Νομίζω ότι σήμερα έφτιαξα την πιο γλυκιά τούρτα μέχρι στιγμής και δεν εννοώ σε γεύση!!!!!
Printable View
Νομίζω ότι σήμερα έφτιαξα την πιο γλυκιά τούρτα μέχρι στιγμής και δεν εννοώ σε γεύση!!!!!
Και επειδή εδώ και μέρες μικρός ζητουσε την δικιά του τούρτα, του έφτιαξα αυτή μέσα σε 20 λεπτάκια, έτσι για να του περάσει ο καημός!!!! Από εκείνη την ώρα την κρατάει και θα έχει σβήσει τουλάχιστον 24968302 φορές το κεράκι τραγουδώντας "happy birthday to you Andreas" !!!! Πλάκα έχει!!!!
πωλινακι ειναι ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΕΣ!!!!
πραγματικα βελτιωνεσαι με απιστευτους ρυθμους!!!!
μπραβο σου :)
δε χορταινω να την κοιταζω.....Quote:
Originally posted by polinaki1983
μ αρεσει πιο πολυ απ ολες!!!
Σε ευχαριστώ πολύ σμάρτ μου, και εγώ την έχω λατρέψει αυτή την τούρτα. Μου βγήκε πολύ πιο καλή από τις προσδοκίες μου!!!! Αλλά και ο Mcqueen του μικρού τέλειος βγήκε μέσα σε τόσο λίγο χρόνο που αφιέρωσα!!!!!
Πωλινάκι καταπληκτικές!!!!!!!!!
Θέλω κ εγώ!!!!!
καλα δεν το συζητω, ειναι απιστευτο το αυτοκινητακι :)
απλατο μωρο εχει κ ...εκφραση δενειναι απλα μια ομορφη τουρτα!!!
αν και, κ το αυτοκινητακι μου φαινεται πολυ σκανταλιαρικο :D
να σας ζησει κ η μικρουλα :)
Break μου μακαρι να γινοταν και σου έφτιαχνα!!!!
Εχει μια γλυκαδα απερίγραπτη το μωρό!!!!
Σε ευχαριστώ πολύ!!!!! Αυριο θα πάω να την δω, και ελπίζω να μάθω αν τελικά θα με λέει θεία ή νονά!!!!
polinaki einai TELEIA!!!!Quote:
Πωλινάκι μου είσαι απλά ΘΕΑΑΑΑ!!!!
Καλημέρα σας!!!!
σας ευχαριστώ πολύ αγγελουδάκι και κουκουτσι μου!!! Ναστε καλά.
Λοιπόν σήμερα, η ζυγαριά γύρισε στο 106!!! :shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2: :shocked2::shocked2::shocked2:
Μην με ρωτήσετε γιατί και πως, ούτε και εγώ ξέρω.......
Μπορεί να είναι εικονικό το βάρος, μη σε ανησυχεί και προσπάθησε να μη ζυγιστείς ξανά μέχρι να πας στο διατροφολόγο.
Αποφασισα πως αν η ζυγαριά της διαιτολόγου με δείξει πιο κάτω από την δικιά μου, η δικιά μου θα πάει κατευθείαν στα σκουπίδια και θα πάρω άλλη.
Νομίζω πως πρέπει να βρούμε ένα τρόπο να απεξαρτηθούμε από τις ζυγαριές μας.Όσες φορές είπα "Δεν θα ανέβω για 1 βδομάδα"¨, τα πήγα καλύτερα
Ειτε το πω είτε όχι αποτέλεσμα το ίδιο....... Αυτό το 6 μου την σπάει όσο δεν φαντάζεσε...
