Μπράβο Πωλινάκι μου! Είμαστε πολλές τελικά, αλλά σκόρπιες!
Γιατί Ναταλία μας? Τι εννοείς? Μέχρι να μας πεις, πετάγομαι στο γειτονικό βίντεο κλαμπ και επιστρέφω... Μάτς, μούτς!
Printable View
Μπράβο Πωλινάκι μου! Είμαστε πολλές τελικά, αλλά σκόρπιες!
Γιατί Ναταλία μας? Τι εννοείς? Μέχρι να μας πεις, πετάγομαι στο γειτονικό βίντεο κλαμπ και επιστρέφω... Μάτς, μούτς!
Τι εννοεις Ναταλάκι μου?
Επιμένετε,βλέπω!
Πού είναι η Hopa να σας εξηγήσει;Έχω γίνει ανέκδοτο!
Όχι,δεν το ανοίγω το κουτάκι της Πανδώρας!
Kάτσε!Πού πας;Έχει στο star "Madagascar"! I like to move it!Move it!Quote:
Originally posted by Ava
...πετάγομαι στο γειτονικό βίντεο κλαμπ και επιστρέφω...
--->Will.I.Am - "I Like to Move It" Madagascar 2: Escape 2 Africa
Γύρισα, έφερα μαζί μου δύο τεράστια κουτιά ποπ κόρν, ζεστά - ζεστά και δύο ταινίες απείρου κάλλους (θα με μαχαιρώσει ο άνθρωπος και δίκιο θα χει). Διάλεξα τον Κάσπερ το φαντασματάκι σε χριστουγεννιάτικη εκδοχή και σε περίπτωση που μου το παίξει σκληρός άντρας, έχω και εναλλακτική. Τον Μίκυ και την παρέα του σε χριστουγεννιάτικες βεβαίως, βεβαίως, περιπέτειες.
Πάω να ετοιμάσω. Ναταλία, περιμένουμε το ανέκδοτο της ημέρας. Φιλάκια!!!
ʼντε καλέ και δεν πρόλαβα να δω τη Μαδαγασκάρη!! Κρίμα!! Λοιπόν τριπλό παιδικό απόψε. Πάντως Ναταλία μου, με πήρες χαμπάρι βλέπω.... Ξαναφιλάκια!!!
Ax!Tον έχω κι εγώ τον Χριστουγεννιάτικο Μίκυ!
Αχ!Τέλεια θα περάσετε!Κεράκια,φωτάκια και κινούμενα σχέδια!
ʼντε,θα το πω το ανέκδοτο,να τελειώνουμε!
Πρόπερσυ νομίζω,είχα στολίσει Χριστουγεννιάτικο το σπίτι
(κάπου 9 κούτες μπιχλιμπίδια+ γιρλάντες κλπ. σε ένα ήδη
Χριστουγεννιάτικα στολισμένο σπίτι κατά όσους το βλέπουν)
Φυσικά μου πήρε πολλές μέρες και να το στολίσω και να το ξεστολίσω!
Το στόλισα κάπου τον Νοέμβρη και το ξεστόλισα Μεγάλη Εβδομάδα!
Που δεν πρέπει να ήταν και νωρίς!Απρίλιος ήταν σίγουρα!
H hopa κάπου στις Απόκριες μου είχε πει"Τώρα δε λέει να το χαλάσεις!
Θα λες πως το έντυσες για τα καρναβάλια Χριστουγεννιάτικο!"
Φυσικά από τότε δεν το ξαναέκανα!Πέρισυ είχαμε το μάζεμα των χαλιών
και φέτος έχουμε τη γενική καθαριότητα!Είναι απλά θέμα χρόνου!Πώς κάνετε έτσι;
Όταν θα έρθεις σπίτι μου,θα καταλάβεις ποιός πήρε χαμπάρι ποιόν!Quote:
Originally posted by Ava
Πάντως Ναταλία μου, με πήρες χαμπάρι βλέπω....
