Καλημερα,
- 700 γραμμαρια απο χτες (92,8)
Καλη συνεχεια!!!
Printable View
Καλημερα,
- 700 γραμμαρια απο χτες (92,8)
Καλη συνεχεια!!!
Kαλημερα.-300 σημερα.:)
Ευχαριστώ ....επιτέλους ξεκόλλησα με έδειχνε ένα μήνα σταθερά τα ίδια....Quote:
Originally posted by brazil
Οχι... μαλιστα ηπια και αρκετο νερο χθες. Ουτε περιμενω να αδιαθετησω. Δεν ξερω τι εγινε, αλλα πραγματικα ελπιζω αυριο, μεθαυριο να γυρισω παλι στα χθεσινα κιλα και να αρχισει να πεφτει παλι!
Ο.Κ μπραβο για την απωλεια σου!
Ελπίζω αύριο τα νέα να είναι καλύτερα και για σένα, δεν έγινε και τίποτις!!!
Σημερα εγινε η ανατροπη!!
-800 γρ.
67,5 kg :tumble::bigsmile::bouncing::bouncy::smilegrin:
οh my god.... τι απωλειες ειναι αυτες σήμερα κοριτσια!! bravissimo!!(αν γραφεται ετσι)
Να σας πω βεβαια πως ειχα φοβηθει/τρομοκρατηθει οτι δεν θα καταφερω να ξαναπεσω κατω απο 68 και οτι θα αρχισω να παχαινω παλι..
:rolleyes:
Απο κουταμαρες αλλο τιποτα :eureka:
Oleeee κοριτσάκια!!:spin:
Αυτό που θαυμάζω περίσσοτερο σε εσάς είναι ότι δεν υποκύπτετε στα τσαλιμάκια και τα πείσματα της ζυγαριάς και συνεχίζετε ακάθεκτες την προσπάθεια σας. Αυτό είναι ένα απο τα "κλειδιά" πιστεύω και μακάρι ναι το καταφέρω και εγώ κάποια στιγμή γτ αυτό είναι το σημείο για μένα, που χάνω την μπάλα!:sniffle:
Γεια σας κορίτσια , Ελενακι, chance, Constance ευχαριστώ για τη υποδοχή :starhit:
Σήμερα λοιπόν μετά από τρεις ημέρες διατροφή, παραμένω 65 κιλά. Ακίνητη η ζυγαριά :mad:
Αλλά με έχει συνηθίσει σε κάτι τέτοια κολήματα. Αναμονή λοιπόν...
σημερα κ εμενα μ εδειξε +400 αλλά ελπιζω οτι ειναι λόγω περιόδου.αντε να δω αυριο!
Eχω καταλαβει επιτελους πως πρεπει να μην δινουμε και τοσο σημασια στη ζυγαρια γιατι σχεδον παντα μερικες μερες μετα ξεκολλαει,απλα υπομονη αν και ειναι σπασιμο νευρων...
βασικά έχεις δικιο.εγω πλέον θα ζυγίζομαι αλλά δεν θα επηρεάζομαι γιατι έχω μακροπρόθεσμο στόχο.δλδ να χάσω 4 κιλά σε ενα μήνα,οποτε δε δίνω τοση σημασία στα +/- 100 τη μέρα πχ.
Eτσι μπραβο! ;):thumbup:
:love:
Kαλημερα παιδακια
-300 σημερα Ενας Θεος ξερει πως...
54.9
Σκεφτομαι πολυ σοβαρα να μην βγω για τσικνισμα...