Θα φύγει βρε κοριτσάκι μου, μη μου αγχώνεσαι, θέμα χρόνου είναιQuote:
Ειτε το πω είτε όχι αποτέλεσμα το ίδιο....... Αυτό το 6 μου την σπάει όσο δεν φαντάζεσε...
polinaki εμένα ο χειρούργος μου είπε πως την μια μέρα μπορεί να δείχνει ένα νούμερο η ζυγαριά και την επόμενη ακόμα και ένα κιλό παραπάνω και να μην αγχώνομαι,είναι φυσιολογικό αυτό (εγώ βέβαια για να μην αγχώνομαι γενικά με το ζύγισμα δεν έχω αγοράσει καν ακόμα ζυγαριά :D )
Ασε και σήμερα όλα μου συμβαίνουν....... Αυτή την στιγμή το στομάχι μου έχει φουσκώσει σαν να είμαι 7 μηνών εγκυος, και πονάω πολύ...... :(
πωλινακι περαστικα σου! δεν ειναι καλυτερα να επικοινωνισεις με το γιατρο σου? μηπως εφαγες κατι μη δοκιμασμενο και σε πειραξε?
σιγουρα παντως το + στη ζυγαρια ειναι απο το πριξιμο και οχι βαρος
ο πόνος δεν είναι καλό σημάδι,καλύτερα μίλησε με το νοσοκομείο
Λορα μου ο γιατρός είναι εξωτερικό. 20 του μήνα θα γυρίσει...... Οχι δεν έφαγα τίποτα που δεν έχω ξαναφάει...... ουφ.....
Παίρνω αλλά δεν απαντάει κανείς..... Ο γιατρός μου είναι εξωτερικό και ο βοηθός του δεν είναι μέσα στο γραφείο του.... Δεν θέλω να μιλήσω με άσχετους χειρούργους, που δεν τους ξέρω και δεν ξέρω τί γνωρίζουν και τί όχι περί του θέματος.... η διατροφολόγος δεν απαντάει...... Σήμερα είναι η μέρα που βλέπουν για την παχυσαρκία και μάλλον είναι σε κάπια ενημέρωση ο βοηθός με την διατροφολόγο γιατί ούτε το κινητό της απαντάει....Quote:
Originally posted by aggeloydaki
ο πόνος δεν είναι καλό σημάδι,καλύτερα μίλησε με το νοσοκομείο
σου πέρασε καθόλου το φούσκωμα κ ο πόνος?μπόρεσες να βρεις κάποιον γιατρό???
Οχι κανέναν δεν βρήκα δυστυχώς..... Το φούσκωμα παραμένει, ο πόνος είχε περάσει, και ήπια τώρα 1 γουλιά νερό και άρχισε πάλι....... Ασε που νιώθω ότι το νερό ανεβαίνει πίσω ξανά.... ουφ.... Θέλω να πάω σπίτι μου.....
Με τις επεμβάσεις που κάναμε, και τη δική μου και τη δική σου, το νερό δεν μας βοηθάει να "πάει το φαί παρακάτω" όπως συνηθίζαμε αλλά μας μπουκώνει και μας κάνει χειρότερα! Μάλλον κάποια μπουκιά έφαγες πιο σκληρή και αμάσητη από συνήθως, και το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να περιμένεις να περάσει το φούσκωμα. Μην ξαναπιείς νερό μέχρι να ξεφουσκώσεις!
Μα το θέμα είναι ότι δεν έφαγα τίποτα σήμερα Αννα μου. Απο το πρωί νιώθω έτσι φουσκωμένη, την ώρα που ξύπνησα, και δεν έφαγα τίποτα ακρινώς γιατί ένιωθα ότι θα εκραγώ!
Χθες βράδυ; Κάτι σε έχει ενοχλήσει, είναι σίγουρο! Μήπως σε επηρρέασε η ιστορία της κοπέλας με την επιπλοκή;
Χθες βράδυ έφαγα τελευταία φορά μισό μπιφτέκι στις 7. Και το ίδιο μπιφτέκι το είχα φάει και το μεσημέρι χτες. Δεν ξέρω, τί να πω.
Πωλινάκι, υπομονή και περαστικά. Και μην αγχώνεσαι. Μπορεί να φταίει και το άγχος σου με το 6
Αυτο το καταραμενο το 6!!!!! Θα το διώξω μια για πάντα κουκούτσι μου! Θενκς για τα περαστικά
Πωλινάκι προσπαθησε να βρεις γιατρο ή καλυτερα να πας απο το νοσοκομειο ............Μην παιζεις με την υγεια σου Πωλινα ........... Μπορει να περασε ο πονος αλλα δεν ειναι οτι καλυτερο να κανει παλινδρομηση το νερο .......... Ενημερωσε μας ..............