Καλά να περάσεις με το φιλαράκι σου απόψε!Φιλάκιααααααααααααα� �α
Χαχαχαχαχα Ναταλάκι!!!! Εγώ φέτος πρώτη φορά θα στολίσω το σπίτι μου, αλλά και στην μαμά που το στόλιζα, το έκανα μέσα Νοεμβρίου, και ενοείτε πως αν ήταν από το χέρι μου, δεν θα το ξεστόλιζα ποτέ!!!! Αναλάμβαναν δυστυχώς και το ξεστόλιζαν άλλοι!!! Τώρα με το δικό μου φέτος θα δίξει τί θα γίνει!!! ίσως το βρούν και εμένα οι απόκριες ντυμένο "Χριστούγεννα" χαχαχαχα. Είναι η αγαπημένη μου γιορτή, ιδικά η παραμονή προτοχρονιάς, που ως δια μαγείας το δέντρο γεμίζει από κάτω με αμέτρητα δώρα για όλους και με το που αλλάξει ο χρόνος αρχινάμε να ανοίγουμε!!!! Αχ τέλεια είναι!!!!!
Κορίτσια, άσχετο, αλλά σημερα έτσι στα ξαφνικά τα πόδια μου φουσκώσαν και έχουν γίνει πελόρια από τον αστράγαλο και κάτο..... ούτε παντόφλες δεν με χοράνε. ξέρετε γιατί μπορει να συμβαίνει αυτό?
Καλημέρα! Χθες πέρασα πάρα πολύ ωραία, αν και το κουτί του ποπ κόρν δεν είχε μέσα δώρο - έκπληξη! Έψαχνα, έψαχνα, τίποτα! Αλλίμονο, δε φημίζομαι δα και για την τύχη μου!
Ναταλία, μου άρεσε πολύ το ανέκδοτο! Μην ανησχυχείς καθόλου, δεν είσαι και η μόνη. Ξέρω μάλιστα μια δυο περιπτώσεις, όπου κράτησαν τα στολίδια μέχρι τα επόμενα Χριστούγεννα. Πάντως, μετά τη γενική καθαριότητα, επιμένω να ανοίξεις το κουτί της Πανδώρας! Όπως σε κόβω, θα χαρείιιιιιιιςςςςςς.....!!!! Μην αφήσεις τα χαλιά και τις χλωρίνες να σου στερήσουν τη χαρά των Χριστουγέννων. Βιάσου λοιπόν, τελείωνε με τις καθαριότητες, να περάσουμε στο προκείμενο! Εδώ να πω και κάτι: Επί χρόνια τα Χριστούγεννα μου προκαλούσαν κατάθλιψη. Όταν έβλεπα τις βιτρίνες να στολίζονται σιγά σιγά, η ψυχή μου βούλιαζε. Δεν ήθελα φωτάκια, ούτε τραγουδάκια, ούτε τίποτα εορταστικό και εννοείται ότι δε στόλιζα. Ήμουν λάτρης της καθημερινότητας. Ξαφνικά έγινε η μετάλλαξη. Φαινομενικά χωρίς λόγο, έτσι, σα να γύρισε ένας διακόπτης. Δεν το έψαξα κιόλας. Πάντως έγινα φανατική των Χριστουγέννων, των στολιδιών, αγόρασα δέντρο, αγοράζω κάθε χρόνο μπιχλιμπίδια, δεν τα χορταίνω με τίποτα και φυσικά, όταν έρχεται η ώρα να ξεστολίσω, τότε με πιάνει η κατάθλιψη. Κράτησα και τη χαρά της καθημερινότητας, αλλά και των ενθουσιασμό των γιορτών.
Πωλίνα, πώς είναι σήμερα τα πόδια σου? Αν είναι ακόμη πρησμένα, κάνε ένα ποδόλουτρο με άλατα και ξάπλωσε με τα πόδια ψηλά, σε μαξιλάρια. Θα ανακουφιστείς. Αλλά, εννοείται πως δεν αρκεί η ανακούφιση. Να πας να δεις γιατρό. Κάθε φορά που αλλάζει κάτι στο σώμα μας, πρέπει να το ψάχνουμε.
Καλησπέρα κορίτσια. μόλις τελείωσα από το σιδέρωμα και την καθαριότητα του μικρού μου παλατιού και είπα να μπω να δώ πως τα πάτε. Τα πόδια μου Αβα μου σήμερα το πρωί ήταν ξεπρισμένα όταν ξύπνησα αλλά τώρα είναι και πάλι σαν πόδια ελέφαντα!!!!! καλά λες για το ποδόλουτρο και το να ξαπλώσω... ξεχνάς όμως ότι έχω ενα μικρό τερατάκι σπίτι? μόνο μετά τις 10 το βράδυ θα μπορέσω να κάνω κάτι τέτιο.
