εγω να δεις βαρεμαρα!! κι οσο σκεφτομαι οτι κανω πραγματα χωρις αποτελεσμα εκει να δεις σπασιμο!
Printable View
Νευρα, υπερένταση και μελαγχολία απ αυτούς που έχω μέσα στα πόδια μου για να μου καλύπτουν τα κενά παρέας. Αρνητικά άτομα. Ειμαι πλεον σίγουρος γι αυτο.
Επειδή δεν υπάρχουν ορατες εναλλακτικές επιλογές να μου καλύψουν το κενο. Κι αυτο το τελευταιο με ωθεί απλά σε νύξεις και όχι σε ευθεία σύγκρουση για να αποκοπώ. Κι απ αυτες τις νύξεις βγαζω πολλά για το τι λέγεται πίσω από την πλάτη μου.
Σε τετοιες περιπτωσεις η απομόνωση δεν φαντάζει άσχημη λύση.
Δεν ειναι σόι άτομα. Η χαμηλή αυτοεκτίμηση και η τάση να μην παίρνει κανεις πρωτοβουλίες, να ξανοίγεται στα προφανως καταλληλα άτομα λειτουργεί σαν μαλακομαγνήτης που ελκύει κάθε προβληματικό και άχρηστο.
Δεν χρειαζεται να συμβει κατι, μην ανησυχειτε δεν συνεβει κατι το πολύ ιδιαίτερο. Απλά είναι η βεβαιότητα ότι έτσι έχουν τα πράγματα.
δεν υπαρχει περιθωριο, μεσα εστω απο αυτους τους 'προβληματικους", να γνωρισεις και μερικους αλλους?
Για την ώρα τουλάχιστον, κάπως καλύτερα από τις προηγούμενες μέρες...μακάρι να κρατήσει...
Μια απο τα ίδια .. Αλλά τι άλλο να περιμένει κανείς απο εσένα;
ή απο εμένα για εμένα; :p
:-) :-) μην κοροιδευετε παλιοπαιδα..