Alma μου με την υγία μου θα πέξω αν πάω στο νοσοκομείο. Από την στιγμή που ο γιατρός μου απουσιάζει, και ξέρω πως κανείς άλλος δεν ασχολείτε με βαριατρικά χειρουργεία, δεν το διακινδυνεύω να πάω. Θα μου περάσει.
Polinaki, ανησυχώ, έχει δίκιο η alma libre,να πας στο νοσοκομείο να σε δούνε κι ας μην είναι ο δικός σου γιατρός. Μην αφήνεις το κουδούνι του σώματος σου να χτυπάει. Δες τι συμβαίνει.
βρε Πολίνα μου αφού ο γιατρός σου έχει βοηθό!Ακόμα και αυτός να μην μπορεί να κάνει κάτι θα βρει τον γιατρό σου!
Δεν πρόκειτε να κάνουν τίποτα. Οσο καλούς γιατρούς έχουμε στο νοσοκομείο το πρωί, τόσο άχρηστους έχουμε στις πρωτες βοήθειες το βραδυ. Αν εξερέσεις τους τραυματισμούς από τρακαρίσματα και τέτια, τίποτα άλλο δεν ξέρουν να κάνουν.
Για αυτό χαίρομαι που ο γιατρός μου έχει μεγάλη ομάδα σαν βοηθούς,ότι ώρα και να πας στο νοσοκομείο ότι μέρα πάντα κάποιος από αυτούς είναι εκεί!(συνήθως μάλιστα είναι όχι ένας αλλά δύο)Και όπου και να είναι ο γιατρός επικοινωνούν μαζί τους,συν το γεγονός ότι έχουμε το τηλ του σπιτιού του και ανά πάσα στιγμή αν μας συμβεί κάτι μπορούμε να τον βρούμε !
Ναι αλλά μην ξεχνάμε ότι ο γιατρός σου είναι χρόοοοοοοοοοοοοονια εκεί, ενώ ο δικός μου φέτος έκανε την ομάδα του., και στην ουσία ακόμα προσπαθεί να την ολοκληρώσει.
Polina μου οσο άσχετοι και να ειναι οι γιατροι δεν παυει να ειναι γιατροι και να ειναι σε θεση να σου κανουν ενα υπερηχο ............. Πιστευω οτι πρεπει να πας ........ Αν δεις οτι λενε πραγματα περιεργα τοτε φυγε αλλα δεν χανεις κατι .......
Πωλινάκι μου, θα συμφωνήσω μαζί σου πως αν οι γιατροί δεν έχουν ιδέα, μπορεί να σου προκαλέσουν μεγαλύτερα προβλήματα. Για αυτό και φωνάζουμε σε κάθε άτομο που σκέφτεται για επέμβαση, να φροντίσει να έχει εξασφαλίσει την υποστήριξη στη συνέχεια. Έκανες την επέμβαση, βγήκες από το νοσοκομείο υγιής, όμως σε κάθε πρόβλημα - πχ στο σημερινό, που ελπίζω να είναι μια προσωρινή ενόχληση - θα χρειάζεσαι υποστήριξη. Δεν ξέρω πότε μπορείς να επικοινωνήσεις με το γιατρό σου ή κάποιον από την ομάδα του, αλλά κάντο.
Μίλησα με την διατροφολόγο. Ηταν μαζί με τον βοηθό του γιατρού μου, του είπε τί συμβαίνει και μου είπαν να φάω 1-2 φρυγανιές ή κρακεράκια, και ότι μάλλον κάτι με άνχοσε πολύ και το στομάχι μου δημιούργησε πολλά υγρά. Με το να φάω φρυγανιά ή κρακεράκι είπε θα μαζέψει τα υγρά του στομάχου και θα νιώσω καλύτερα. Για να δούμε