Θέλω να τελειώσω και το δέντρο μου και δεν με αφήνει...... τώρα να δούμε πότε θα καταφέρω να το τελειώσω!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=rnRdwKVxF5Q&feature=fvsr
Φιλάκια!!!
καλημέρα, καλή εβδομάδα,καλό κουράγιο!!!!
Γιατί μου φαίνεται τόσο βαριά η εβδομάδα που ξεκινάει;;Τα πόδια μου δεν μπορώ να πάρω.Δούλευα Σαββατοκύριακο και θα δουλεύω και το επόμενο και ίσως αυτή η προοπτική με έχει κουράσει!Προκαταβολή στην κούραση!!!Ακόμη και η λέξη μου φαίνεται πιο κουραστική από τις άλλες για να την πατήσω στο πληκτρολόγιο...κ ο΄υ ρ ασ η . Απάπαπα! Εξάνλτηση είναι..νυστάζω θέλω να χουχουλιάσω αλλά ούτε και ο καιρός δε μου το επιτρέπει καθώς με τέτοιες καιρικές συνθήκες επιβάλλεται να είμαστε στην τσίτα! 32 μέρες για τα χριστούγεννα λέει το τζάμπο και ακόμη γύρω μου μυρίζει αντιηλιακό και τα κοντομάνικα φιγουράρυν στα συρτάρια μας...σας διάβαζα προχτές για χριστουγεννιάτικο στόλισμα και αισθάνθηκα όπως ένας Λάπωνας στη Χαβάη.Και μου τη δίνει αυτή η μίζερη σκέψη που κάνουμε όλοι και κάποιοι την εκφράζουν και δυνατά: κάνουμε τουλάχιστον οικονομία στη θέρμανση...όλα, τώρα τελευταία, δορυφορούν γύρω από αυτό το θέμα...
-Πόσ κάνει;
-Πόσο έκανε;;
Πόσο ήρθε ο λογαριασμός;
- Μου έκοψαν, το επίδομα, το μισθό, το δώρο, τη σύνταξη..
-Τι θα γίνει;;;
Και άλλα φοβερά και δύστηνα!!!! Όχι, ότι δεν έχει δίκιο ο κόσμος αλλά πολύ νταουνίλα, βρε παιδί μου!
Προσπαθώ κι εγώ να σηκώσω το μέτριο προς μεγάλο πισινό μου, να τείνουν οι άκρες των μαραζωμένων χειλακίων μου προς τα πάνω, να ανασκουμπωθώ λιγάκι και μου φαίνεται κομμάτι δύσκολο...
Βοηθήστε, βρε συνάδερφοι, να σηκωθούμε λίγο ψηλότερα, λίγο ψηλότερα, λίγο ψηλότερα, κατά το γνωστό επαναστατικό τραγουδάκι της παράδοξης αυτής γενιάς που, αφού το τραγούδησε, το διεκδίκησε και το κατέκτησε, αμέσως μετά το έσουρε στα πατώματα σαν δευτεροκλασσάτο χαλάκι.
φιλιά!:no:
Αν ακούσω άλλη μια φορά το "οικονομία στη θέρμανση" θα ξεφωνίσω! Είπαμε, κρίση περνάμε και εποχή λιτότητας. Δεν είναι ανάγκη να γίνουμε και τόσο μίζεροι. Θέλουμε και το κρύο μας και το ζεστό ρόφημά μας (τσάι ή σοκολάτα, διαλέξτε) και τη κουβερτούλα στα πόδια μας (καρώ κατά προτίμηση) και το χουχούλιασμά μας και να απολαύσουμε τη διαδοχή των εποχών. :)
καλημέρα..δεν ξέρω ρε παιδιά γιατί αλλά και εγώ νιώθω μία νταουνίλα...άλλο πράγμα...
δεν ξέρω γιατί δεν είναι μόνο θέμα κιλών...απλά ακεφιά θα έλεγα...:(
τέλος πάντων..φιλάκια πολλά σε όλους....