Είπα να μη φτάσω και στα πιο απόκρυφα,αλλά με προκαλείς,κοπελιά!Quote:
Originally posted by herts
άκου εκεί ΄πιτσοκόριτσο΄
Μόλις μου έστειλε φωτογραφία του τατουάζ,που σου χτύπησε το μπισκοτάκι μου!
Printable View
Είπα να μη φτάσω και στα πιο απόκρυφα,αλλά με προκαλείς,κοπελιά!Quote:
Originally posted by herts
άκου εκεί ΄πιτσοκόριτσο΄
Μόλις μου έστειλε φωτογραφία του τατουάζ,που σου χτύπησε το μπισκοτάκι μου!
Νέος,ωραίος,πράσινα μάτια;:shocked2:Quote:
Originally posted by polinaki1983
Εσύ χάνεις Ναταλία μου!!!!! Μόνο άμμα δεις την θέα από το σγκεκριμένο δωμάτιο θα καταλάβεις:):):)
πιτσοκόριτσο, βρήκες το μάστορά σου, ε;;;;;;Δώσε Νατάλι, δώσε!!!!!!!!!!!
Ασχετο! Αυτό με τις πετσέτες...την πάτησα! Έψαχνα στον καθρέπτη μπροστά από τονκύριο να δω την..πιτσού! Τι ξανθιά, Θεέ μου!
νατάλι, μήπως να ξανασκεφτείς την πρόσκληση του Πωλινακίου;;Πιστεύω ότι μέχρι και κούκλο πρασινομάτη θα σου βρει να ταιριάζει και με τη θέα. Ξανασκέψου το...
φιλιά!
Επιθυμείς ν'αποδημήσω στο χρυσοπράσινο φύλλο;
Και στην Κύπρο έχει internet!Καλή προσπάθεια,
αλλά δε γλυτώνεις από μένα και τις τελικές εξετάσεις!
Kι ότι μίλαγα στο φατσοβιβλίο με το Νεκταρίνι για τις κότες της,
εκείνες που τους έβαφε νύχια και δε συμμαζεύεται,πέφτω πάνω
στο πώς τις ψήνει τις καημένες!Κι αν είναι θηλυκές,πάλι καλά!
hehehe όλα είναι μεστο πρόγραμμα, θέληση να υπάρχει¨:):):) Καλημέρα !!!!Quote:
Originally posted by NADINE
Νέος,ωραίος,πράσινα μάτια;:shocked2:Quote:
Originally posted by polinaki1983
Εσύ χάνεις Ναταλία μου!!!!! Μόνο άμμα δεις την θέα από το σγκεκριμένο δωμάτιο θα καταλάβεις:):):)
καλημέρα...Ναταλάκι μου να είσαι καλά...μου έφτιαξεςτην μέρα από το γέλιο....
ε ναι λοιπόν τρώω πίτσα...so what???:puzzled:
Ναταλάκι μας, γιαβρί μας .... έχεις ξεφύγει ! Είσαι αλλού (αλλά που?).
Ευχαριστώ για τις ιδέες για τις πετσέτες ... αλλά να σου πω την αλήθεια, ποτέ δεν κατάλαβα για ποιο λόγο (στις ταινίες κυρίως) βάζει ο τύπος που έκανε ντουζακι, την πιτσέτα στην μέση. Ρε φίλε, πλύθηκες ... στεγνώθηκες. Ε, ή μείνε ξεβράκωτος καθώς χτενίζεις την κόμη σου, ή βάλε ένα βρακί ρε παίχτη! Τέσπα.
Επίσης, ήθελα να σου πω πόσο υπέροχη είσαι που μου έβαλες 2 σχέδια πιτσέτας. Σκέφτηκε η ... σκατιάρα η Ναταλί : "καλά, το μοντέλο στην φωτό βολεύεται με μια πιτσέτα, του φτάνει για να την φέρει μια φούρλα γύρω-γύρω, ο σποτάκος μου όμως που να χωρέσει σε μια?". Έτσι λοιπόν κι εγώ χαρά μου θα τις πάρω και τις δυό, θα μου τις ενώσει η Νεκ, και θα μπορώ να τυλίγομαι κι εγώ ωσάν μοντέλος!
