ʼντε να σας αφήσω με ένα παράθυρο με θέα...
Καληνύχτα αγαπημένες μου! Θέλω ανεβασμένο ηθικόν ε; Θα σας ανταμώσω το πρωί. Σας φιλώ γλυκά όλες παρούσες και απούσες και σας εύχομαι όνειρα γλυκά και με θέα!
Printable View
ʼντε να σας αφήσω με ένα παράθυρο με θέα...
Καληνύχτα αγαπημένες μου! Θέλω ανεβασμένο ηθικόν ε; Θα σας ανταμώσω το πρωί. Σας φιλώ γλυκά όλες παρούσες και απούσες και σας εύχομαι όνειρα γλυκά και με θέα!
Γάμπαρη..
Καληνύχτα Elάκι μας! Μισό λεπτό μη φύγεις....
Λίλα κανόνισε να μας ξεκάνεις απόψε! Μας έριξες σαν κεραμίδα τον κεφτέ στο κεφάλι, μας γονάτισες με το τάκο και τώρα μας έριξες νοκ άουτ με την καρυδόπιτα!! Παραδίνομαι! Μη βαράς άλλο!Quote:
Originally posted by eleni198621
Μου εχει ξεμεινει καρυδι και μας εφεραν και καμια 30αρια αυγα οποτε μαλλον θα κανω καρυδοπιτα αυριο.
Καληνυχτα ελακι.
:lol: :lol: Βρε Λίλα δεν ήξερα ότι είχαμε το ίδιο αφεντικό! :lol:Quote:
Originally posted by eleni198621
Αχ τωρα που δουλευω στου ξαπλωπουλου κουραζομαι πολυ και δεν εχω ελευθερο χρονο και στην τοσο λιγη ωρα που μου μενει για μενα λεω να κανω κατι προκομενο.μεταξυ μας μου την εχει βαρεσει η ανεργια στο κεφαλι.
Επειδή άρχισε να με πιάνει μία χαλάρωση και δε θέλω να τη χάσω, θα σας καληνυχτίσω κι εγώ. Αλλά με κάτι ενδιαφέρον, να έχουμε, να ονειρευόμαστε..
Για τις γλυκούλες μου..
Καληνύχτα σας!
Είδες Τζινάκι; Τον πέταξα έξω τον γκαντέμη! Τώρα άλλαξε το ρεπερτόριο της καληνύχτας.. Φιλάκια!
Έλα Αβουλίνα μου περιμένω! Τι θα μου στείλεις;;;;;:bouncy: Τι Τι Τι Τι;;;;
Καληνύχτα Eli και καλή διασκέδαση. Φιλάκια.
Είσαι ο πιο θετικός άνθρωπος που έχω γνωρίσει.. Το άλλο μου θέμα προέχει, οπότε γι' αυτό δεν πειράζει.. Αν περισσέψει λίγη μόνο θετική ενέργεια, τότε στείλε τη μόνο. Αλλιώς, εστίασε στο φλέγον μου ζήτημα!Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Θέλεις να με βάλεις να δουλεύω υπερωρίες; Αφού έχω κάνει ρεζερβέ και προσεύχομαι για άλλο θέμα σου, τώρα θες και για τον ύπνο σου; Μα τι είμαι, hypnostedon; :lol:Quote:
Originally posted by Ava
Τώρα θα μου στείλεις θετική ενέργεια, να πάνε όλα καλά στη δουλειά, μπας και ξαναβρω τον ύπνο μου;
Τζινα ειναι που γραφω απο το κινητο και δεν μπορω να ανεβασω φωτο αλλιως...καληνυχτα αβα.
Αβα σου ευχομαι μέσα από την καρδιά μου να ξεπεράσεις όλα μά όλα τα προβλήματα σου αντιμετωπίζεις !!!!!Όλη η θετική μου ενέργεια μαζί σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κοτζαμάν φωτογραφία με κοτζαμάν παίδαρο, δεν την είδες Eli μου; :o
Εεε τώρα μάλιστα αυτά είναι όνειρα με θέα ʼβα μου!!! Εύγε κορίτσι μου! :lol:
Έφυγα λοιπόν! Μην το γκρεμίσετε το σπίτι αύριο θα μπω να δω τι φτιάξατε πάλι!
Υ,Γ, Σιγά μην δούμε ταινία τέτοια ώρα αλλά λέμε τώρα...
Δεν ξέρεις πόσο ανάγκη την έχω! Έχω χάσει τον ύπνο μου από το υπερβολικό άγχος.. Σ' ευχαριστώ!Quote:
Originally posted by giotaki
Αβα σου ευχομαι μέσα από την καρδιά μου να ξεπεράσεις όλα μά όλα τα προβλήματα σου αντιμετωπίζεις !!!!!Όλη η θετική μου ενέργεια μαζί σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Φτου σας!Ειπα να μπω νωρις σημερα κ εσεις σημερα θυμηθηκατε ταινιες κ παρεακια?
ʼβα μου εμένα να δεις χαλάρωση που με έχει πιάσει από πάνω μέχρι κάτω τώρα που αδυνάτισα! :lol:Quote:
Originally posted by Ava
Επειδή άρχισε να με πιάνει μία χαλάρωση και δε θέλω να τη χάσω, θα σας καληνυχτίσω κι εγώ.
