68,4 κάτι κουνηθηκε σήμερα!
πολυ μακρια απο τον στόχο! 58
Printable View
68,4 κάτι κουνηθηκε σήμερα!
πολυ μακρια απο τον στόχο! 58
+1 kg... 53 σημερα
Μπράβο leny!!
Είσαι πολύ κοντά πλέον! Σε πόσο καιρό τα εχασες ?
αρχισα απο σεπτεμβριο, εχασα τα 7 μεσα σε 2 μηνες και μετα εκανα 3 μηνες συντηρηση, και τωρα παω για τα αλλα 3. Αλλα νομιζω θα με παιδεψουν αυτα τα 3 :) οσο δεν με παιδεψαν τα προηγουμενα 7
άποψή μου είναι ότι το καθημερινό ζύγισμα είναι ψυχοφθόρο και αποθαρρύνεσαι... καλύτερα να ανεβαίνεις στη ζυγαριά κάθε 7 μέρες.
Evangelia_A ειναι αναλογα πως λειτουργει στον καθ'ενα.
Μπραβο στο Πηνελοπακι!!
-100 γρ. σημερα
68.1 kg
Από τη Δευτέρα ζυγίζομαι καθημερινά επειδή περίμενα αυτή την εβδομάδα να πέσει το ΒΜΙ μου κάτω από 40(ναι είναι γεγονός, είμαι ένας "απλός" παχύσαρκος πια και όχι νοσογόνα παχύσαρκος:spin: ). Μυστήριο πράγμα το καθημερινό ζύγισμα, όχι πως δίνω βάση ιδιαίτερη αλλά με προσεγμένη διατροφή χωρίς υποψία παρασπονδίας όλη την εβδομάδα κοιτάξτε κατάσταση...
14/2 136,2
15/2 136,1
16/2 135,7
17/2 134,3 :exclamation:
18/2 134,8
19/2 135,1
Θεωρητικά πρέπει τη Δευτέρα που ζυγίζομαι κανονικά να είμαι 134,7 και κάπου εκεί φαντάζομαι θα είναι +-200 αλλά δερίσκω λογική. Τεσπά... μια φορά την εβδομάδα να 'χω το κεφάλι μου ήσυχο...
Καλημερα! Οι κραπαλες πληρωνονται...
+700
55.3
Καλημερα!! Καλα απιστευτο, σημερα ξυπνησα 73,8! Σαν να ξεφουσκωσα αποτομα νιωθω!
Ετσι ειναι... Μπραβο σου!
- 1kg 52
μια χαρα νορμαλ φαινονται οι μετρησεις.Quote:
Originally posted by filipparas
Από τη Δευτέρα ζυγίζομαι καθημερινά επειδή περίμενα αυτή την εβδομάδα να πέσει το ΒΜΙ μου κάτω από 40(ναι είναι γεγονός, είμαι ένας "απλός" παχύσαρκος πια και όχι νοσογόνα παχύσαρκος:spin: ). Μυστήριο πράγμα το καθημερινό ζύγισμα, όχι πως δίνω βάση ιδιαίτερη αλλά με προσεγμένη διατροφή χωρίς υποψία παρασπονδίας όλη την εβδομάδα κοιτάξτε κατάσταση...
14/2 136,2
15/2 136,1
16/2 135,7
17/2 134,3 :exclamation:
18/2 134,8
19/2 135,1
Θεωρητικά πρέπει τη Δευτέρα που ζυγίζομαι κανονικά να είμαι 134,7 και κάπου εκεί φαντάζομαι θα είναι +-200 αλλά δερίσκω λογική. Τεσπά... μια φορά την εβδομάδα να 'χω το κεφάλι μου ήσυχο...
τι σε προβληματισε?
Δε με προβληματίζει κάτι... άλλωστε δε μπορώ εγώ με βάση τις θερμίδες που καταναλώνω να ελέγχω όλη τη λειτουργία του οργανισμού μου. Απλά το δικό μου συμπέρασμα είναι οτι όσο πιο αραιά ζυγίζεσαι τόσο πιο αξιόπιστα αποτελέσματα λαμβάνεις.
Θέλω το feedback οπότε δε μμπορω ξέρω γω να το αφήσω μια φορά το μήνα αλλά μια φορά την εβδομάδα άνετα μπορώ να ζυγίζομαι και να μη βλέπω -2 σε 2 μέρες και μετά +1 τις επόμενες 2 και να μη καταλαβαίνω γιατί...
τι εννοεις με το feedback? αν κανεις καποιες μερες υψηλων θερμιδων ειναι λογικο προσκαιρα να εισαι βαρυτερος αλλα μετα θα πεσει η ζυγαρια.
σεμενα τουλαχιστο ετσι συνεβαινε...ισως εννοεις κατι αλλο ομως?
feedack σημαίνει ανατροφοδότηση, εν ολίγοις να βλέπεις το αποτέλεσμα των ενεργειών σου. Εγώ πάντως δεν είχα μέρα με ψηλές θερμίδες. Ντάξει, μη το κάνουμε και θέμα, δεν έγινε τπτ.