Πφφφ δεν μπορω τον ανταγωνισμο!!
Printable View
Όχι καλά...με έπιασε ταχυκαρδία και μουδιάζουν και τρέμουν τα χέρια μου και δεν μπορώ ν' αναπνεύσω καλά...φοβάμαι...
Όχι αλλά ήμουν σχετικά καλά, κοιμήθηκα κι ως αργά και ξεκουράστηκα...όμως μερικές φορές με πιάνει έτσι κι αλλιώς φόβος όταν νυχτώνει πόσο μάλλον όταν είναι έτσι ο καιρός...
Άσε που και να ήθελα να βγω έβρεχε από το πρωί σήμερα...
Ακόμα δεν μου έχουν περάσει αυτά τα συμπτώματα...δεν ξέρω τι μ' έπιασε, δεν είναι πάντα τόσο άσχημα...
Απο αυριο ξεκιναω παλι απο την αρχη!!!!
αισθανομαι οτι ο χρονος κυλαει αργα. ενω θα επρεπε να συμβαινει το αντιθετο αφου τωρα νυχτωνει νωριτερα. φταιει ο τοπος που ειναι ερημια, μπορεις να βγεις να φωναξεις και κανεις δε θα ενδιαφερθει, γιατι πλεον δεν υπαρχει ψυχη. και το παρατηρω συχνα οταν εχουμε την ελευθερια μας φαινονται ολα βαρετα και δε τη θελουμε, οταν δε την εχουμε μας πιανει αγχος και βιασυνη και τη ζηταμε. σαν μια σχεση μαζι δε κανουμε και χωρια δε μπορουμε.
Δύσπνοια πάλι που να με πάρει! Γιατί με πιάνει αυτό, γιατί;;;
Σφιξιμο δοντιων,νευρα,ανησυχια.Ειν
ο,τι χειροτερο να κατευθυνεται ολη η αρνητικη ενεργεια προς τον εαυτο σου,ειδικα οταν δεν αξιζει να κατευθυνθει πουθενα αλλου.
Κενη κ αγχωμενη.
Ανία κι απογοήτευση...
Σκέψου ότι αύριο θα είναι μια καλύτερη μέρα.Απλά προσδιόρισε χρονικά αυτό το αύριο και κάνε κάτι γιαυτό γιατί αν το αφήσεις έτσι σκέτο ως "αύριο" και σε μια δεκαετία απο τώρα πάλι έτσι θα νιώθεις.
Σ' ευχαριστώ για την απάντηση... :) Αυτό προσπαθώ, να κάνω κάτι για όσα με απογοητεύουν έστω με τη λίγη δύναμη που έχω...μακάρι να το καταφέρω...
Τώρα μου θύμισες μια αγαπημένη μου ταινία, το "Όσα παίρνει ο άνεμος", την έχεις δει; Στο τέλος της η ηρωϊδα λέει "after all, tomorrow is another day"...ταιριάζει μ' αυτό που μου είπες να σκεφτώ ότι αύριο θα είναι μια καλύτερη μέρα που μακάρι να είναι γιατί έχω άγχος για κάτι που θα ξέρω το απόγευμα κι απ' αυτό θα εξαρτηθεί μερικώς κι η έκβαση της αυριανής μέρας...
Oχι δεν την έχω δει.Εύχομαι να πάνε όλα καλά