Ναπιασω κ τον υπολοιπο Αβουλινοκοσμο τωρα!Κεφακια βλεπω σημερα τσουπρες μου!Πολυ χαιρομαι!Η γνωστη πλεον τριαδα μαλλον γινεται τετραδα μετα τον ερχομο της Λιλας!Λιλακο θελω να δω τον αδελφο που ειναι στο Αμερικα!Πρωτα ομως θελωτο νερατζακι.....Τρεχουν τα σαλια μου!ΗΜοναδικη κανει κεικ!
Η αληθεια ειναι οτι τωρα που εχω τη γιαγια στο σπιτι υπαρχουν ταχα γι'αυτη μπισκοτα,κρουασαν,κεικ,σοκ� �φρετες,γλυκα κ τα τρωω εγω!
Ευτυχως Τζινακο που εχει γινει παραληπτης των κιλων η μαμα γιατι σε λιγο θα πρεπει να τρωω στο πιατο που εβαλε η Λιλα!
Ελακι με γεια το μαλλι!κ παλι διαπρεψαμε μαγειρικα βλεπω!
Γλυκια μου Μακ αντε με το καλο στο νεο σχολειο μην δουμε κ εκει το δυναμικο του γιατι με το χλιμιτζουρα στο αλλο σχολειο....Κ μη λες για εκδρομες!Το αδυνατο στοιχειο μου.Τρελλαινομαι !3τος χρονος που δεν θα παω πουθενα!Αν δεν κανω φετος διακοπες στο Ριο(οχι Ντετζανειρο)με κοβω Λιλα να σου ερχομαι στο χωριο.
Τζινακι μου εσενα τι να σου πω?Κουραγιο κοριτσι μου.Θα ερθουν κ καλυερες μερες!Σε θαυμαζω ακομη περισσοτερο που οχι μονο δεν χανεις το γελιο σου αλλα το μεταδιδεις κ σ'εμας!