Τώρα που έδιωξες τον Μητσοτάκη από έξω σου προσπάθησε να τον διώξεις κι από μέσα σου. Καληνύχτα και καλή ξεκούραση. Φιλάκια.
Τζινα ο ξαπλωπουλος πρεπει να μας δινει και τον ιδιο μισθο.
Αυτή η χαλάρωση είναι δεδομένη.. Την άλλη παλεύουμε να πετύχουμε, την καλή!Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
ʼβα μου εμένα να δεις χαλάρωση που με έχει πιάσει από πάνω μέχρι κάτω τώρα που αδυνάτισα! :lol:Quote:
Originally posted by Ava
Επειδή άρχισε να με πιάνει μία χαλάρωση και δε θέλω να τη χάσω, θα σας καληνυχτίσω κι εγώ.
Τώρα που έδιωξες τον Μητσοτάκη από έξω σου προσπάθησε να τον διώξεις κι από μέσα σου. Καληνύχτα και καλή ξεκούραση. Φιλάκια.
Θα τον πετάξω έξω, τον παλιογκαντέμη, από τότε που σας τον κοτσάρισα, μαύρισε η ζωή μου! Ένα ένα τα βήματα... Τον έδιωξα από έξω μου, πάμε και για το διώξιμο από μέσα μου! Με την καθοδήγηση της δασκάλας Τζίνας!
Ξανακαληνύχτα σας!!
Ναι, Λίλα, τον ίδιο μισθό παίρνουμε, αυτόν με τα πολλά μηδενικά!
Αβάκι καληνύχτα και όνειρα γλυκά!!!!! Καλέ Γλαυκη εδώ είμαστε,εμάς δε μας παίζεις?
Αυτον ΜΟΝΟ με τα μηδενικα.δεν ξερω που να τα πρωτοξοδεψω.
Παιδια που να δειτε το γιο μου να ταιζει τη γιαγια σαν μωρο κ μετα να της βγαζει τη ρομπα κ να της φοραει το νυχτικο!Πραγματα που δεν πιστευα οτι θα δω ποτε!
Αβάκι καληνύχτα και όνειρα γλυκά!!!!! Καλέ Γλαυκη εδώ είμαστε,εμάς δε μας παίζεις?
Γιωτακι μου εσας δεν παιζω?Αλλα το Αβουλινι αλλιως χαρα μου εχουμε δεσμο!
Ναταλια με κερατωνεις ασυστολα κ ουτε το τηλ για τα ματια δεν σηκωνεις!
Μπήκα για ένα λεπτάκι, μόνο και μόνο για να σας στείλω και την αγαπημένη μου φωτογραφία. Δεν είναι καλό; Δεν είναι σκέτη γλύκα; Γελάει κιόλας, μια σταλίτσα!
Χαμογελαστές, αθώες καληνύχτες!
(μετά τις κολασμένες)...
Γλαύκη οι άντρες έχουν ευαισθησίες αλλά είναι εγωϊστές και δεν θέλουν να το δείχνουν.Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Παιδια που να δειτε το γιο μου να ταιζει τη γιαγια σαν μωρο κ μετα να της βγαζει τη ρομπα κ να της φοραει το νυχτικο!Πραγματα που δεν πιστευα οτι θα δω ποτε!
Χαρα μου καλο υπνο!Παρε ενα φιλακι κ μια μεγαλη μεγαλη αγγαλιτσα!
Απίθανη η φωτογραφία σου ʼβα. Πολύ αισιόδοξη! Σε αυτήν την ηλικία δεν κοιταζόμουν στον καθρέφτη αλλά κάπως έτσι πρέπει να ήμουν κι εγώ όταν γεννήθηκα! :lol: :lol:
Ξεμεινα απονμπαταρια.καληνυχτα τσουπρες.
Καληνύχτα Λίλα και καλό ξημέρωμα.
Καληνύχτα Λιλάκι !!!!!Περιμένουμε νέα από την καρυδόπιτα!!!!!
Kαληνυχτα Λιλακι!
Κούκλες καλό σας βράδυ !!!!!!!!!! Ευτυχώς κοιμηθηκε ο μικρός κ λέω να πάρω κ εγώ σειρά!!!!!Να έχετε ένα όμορφο ξημέρωμα !!!!!!!!!!Φιλάκια!!!!!!!!!!
Καληνύχτα Γιωτάκι και καλή ξεκούραση. Κορίτσια σας καληνυχτώ κι εγώ και σας φιλώ γλυκά. Καλό ξημέρωμα.
Ονειρα γλυκα σε ολες σας κοριτσια!
Καλημερα!!!!!!!
Καλημέρα κούκλες μου !!!!!!!!!!ʼντε καλέ,ξυπνήστε,μεσημέριασε!! !!!!!!!!
Καλημερα σε ολες τις ομορφες!Ανοιξιατικη κ λουλουδιασμενη!Ξυπνησαμε καλε αλλα ειχαμε να ετοιμασουμε το μωρο μας που εχει αγριεψει σημερα κ πηγαμε για δουλεια!
Καλημέρα. Ξύπνησα καλέ Γιωτάκι μη φωνάζεις, έχω και το μωρό που κλαίει από νωρίς για να το ταϊσω, μη με αγχώνεις κι εσύ! :lol: