις προσεχουμε (για να εχουμε) αλλα ..... Ενα μυαλο τοχουμε (ασε που ρεταρει κιολλας) :lol: πολλες φορες ευχομαι να μπορουσα να αραδιασω καπου αυτα που εχω στην καρδια και στο μυαλο μου. Εχω φουλαρει .
αραδιασετα σε ενα τετραδιο σα να μιλας στον εαυτο σου. μπορει να βοηθησει
εμενα με βοηθαει αυτο π λεει η κλικ. εκτος αν θεω 2η γνωμη. αλλα τελευταα γραφω κγω
Το κανω καθε μερα σχεδον, αλλα μπα! Μαλλον χρειαζομαι και καμια μπουφλα απο το ατομο που τα λεω για να ξελαμπικαρω και λιγο . Σκευτκα να παω στον ψυχολογο που πηγα μια φορα,και σταματησα γιατι παραηταν ομορφος για να συγκεντροθω :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:duh: εμενα η μαμα μου μου βρηκε 2 νεους ωραιους γιατρους να παω μιας κ ηθελα.
Ψυχολογο λες; Βουρ σισι ! :lol:
οχι ο ενας ειναι οδοντιατρος (θα παω για καθαρισμο) κ ο άλλος γυναικολοογος θα παω για παπ:bigsmile:
με τις υγειες μου...την αλλη βδομ λογικα..
ψυχολογος και κουκλος? και δεν εχεις ξαναπαει?
πας καλα κοπελια???
:bigsmile:
Me τις υγειες σου σισι! Χαχαχα να πασσσσς!!!! Κλικ μιλαμε... Ακου φαση φιλε τον βρηκα απο καταλογο πανω σε απελπησια , περνω τηλ κλεινω ραντεβου παω.. Και περιμενωντας εξω , σου περνανε οι κλασικες ιδεες απ το μυαλο. Πως θα ειναι; Θα ειναι κανενας παππους που δε θα καταλαβει χριστο; Θα νιωσω ανετα; Κλπ κλπ. Ε σε καποια φαση ακουω ενα ´περαστέ ´ μπαινω μεσα. Βλεπω ενα τυπο 1,90 περιπου ξανθο, γαλαζια ματια ισια μυτη (εχω κολλημα με μυτη) και προσπαθουσα να μαζεψω το σαγονι μου. Καλα σωμα; Χεσε μεσα.σερφερ ο τυπος! Ετων 34 . Ε κολαστηκα και δεν ξαναπηγα . χαχαχαχαχαχα
σερφερ?
βλεπω δεν εχασες χρονο... μιλαγε αυτος αντι να μιλας εσυ? :P
Ασε σε καποια φαση αντιστρεψαμε τους ρολους. Θελει να του κανω τατουαζ οποτε δε με βλεπω να το γλιτωνω. χαχαχαχαχα
μαμω το σερφερ σου μαμω ολο λεω να ταβλιαστω και ολο εδω ειμαι.
παρε και αυτο
http://www.youtube.com/watch?v=36g_T0kWGB4
to die for!!!!!!!!!!!!!!!!!
λαθος βιντεο ρε
εδω ειναι ολοκληρο
που αλλαζουν θεσεις :P
ωωωωωωω γκαμπριελα
http://www.youtube.com/watch?v=6PqTF...eature=related
χααχαχαχα και γω ρε με το ενα ποδι στο κρεββατι ειμαι, δε μπορω να δω βιντεο γμωτη. Κοπελια παμε για υπνο; Αυριο εχω σοβαρη δουλεια . Να παω για καφε :P :P γκουντναιτ κοριτσιαααααααα φιλακια τα λεμε αυριο!!!!
τι λες ρε μιτσοκολο? να στειλω καποιον να σκουπιζει τον ιδρωτα??????? :P
αντε ρε goodnight :)
:spin: ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΣΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΝ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΞΥΠΝΗΣΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ:thumbdown::grind:...
ΧΙΧΙΙΧΙΧΙΧΙΧ!!!!!!!!!!!!!!:spin::kiss:
klik klik:tumble:Quote:
Originally posted by Kleanthis
:spin::spin::spin::spin::spin::spin:
Κάθε κλικ μεγαλώνει την πόλη!