να'σαι καλα βρε Ελενάκι,να σου πω και εγω έτσι νομίζω,αλλά ξέρεις αν δεν το δω στη ρημάδα τη ζυγαριά δεν το πιστεύω,ε καταλαβαίνεις τώρα!
είδα ότι και εσυ τα πήγες σούπερ πάντως,μπράβο :)
έλα καθεμια στο πάγκο των 100 :p
Printable View
να'σαι καλα βρε Ελενάκι,να σου πω και εγω έτσι νομίζω,αλλά ξέρεις αν δεν το δω στη ρημάδα τη ζυγαριά δεν το πιστεύω,ε καταλαβαίνεις τώρα!
είδα ότι και εσυ τα πήγες σούπερ πάντως,μπράβο :)
έλα καθεμια στο πάγκο των 100 :p
Ναι τα πήγα αρκετά καλά αυτήν την εβδομάδα... Ας πέσουμε πρώτα κάτω από τα 100 και μετά πιο χαλαρά.. Να φύγει το 3ψήφιο αυτό που με έχει τρελάνει..
Καλησπερα, αυτο το τριψηφιο νουμερο με εχει κανει να στερηθω πολλα πραγματα τα τελευταια δεκα χρονια.......:flaming:
Ο,τι δεν μας αρεσει το αλλαζουμε μελενια μου! Τι κανεις?
Καλα λεω.... Αλλα δεν ειμαι... Προσπαθω ομως! Σημερα στην δουλεια δεν ηθελα να μου μιλαει κανεις. Εχω αρνηση να παω αυριο. ( Δεν παει καλα η εταιρεια) Πρωτη φορα μετα απο χρονια σκεφτομαι οτι μπορει να μεινω ανεργη και φοβαμαι. Εχω κλειστει πολυ στον εαυτο μου και εχω παθει μια μικρη καταθλιψη θα ελεγα. Δεν βγαινω εξω... Τελος παντων μη σας κουραζω. Προσπαθω τουλαχιστον να κανω κατι με τα κιλα μου. Αυτον τον αγωνα δεν τον παραταω.
Καλα λεω.... Αλλα δεν ειμαι... Προσπαθω ομως! Σημερα στην δουλεια δεν ηθελα να μου μιλαει κανεις. Εχω αρνηση να παω αυριο. ( Δεν παει καλα η εταιρεια) Πρωτη φορα μετα απο χρονια σκεφτομαι οτι μπορει να μεινω ανεργη και φοβαμαι. Εχω κλειστει πολυ στον εαυτο μου και εχω παθει μια μικρη καταθλιψη θα ελεγα. Δεν βγαινω εξω... Τελος παντων μη σας κουραζω. Προσπαθω τουλαχιστον να κανω κατι με τα κιλα μου. Αυτον τον αγωνα δεν τον παραταω.
χαχαχαχχα αυτα ειναι!!!!!!!!!!!! μπραβο!!!!!!!!!!!1 αξιζει σαμπανια νομιζω αυτο!!!!!!!!!!!Quote:
Originally posted by ClaireThan
Γύρισα πριν από λίγο και :bouncy:
έχουμε και λέμε
1/7 : 111.4
8/7 : 115.4 (οι κατακρατήσεις που λέγαμε)
15/ : 110.2 yes yes yes !!!!!!! :tumble:
μια ανάσα μόνο αχ ας ξεκόλλησα επιτέλους,άντε! :bouncy:
προφανως εκανες προσπαθεια βεβαια, εμενα δεν ειναι κατακρατησεις ολα, ηταν τα 2, τα αλλα 2 σιγουρα μπαστακωθηκαν. Θα φτυσω αιμα να τα χασω παλι.
Δε πειραζει. Θα εχψ να χαιρομαι για σενακαι να παιρνω δυναμη οτι η προσπαθεια ανταμοιβεται κι ας κανουμε κατακρατησεις!
Ηθελα να ρωτησω, κανεις καθολου υπερφαγιες ενδιαμεσα? Εμενα αυτες με πανε πισω :(
η σαμπάνια θα έρθει στα 100,μέχρι τότε κρατάω το καλαθάκι μου μικρό (σχετικά) και ελπίζω και προσπαθώ για το καλύτερο :)
χμμμμ ,κοίτα κάποιες φορές μπορεί να έχω τρώω 2 κουλουράκια κάθε μέρα το μεσημέρι ή να φάω παγωτό 3 φορές την εβδομάδα ή να φάω 1 βράδυ μισό πακέτο πατατάκια,κάτι τέτοια κάνω,δεν ξέρω αν αυτο λέγεται υπερφαγία αλλά ομολογώ ότι είμαι επιρρεπής σε ατασθαλείες αν και προσπαθώ να μην το σκίζω,πραγματικά όμως!
Στο μόνο πράγμα που δεν θα κάνω πίσω,είναι όταν θα φάω σουβλάκι (έχω 2 μήνες τώρα) όπου θα φάω 3 ,δε πα να μου λέει η διατροφολόγος θα φας 1,εγω έχω χτυπήσει 3 και αλύπητα :p
τέσπα,τώρα το πήγα πολύ προσεκτικά πάντως,έφαγα και το κουλουράκι μου αλλά μόνο 1
Θα τα καταφέρεις πεταλουδίτσα πάντως,γιατί εφόσον το θες θα το καταφέρεις είμαι σίγουρη :)
Κ εμενα μου ειπε να εχω ελευθερη μερα καθε δεκα μερες αλλα αν δεν πεσω κατω απο τα 100, δεν μπορω να το κανω..με εχει πιασει αγχος που ουτε κ αυτο ειναι καλο.
1/7 : 111.4
8/7 : 115.4
15/7 : 110.2
22/7 : 110.7
και σήμερα πάλι στα ίδια 0.5 πάνω και αυτό γιατί περιμένω να αδιαθετήσω!!!
αυτό το πράγμα δηλαδή,μη χαρώ λίγο..και ενώ το ξέρω ότι θα παίξει τέτοια ιστορία,ψιλοαπογοητεύομαι. ..
τουλάχιστον συγκριτικά με άλλες φορές μόνο 0.5 κιλό η κατακράτηση κάτι είναι και αυτό νομίζω
H κατακράτηση είναι σίγουρα ένα με ενάμισι κιλό πάνω... Ηρεμία, την επόμενη εβδομάδα θα φανεί! Μην απογοητεύεσαι... Καλά πηγαίνει! Κ μέσα σου το ξέρεις!
ουφφφ!!!απλά είναι σπαστικό :(
Σε καταλαβαινω, αλλα πρεπει να το αντιμετωπισουμε κ να το εμποδισουμε!!!
10 μερες μετα 24/7 114.4, και παλι καλα γιατι ενδιαμεσα εφτασα και 116!Quote:
Originally posted by MissButterfly
26/4 : 115.0
03/5 : 113.1
08/5 : 112.5
11/5 : 111.7
26/5 : 111.2
03/6 : 111.4
12/5 : 111.2
26/6 : 112.8 (και ξαναρχιζω)
03/7 : 110.9
13/7: 114.3
ηταν το μινι υπερφαγικο πριν μερες, ηταν που μετα αφεθηκα, ενταξει κατακρατηση ειναι δεν εβαλα τοσα κιλα...φτου ξανα απο την αρχη!
Ελπιζω αυριο να μπω σε ρυθμο γιατι και σημερα το ιδιο ειπα και...δεν!
Και φυσικα ξαναρχιζω!
Μπραβο πεταλουδιτσα!!!