Τώρα ... το γιατί δεν μου φτάνει μια πιτσέτα ... θα σε αφήσω με την απορία! Είναι λόγω σκεμπέ ή είναι άλλοι οι λόγοι που χρειάζονται 2 για να καλύψουν το φιδίσιο μου κορμί? (φιδίσιο = ανακόντα και βάλε λέμε !).
Την καλημέρα σε όοοοολους και όλες :P.
Ax, αχ, αχ Σποτ..που προσπαθείς να μας πείσεις ότι λόγω άλλων παραγόντων σου ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ δυο πετσετούλες...
όχι, ότι θέλεις ΟΛΑ τα εικονιζόμενα από την καημενούλα την νεκταρία που ως άψογη σύζυγος, μητέρα και γυναίκα πρέπει, κατά το άσμα της παναγιωτάρα, να ικανοποιεί τις ορέξεις σου...πετσετωμένες ή μή!!!
Τι τραβάμε κι εμείς οι καημένες...
Η Ναταλία όμως, πού είναι βρε παιδιά?
Παρατηρώ οτι πλέον μπαίνει πιο αραιά ε? Εσείς τι λέτε?
Και μετά, από τύψεις πλακώνεται και κάνει 10 ποστ συνεχόμενα ....
Που είσαι Ναταλία μας?
Α, ρε spot, τις ίδιες σκέψεις κάνουμε όλοι μου φαίνεται. Κάποτε κι εγώ σιγοτραγουδούσα κάτι για φιδίσιο κορμί και φυσικά μου έγινε επιτόπια, πικρόχολη παρατήρηση. Απάντησα βάσει του δικού σου σκεπτικού, με τη διαφορά ότι αντί για ανακόντα, έβαλα βόα.
Δεν είναι βόας, δεν είναι κροταλίας, είναι η κορμάρα μου, η φιδίσια!
Προσπαθώ να φανταστώ ποιος άλλος λόγος να υφίσταται ώστε να σου χρειάζονται δύο πετσετούλες να τυλίξεις την κορμάρα σου.. Αν το πονηρό μυαλό μου σκέφτεται σωστά, τυχερή η γυναικούλα σου! ;)
Quote:
Originally posted by NADINE
ʼσε που εγώ είμαι κορίτσι penthouse ....
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΠΕΣ ΕΤΣΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ !!!!
Κι εγώ τόσους μήνεςς τώρα, αναρωτιώμουν "βρε που την έχω ξαναδεί ... που την έχω ξαναδεί !".
Ωστόσο Ναταλία μου, οφείλω να ομολογήσω, οτι ως κορίτσι Playboy, ήσουν το κάτι άλλο ....
Δεν λέω, και η Φανή καλή είναι, αλλά εσύ ξεχωρίζεις.
ΑΑΑχ ʼβα μου ... τα φιδίσια κορμιά τα έχουν άλλες ....
Εμείς τι είμαστε ... ασήμαντα μικρά φιδάκια ... μα τι λέω, ούτε καν φιδάκια, σκουληκάκια είμαστε, μπροστά στις VIP φιδίσιες κορμάρες.
Μα που στο καλό είναι αυτή η Ναταλία σήμερα? Πάλι σε καμιά φωτογράφηση για εξώφυλλο θα τρέχει, να μου το θυμηθείτε ....
(και κάπου εδώ σταματώ πριν μου ρίξει καμιά κλωτσιά ο admin).
Σίγουρα σε φωτογράφιση είναι! Νισάφι πια! Μια για το penthouse, μια για το playboy, δεν ξέρω αν κάνει και φωτογραφήσεις στο πασίγωστο, έγκυρο και σοβαρό περιοδικό "εμπειρίες"... Θα μας πει λεπτομέρειες όταν επιστρέψει. Να την παροτρύνουμε κιόλας μη το χοντρύνει το ζήτημα και γυρίσει και ταινίες.