Can I speak to Jenny please?
Printable View
Can I speak to Jenny please?
Λοιπόν, έχω κάνει τουλάχιστον τέσσερις πέντε φορές το κόλπο με τα μάτια και νομίζω ότι δεν απέχω πολύ από την τύφλωση. Σταματάω βέβαια όταν τα φώτα δυναμώνουν σε υπερβολικό βαθμό άρα υπολογίζω αν τα αφήσω λίγη ώρα παραπάνω θα δω το φως.
Αγαπητέ santa cruz. Εύχομαι αυτά τα Χριστούγεννα να πραγματοποιηθούν οι πιο θαρραλέες μας επιθυμίες στις πιο αδύναμες μας στιγμές.
Θέλω ακόμα να μου κάνεις δώρο μια κούκλα barbie σε ανθρώπινο μέγεθος και να έχει την ικανότητα να μοιράζεται τις δουλειές του σπιτιού αφού όμως εγώ δεν θα κρυώνω τόσο ώστε να μπορώ να λειτουργώ. Θέλω επίσης να κάνει μωρό η Ροζ Μαρί το οποίο να μην είναι μεταλλαγμένο.
Πως νιώθετε;
Τελείωσε η μελέτη στο Λέντη. Πως τον ψυχολογείτε τον Λέντη; Lacrymosa που χάθηκες σε παρακαλώ στείλε μου μήνυμα νιώθω πολύ μόνος τώρα.
http://www.youtube.com/watch?v=ZUD1nkzU_ak
Ότι πάνω που πεθύμησα λίγο ήλιο, κατά διαβολικά εφαρμογή του νόμου του Μέρφυ, πλακώσανε οι βροχές και οι συννεφιές.
Εγώ είμαι ένα παιχνιδάκι, ένα μηδενικό, μη συζητάς μαζί μου, καλά κάνεις και συνεχίζεις τους μονολόγους.
Σ' εμένα απευθύνεσαι; Αν ναι, μη νομίζεις, κι εγώ το ίδιο μ' εσένα νιώθω. Ότι ο καθένας μπαίνει να γράψει αυτό που σκέφτεται, χωρίς καμιά διάθεση να πιάσει κουβέντα με τους άλλους συμμετέχοντες του νήματος.